пиво...

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем duncan, 7 гру 2007.

?

ви любите пиво?

1. так

240 голосів
    84,2%
  2. ні

28 голосів
    9,8%
  3. терпіти не можу

14 голосів
    4,9%
  4. ніколи не куштував (ла)

3 голосів
    1,1%
  1. algo

algo Мешканка ДП

Не люблю пиво! хіба Бірмікс(хоч то і не надто пиво) єдине, можу пити пиво з лимонним або апельсинович соком. недавно на форумівці народ трохи дивувався))

• Подобається Подобається x 3
  2. Zlju4ka

Zlju4ka Active Member

Люблю пиво.Крім портера і бірмікса,їх теж час від часу п"ю алеКласно робили на Різдво на ярмарку:гарячий портер з медом та лимоном ..
    В суботу "Лемберг"-живе пиво:)спробувала,теж нічо так, сподобався.Взагалі чомусь розливне/ бочкове мені подобається більше ніж пляшкове.

• Подобається Подобається x 2
  3. syavych

syavych копач

Пиво в бочках бачив в Арсені на Науковій.

4. night

night Well-Known Member

Арсен -Зелена. І в Кривій Липі. Вроді Хмільна Бочка називається.

• Подобається Подобається x 1
  5. SteelMaster

SteelMaster Well-Known Member

-->

неувязочка))))

микулинецьке нічого так собі пиво ...

6. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Як на мене пиво файне,особливо їх медове:good:

• Подобається Подобається x 3
  7. good

good Well-Known Member

ТУБОРГ і тільки!))

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а я не міняю вже багато років-Львівське світле :good:

9. Leri

Leri Well-Known Member

ненавиджу пиво... з самого дитинства :)

колись на весіллі (десь так років 8 мені було) мені замість квасу налили у склянку пива... я залпом випила - раз і на все життя зненавиділа...

потім звичайно ще пробувала... навіть через силу... думала розсмакую... так не вийшло :)

і знаєте що? - спокійно собі живу без того пойла...
    тим більше маю купу друзів які хоч і люблять пиво але раз і назавжди його кинули... і не шкодують)))

10. hrobak

hrobak Well-Known Member

ну а чому як Ви його не любите, воно відразу - пойло? :)

• Подобається Подобається x 8
  11. А пиво - це людина чи Бог, що його вже й так назвати не можна? Я каву пійлом називаю, і що?

12. Iriska

Iriska Well-Known Member

Хм... люблю.... Балтика 3, Корона, іноді Чернігівське світле, хоча білий мед було краще... Але просто люблю смак пива, проте не алкоголь..., а безалкогольного нормального так і не зробили...

13. hrobak

hrobak Well-Known Member

просто якщо назвати пиво пойлом на форумі - це може зачепити декого ІМХО. от мене, наприклад, зачепило. і я не казала, що не можна, я поцікавилась, чому така категоричність - мені не подобається, отже це - пойло.

14.  
    Останнє редагування модератором: 20 бер 2010
  15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Золоті слова, РЫбка!
    От я вдув літру Старого Міста, а не зробив з нього фетіш... :)
    До ОКея бракнуло фігні... В баню машиною їхав. Тому пиво після постановки її, машини, в гараж. Ефект не той!

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сьогодні мені найбільше подобається пиво Лємберг, що продається в Арсенах та Рукавмчці на розлив. Дійсно пиво хороше, особливо темне. Пастеризовані не лю.

17. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

пиво это не продукт питания, это разбавленный и ароматизированный яд, так что когда пьеш его надо понимать что это вредная привычка а не что то иное ...

18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Мені доводилося бути на заводі "Оболонь" - ми для них конструювали одну дуже хитру залізяку, що працює під тиском.
    Нічого там особливого не добавляють. Екстракт хмелю різних типів, солод... Ну і технологія - температура і т.д. Все автоматизовано. Але є заводи, які не зовсім "Оболонь", а, скоріше, працюють "на Оболонь". Там обладнання не таке. І якість - теж.

А сам я до пива майже байдужий. Можу випити максимум 0,5 літра, темного, раз чи два на місяць. Так само досить байдужий до горілки чи коньяку, грам 150 на св"ято. Можу й більше, але просто не хочеться.

А от що люблю - це "Бєхєровку"! Але також кількадесят грамів, не більше, раз на тиждень чи два, в суміші з фруктовим цитрусовим соком. Якщо пити кожен день, то будь-який делікатес швидко набридне. А так - п"ю вже кілька років. :)))

19. Чупага

Чупага Well-Known Member

Це про погане пиво.
    Нормальним корисно вмиватися і голову помити, запах правда буде.
    Добрим пивом пригоститися можна.

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я вже зрозуміла, що для мене пиво - це не просто напій, це щось більше. Можу його пити лише з друзями, або українцями. Серйозно! З польським знайомими не смакує, навіть нема бажання його пити.. І навіть, коли хтось ставить, то не можу пити і все. Хіба що з дуже близькими знайомими.
    Тому в Польщі майже перестала його вживати :) Але якщо вже гарна компанія, то пиво йде без рахунку кількості випитих гальб :drinks:

а де твій аватар? :)