Вчора спеціяльно купив "Львівське живе",бо надививси реклами.Пахне справді як живе,в кінці,коли п"єш, навіть присмак такий,як у закваски.
ну то ви вже самі визначтесь, львів"янин чи ні ______________________________________________________ а мені тут бракує українського пива...
Яке пиво більше схоже на пиво? Отже, панове, поділіться уподобаннями - може і я для себе відкрию щось нове Мається на увазі вітчизняний продукт, нерозливне(банки,пляшки), і саме по смаковим якостям а не по гламурності упаковки і рекламної кампанії... ага, і прошу не згадувати тут про всілякі бірмікси, безалкогольне і тп Отже, що з того що стоїть на прилавках сьогодні, можна вважати пивом? додав би опитування, але на жаль не знаю як коректно сформулювати... Я останнім часом вважаю цілком пристойним Сармат Преміум і їхнє ж Жигулівське. Ну і звичайно микулинецьке(дорожчі сорти, бо дешеві нічим не кращі за боболонь )
Колись полюбляв Микулинецьке. Зараз у Львові буваю тільки набігами, не має часу по пивах ходити. А в Чехії мені найбільше смакує Gambrinus, в нас його не має, бо воно не робиться на експорт. Це з Плзенських. Ще хороше Крушовіце і чорний Велкопоповіцкий Козел. Ще згадав, десь в кафе у Львові пив пиво Зеник. Досить таки не погане
з тих дешевших то я люблю Зіберт світле, воно таке більш-менш з "новіших" і ще не встигло спортитися, Платинум броварні хороше, львівське преміум баночне кльове. але його майже ніколи не випускають, Бітбургер шикарне...
Крушовіце Козел сармат преміум коштує 3грн 70 коп, а Крушовіце ? чи може я прогавив щось, може Азарич оголосив кінець кризи і прихід всєобщєго благодєнствія? я споживаю досить багато пива, тому й кажу-вітчизняне ---------- Додано в 17:20 ---------- Попередній допис був написаний в 17:18 ---------- Зіберт-так, він особливий...але присмак специфічний, багато не випєш Бітбургер хотів би спробувати, покищо не зустрічав
Gambrinus у Фуршеті Цікаво, якого розливу? Колись у Львові купляв Урквел, а потім побачив що то Калузького розливу (м. Калуга, РФ). Було лайно рідкісне Правда мені Урквел не дуже подобається, хіба що на розлив і то якщо свіжий
мені подобається крушовіце, і ще пробувала американське пиво, реально виявилось дуже смачним, не очікувала, і ще мені подобається Fosters, якшо з українського, то тойвот. що в бочці продається. саме дешеве, але саме класне, Опілля
Якщо розливне, то смачних багато. Проскурівське, уманське, полтавське, микулинецьке, жигулівське від "рівня". А з пляшковим зараз проблема. Реально можна пити тільки рівненське і бердичівське. При чому останнє зникло зі Львова принципово. Всі супер-пупер-мага-бреди стали такою люрою, що печінка почанає боліти, як тільки проходжу повз ті холодильники.