Знайшов,знайшов!!!Проскурівське знайшов,сподобалось.Спеціяльно ходив по магазинах і дивився,таки натрапив у маленькому магазинчику(пляшкове),а недавно в районі де я живу відкрили магазин-пивбар з живим пивом,там теж є.
А в Стрию нещодавно відкрився магазин розливного пива Пиво, правда дороще за пляшкове , але СМАКОТА З пляшковим тих самих марок навіть не порівняти.
А звідки в курсі? В профілі ніби Львів написано? До Стрия за пивом їздили )) То певно відразу кег брали ))
Маю у Стрию друзів, - буваю часто. Стрий цікаве місто, там багато речей з"являється швидше ніж у Львові.
Поки прочитав половину сторінок то слиною мало не захлинувся Про пиво вже сказали достатньо. І жодних заперечень про те що пиво то є кляса виникати не повинно. Маю наступне питання - а що Ви їсте до пива??? Ну там всілякі, чіпси/фісташки/бастурма/сир/арахіс/риба копчена х/к, г/к, сушена і т.д.,то все зрозуміло. Цікавить що самі готуєте до пива. Я з дружиною дуже любимо готовити чебуреки (і їсти їх ще гарячими запиваючи холодним пивом ) домашня піца, рулет зі слойоного тіста з фаршем, або курятиною. Але то все ніби трохи приїлося, підкиньте новий рецепт. P.S. Пробував готовити до пива свинну рульку розрекламовану пивними сайтами - не сподобалось, може не так готовив
приготування рульки має 2 секрети: 1. перед запіканням треба її проварити в маринаді на основі соєвого соуса 2. порядок вживання - горілка, рулька, пиво. при потребі повторити
Варив росіл з рульки, потім маринував в пиві з медом, не сподобалось Та горілка то окрема тема, мене пиво цікавить ))
неа того не їм, тільки рибку , люблю пиво та піцу -смакота, а ще с кобаскою московською і ін такого плану
Хм-м... пива не люблю(для когось це дивно...),але зараз би випила(але...Бірмікс) смакота,пішло б тільки так:girl_claping:
Погоджуюсь!!!! Якщо не подобається смак пива то його краще не пити взагалі ніж мішати всілякою гадостю.
Ох і вмієте ж написати! Свіженькі гарячі чебуреки з холодним пивом - смакота! Теж з дружиною любимо, правда, останнім часом дуже рідко випадає можливість таке зробити. І в Криму колись купували пиво там, де прямо перед тобою готують свіженькі чебуреки...
я людина ризикова (часами) - люблю пробуват щось нове. ось тут хтось написав пиво смачно з чоколядою. пиво люблю. чоколяду люблю. але пиво з чоколядою - хай вибачають: при мені вони більш не перетнуться. часом так буває з людьми, знаєте: кожен сам по окремості дуже навіть хороша людина, а разом - хай Бог милує єдине, що люблю змішати з пивом так це сметану (1:1) - але то напій не на щодень і не для тих, хто рахує калорії а ще гарно до пива йдуть хачапурі
Йой та я тільки ровер купив аби живіт трохи зігнати (варіант перестати пити пиво навіть не розглядався), а Ви про сметано... НЕ ПІДХОДИТЬ ))) А з чим саме (м'ясо чи сир)? Ще не пробував, дайте хороший рецепт.
- ну тогда Вы не заедайте пиво (оно и так аппетит повышает) или хотя бы не жирным и не очень солёным... Или уже кидайте того ровера...