Я також не довиряю цим ларькам. Краще вже в пластікових плашках брати у надійних постачальників. ...тімпаче 6що там грощи
Пиво у пластику це гімно. Пластик по своїй структурі пропускає молекулу вуглекислого газу та повітря, тому в пет пляшку додатково накачюють штучний СО2, бо при довгому зберіганні воно буде без газу, і за час зберігання в пляшку потрапляє повітря, в результаті смак псується. ДЛя всіляких юпі з газом то некритично, хімія не псується, а з пивом складніше.
Згоден що пластик псує справжній смак пива. Доречі якщо пити живе пиво, то напевно в якомусь пабі краще чим на базарі в бабулі
Очень нравиться крушовице темное, еще бельгийоске нарвиться Delirium tremens , очень вкусное ну или Kwakk на худой конец )
треба провести соц. опитування й визначити найсмачніше пиво (щоб в пусту не перевантажувати нирки всякою бурдою) А коли переможець стане очевидним, то тоді разом із ним (ящиком пива) чи разом із ними (багатьма ящиками пива) відсвяткувати його (лідера пивовара) перемогу. Моя кандидатура така ось: Чернігівське Біла Ніч.
Ідея буже класна. Я вважаю що треба 2 голосування робити. 1-е по нашому пиву 2-е по забугорскому пивасіку.
Мені "Чернігівське Біле" смакує, але його максимум 2 можна випити..("Біла Ніч" теж не погане, але міцніше). Люблю просте "Львівське Преміум" (або 1715), але не у всіх точках воно смакує так само, а шкода.. З закордонних "Carlsberg" і останнім часом польське пиво "Łomża niepasteryzowane"
ЛЬВІВСЬКЕ 1715 ЛЬВІВСЬКЕ 1715 ЛЬВІВСЬКЕ 1715 ЛЬВІВСЬКЕ 1715 ЛЬВІВСЬКЕ 1715 ЛЬВІВСЬКЕ 1715 ЛЬВІВСЬКЕ 1715 ЛЬВІВСЬКЕ 1715
У нас у Тернополі відкрилися такі магазинчики, де продають живе пиво. Так от, наскільки воно живе, я не знаю, але НАБАГАТО смачніше за звичайне в магазинах. Тепер віддаю перевагу тільки йому. В Львові таких магазинчиків я не помічав раніше. Може теж є!
Сперечатися не буду, так як у Львові буває не досить таки часто. Хоча як буваю, багато хожу по місту.
ви щось переплутали, бо то не моя цитата, а ваша А магазини з живим пивом, так як вище написала Summer, є в супермаркетах, а також розкидані по різних куточках Львова, один бачила біля гуртожитків, другий не памятаю точно де, здається в районі Тракту Глинянського, хоча можу помилятись , але переконана, що таких магазинів є більше.
Чернігівське Масимум! Я взагалі майже не вживаю алкоголю, але деколи позволяю собі пиво! Так вот, Чернігівське Максимум мене вставляє по саме ніхачю!) ефек дії приблизно 1 година потім зразу попускає
та не, так просто получається... Я ж взагалі нічого алкогольно не вживаю... там деколи пива... А якби я хотів шоб вставило, то точно не пиво би пив