а кто говорит нельзя можно, я лично к пиву отношусь спокойно, но пью очень редко, у меня кроме него хватает вредных привычек
Майже. У Львові з нецікавими людьми пиво теж пити не можу, хіба що просто не хочеться. А тут в Польщі кожен українець на вагу золота
Невже тут ніхто не чув про пивний алкоголізм, про те, як пиво нищить печінку, про те, що воно містить рослинні естрогени? (я нині СТБ обдивився) Сам пива не п"ю більше року і Вам не раджу. Пиво - це зло у рідкій формі. Краще вже 50 грамів чогось міцного
а сіль - то біла смерть, а цукор - то солодка смерть... не кажіть, що тут ніхто не чув такого вислову: "цо задуже - то нездрово"
А пиво, це смерть твоєї дівчини від рук нетверезого водія, який втратив пильність, випивши личе бокальчик (((
Від того чи ми п'ємо пиво не залежить чи ту дівчину зіб'є п'яний водій. Та навіть якщо заборонити алкоголь, як такий, і ніхто не сідатиме за кермо п'яним, то все одно не вбереже ту дівчину від долі (водій може просто не впоратись з керуванням..)
На Галичині пійло тільки свиням дають... ---------- Додано в 00:44 ---------- Попередній допис був написаний в 00:34 ---------- Я не чув, але бачив на власні очі, як польські будівельники дусили від 9 до 13 банок пива. Дууууууже дивно, але вони на ногах таки стояли до 15,00! (правда починали з 6-ї ранку ) І так 5 днів на тиждень...