із сиром. нажаль, рецепту немаю, бо не мною були готовані я роблю таке. купляю слоєне тісто. начинка така: на 250г бринзи - 250г тертої моцарелли (не молодої, а витриманої, в брусках) - 1 яйце, перець, зелень до смаку (я даю багато, так, що воно все зеленого кольору) загортаю у тісто у виді трикутників або сигар і у духовку на 20-25хв ящик пива - і можна купляти річний пас у спортзал
Ми з другом після тенісу любили пиво з морозивом, потім вареники, пельмені і т. д. поки пиво пивом не почали запивати Пішло, як тьоща по-селі Чуть скопіпастив в nilolas
- Вы что, я не от пива предлагал отказываться а от еды Вернее, не сочетать плотную (особенно жирную и острую) еду и больше полулитра пива.
Пиво без риби/м'яса/чебурека/піци/горілки/хачапурі (нужное подчеркнуть) гроші на вітер А в нас магазин з розливним пивом 0,5 пропонує тільки в бокал на місці, а з собою в тару 1 і 2 л., біда, менше 1 л. ніяк не виходить.
Мені 1715 подобається, Туборг, Микулинецьке має класний смак. Ше пила темне пиво з медом і спеціями! Цікавий і незвичайний смак!
пиво то є найсмачніший напій!!! обожнюю його ---------- Додано в 20:15 ---------- Попередній допис був написаний в 20:12 ---------- доречі - найулюбленіше з "дешевих" то є львівське преміум баночне! але шкода що його майже не випускають(((
воно то не зовсім львівське, бо його робить Славутич, а наш завод випускав тільки на початках... відрізняється
Колись було завдання - підключити запорізький "Славутич" до цифрової магістралі. Оптики там не було, мідь - погана і відстань велика. Вирішили спробувати радіоканал. Зателефонував я інженеру на Запорізьку телевежу, спитав, чи любить він пиво "Славутич" (так!), чи погодиться він за певну кількість пива від виробника залізти на дах заводу і подивитися, яку відмітку (по висоті) телевежі звідти видно ? Телефонує він ввечері, дуже щасливий. - Відмітка така-то, але... вони запропонували мені посаду сисадміна і бай-бай телецентр! Буду в Києві - з мене пиво! Багато пива!
Я взагалі люблю Ірландьске пиво, в нього найбагатьшый, як на мене, смак. Але коли збіраемось в у друзів, чи дома подивитись бутбол, то берем Львівське 1715. Останнім часом навідь гроші під крішечкою заходим
Купила на днях розливне пиво в Арсені що на Зеленій. Як нас дурять...Пиво Пауланер літр 41 грн. Так само як і в пляшках на яких принаймі є дата виробництва, впевнений що пиво дійсно німецьке. Так це розливне пиво ну трішки ліпше за будь яке наше (менший спиртовий присмак) але це далеко на Пауланер. Ради цікавості взяла Опілля за 9.50 за літр. Різниця в смаre не велика. Правда сам продавець ретельно відмовляв його не брати. Пропонував Жигулівське хоча б взяти. Більше на розвод з розливним "німецьким" , "чешським" пивом я не підпишусь. Марна трата грошей.