пиво...

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем duncan, 7 гру 2007.

?

ви любите пиво?

1. так

240 голосів
    84,2%
  2. ні

28 голосів
    9,8%
  3. терпіти не можу

14 голосів
    4,9%
  4. ніколи не куштував (ла)

3 голосів
    1,1%
  1. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

я чула і то мене хвилює..не через мене, а через хлопця. він п"є
    пиво майже кожен день по літрі! як на мене то багато...чи нє? скільки можна пити пива на день, тиждень, щоб не спитись? мій хлопець зараз добре себе почуває і від пива не залежить.просто дуже вже його любить...я теж, але не настільки..я можу максимум півлітри через день..якось так, ну від компанії залежить, але щоб самій ввечері пити пиво біля телика, то занадто..нє?
    і щоб не офтопити, то ми п"єм Кальсберг і Микулинецьке медове (в основному)

2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Це дуже багато!
    Рахуємо:
    "Микулинецьке Медове" алк. 5,1%об. Це означає - в 1 літрі пива міститься 51 мл чистого алкоголю. Якщо взяти за еквівалент горілку, то в 100 мл горілки - 40 мл алкоголю. Отже, ваш хлопець щодня випиває 128 мл горілки! Це 2/3 склянки горілки - майже щодня! о_О

Думаю, що йому абсолютно точно загрожує алкоголізм. Це треба негайно припиняти!

Останнє редагування: 24 бер 2010
    • Подобається Подобається x 2
  3. Mazerati

ого..ну ви мене налякали..все сьогодні пива не буде. накладаю мораторій...

4. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Та я не хотів лякати. Просто порахував... І підрахунки не радують... :sad:

5. nikolas

nikolas Well-Known Member

Люблю попити пиво або квас,в основному на розлив.Є в Чернівцях пару пивних з справжнім(живим)пивом.Пляшкове пиво занадто вже мішають з хімією.;)

---------- Додано в 11:55 ---------- Попередній допис був написаний в 11:49 ----------

Микуленецьке ще пахне справжнім пивом коли відкриваєш пляшку,добре пиво.В світі все відносно(не я сказав),тож є люди які ніколи не вживали алкоголь і померли від цирозу,так і з алкоголізмом,людина може стати залежною,а може і ні... .

• Подобається Подобається x 4
  6. hrobak

hrobak Well-Known Member

шо забагато, то нездорово, а літра пива щовечора то забагато, як на мене. може най спробує поєднувати любов до пива із любов"ю, скажімо, до зеленого чаю або соку з помаранчів - один-два рази на тиждень пиво, в інші дні сік або чай? :)

• Подобається Подобається x 1
  7. Mazerati

він того не п"є! на роботі каву, а вдома пиво або Швепс :bad:

8. hrobak

hrobak Well-Known Member

мда. ну тоді не давати, як дитині, а шо робити?

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А моє золото любить приймати ванну попиваючи пивко:)Здається 1715 його цілком влаштовує.так само як і літрова пачка соку біля компа.

10. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Цікаво, якщо комп занести в ванну то тоді на чию (пиво чи сік) сторону він (золото) схилиться :)))
    Чесно кажучи, здається, пиво зараз стає все гірше і гірше. Колись Микулинецьке було непогане. Вже не подобається. Львівське туди ж можу віднести як і багато інших. Останнім часом подобається лише Проскурівське і Перша приватна. З рибою беру тільки світлі сорти, а якщо просто подудлити то можу і Першої приватної.

11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

На сторону вина!:)))

12. Picasso

• Подобається Подобається x 6
  13. nikolas

Чув про Проскурівське,але не пробував шось ніде не трафлялося.Пробував Бердичівське не сподобалося,квасне,а може то був такий сорт.

14. Picasso

А його далеко від Хмельницького не відвозять. Термін придатності всього 12 днів. Я колись привіз на пробу, то дійшло до того що при приїзді від тещі брав по два ящики і роздавав тут. І всі знали і чекали, раз я поїхав до тещі значить буде скоро смачне пиво :)
    Хоча був випадок коли один знайомий (охоронець з автостоянки, де я тримаю авто) сказав що пиво не смачне. Я сказав що йому привозити тоді не буду, на що почув: "Ну ні-і-і, ти привозь. Пити можна" :) Я от думаю, може сподобалось таки, а може то солодке слово "халява" спрацювало?!

• Подобається Подобається x 3
  15. nikolas

Та не думаю,що якихось 180-200км.,це проблєма,якщо до нас завозять кондитерські вироби,хліб і т. п.,то пиво тим більше повинно бути.Просто його або випускають в малих партіях,або я просто не звертав уваги,тепер буду.

---------- Додано в 09:30 ---------- Попередній допис був написаний в 09:27 ----------

Скоріше і те і інше,добре пиво та ще й на халяву.:good:

16. Oxid

Oxid Well-Known Member

Колись був хороший пивний бар "Під вежею", біля Арсеналу, хто знає, коли відчинять його знову?

17. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Коли я був студентом 1999-2004 рр. Ми полюбляли ходити на прохідну Львівської пивоварні. Вечером, після робочого дня до сторожа на прохідній. Він продавав півлітрову пластикову пляшку пива за 2 грн. Пиво було свіжим і смачним. Ми брали собі кожен по дві 1,5 літрові пляшки і йшли то употрєблять в парк біля Університету. Ох і весело тоді було.

Перепрошую, півторалітрову пляшку за 2 гривні.

Останнє редагування модератором: 29 бер 2010
    • Подобається Подобається x 5
  18. Picasso

оце ж либонь задумався що і де береться...розкрадання,.... корупція.... цвіт нації котрий пиво вечорами хлеще :)) Шутю, конешно. Я на першому курсі не то що пива не мав коли (а часом і за що, бо то були зламні кінець80-х початок 90-х) а і улюблений футбол поганяти хоча б з годину в день. :)

19. terrible

terrible Well-Known Member

коли я був студентом, ми ходили на прохідну ніжинського пивзаводу... там магазинчик був, а біля магазину, під парканом, влаштовано декілька деревяних столиків. пиво коштувало дуже-дуже дешево... хоч і ходило прислівя:"нежинскій півзавод-налей себе м.чі в рот"... але ми були студентами, пиво було дешеве і свіже-що трішки згладжувало його смакові властивості... теж весело було...
    :)

20. mademan

mademan Old School Gamer

Интиресная тема)
    Пиво люблю, но как-то шас толком не выбрать, какое пить... раз оно такое. в другой раз совсем не такое, особенно 1715 или Светлое,.. может партии какие то разные..., с других марок , то Старопрамен ничего так идет.
    злоупотреблять им не люблю, .. главное хорошая компания, повод.. , общение, релакс..
    а как продукт питания с алкоголя, то предпочетаю вино сухое красное))

---------- Додано в 00:50 ---------- Попередній допис був написаний в 00:46 ----------
    Хых) , хорошо, что не студент 2005 - 2010)) палево однако.. для пивного диллера))

а де твій аватар? :)