хто купував пиво у магазинчику на кривій липі? на вході пише, що пиво продають на розлив? хто був? які враження?
Мій тато постійно купує пиво в "Хмільній бочці", що в проїзді Крива Липа! Собі - різне, а нам з мамою тільки "Крушовіце" темне...Я інше пиво не п'ю...люблю ставити собі високі планки щодо чогось...За моїми спостереженнями саме темне Крушовіце не гірчить, приємно пахне карамелькою, чимось схоже на квас... Ще в магазинчику продаються різні солоні додатки до пива - хамон, потім палочки з м'яса дуууже солені і перчені, риба різноманітна...Словом, великий вибір, пиво дуже відрізніється від пляшкового!
Ціни різні..Є пиво за 10-11 гривень, а є, як Крушовіце, за 50 гривень... Але не у вартості справа. Пиво - свіже, живе, тому дійсно варто спробувати!
Дуже сподобалося! Я не зрозуміла спочатку, чи воно темне, чи світле, тому що колір середній...Але на смак - чудове! На Берегіському заводі варять, термін зберігання 5 діб, ціна, здається, 22 гривні...А ще така продавчиня весела, з золотими зубами, але дуже привітна - так рекомендувала, що неможливо було встояти!
На рахунок того, щоб заборонити продаж дітям, то все правильно. А от М. Томенко вчора пояснював, що тепер неможна пити пиво і на березі озера, річки (це для того, щоб менше людей тонуло). З одного боку і це правильно, але вже якось занадто.
І це просто чудово!! Буде менше сміття (а ходити босоніж по піску, в якому валяються пивні кришечки, ой як неприємно), діти не будуть спостерігати за вживанням алкоголю і відповідно не будуть вважати це нормальним, що в майбутньому приведе до зменшення алкоголізму в цілому. Я свого часу дратувалась, що в Польщі в парках не можна пити пиво, натомість поляки нам за це заздрили, але тепер розумію, що правильною є така заборона!
На рахунок дітей не маю нічого проти. Але із сміттям треба боротись штрафами проти сміття, а так можна і насіння або іншу їжу заборонити їсти на пляжах. Як на мене, то заборона пити пиво на пляжі це вже занадто. А якщо хтось рибу в комишах ловить, теж згідно цього закону можуть оштрафувати.
Старый мельник Сьогодні купив пару пляшок "Старый мельник-Золотое". Зовні пляшки як пляшки нічого подозрілого не побачив. Але вдома побачив що немає Донного ключику . Пробка-викрутка є, форма пляшки така ж як і була, добре що і пиво на вкус як і раніше, ціна такаж. Дивно, може це якась доброякісна підробка. Або просто економія на виробництві пляшок. Хтось ще зустрічав таки пляшки-підробки? Мож в кого є якісь версії, припущення?
Я ніколи раніше не бачив щоб у фірмовій пляшанці Старого не було донного відкривателю. Завжди було усе, і пробка-відкрутка, і фірмова форма пляшки і ключ. От і підозра про підробку з`явилася Пам`ятаю, теж саме було i з "Золотой Бочкой". Спочатку і пробка-викрутка i той самий донний ключ, і виробник Росія, а потім все це зникло як і справжній смак. І почали Бочку розливати в Україні і вартість її стала як у стандартного пивного пойла От може це таке ж трапляється і з "Старим"
на разі ні, купували пише розлито в Росії, смак без змін, просто як мені сказали, зараз пішла закупка таких пляшок і все а Золота бочка смачне пиво, але знову ж рос, а наше то не те, не те зовсім.....