пиво...

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем duncan, 7 гру 2007.

?

ви любите пиво?

1. так

240 голосів
    84,2%
  2. ні

28 голосів
    9,8%
  3. терпіти не можу

14 голосів
    4,9%
  4. ніколи не куштував (ла)

3 голосів
    1,1%
  1. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

хто купував пиво у магазинчику на кривій липі? на вході пише, що пиво продають на розлив? хто був? які враження?

• Подобається Подобається x 1
  2. Alicia

Alicia Well-Known Member

Мій тато постійно купує пиво в "Хмільній бочці", що в проїзді Крива Липа! Собі - різне, а нам з мамою тільки "Крушовіце" темне...Я інше пиво не п'ю...люблю ставити собі високі планки щодо чогось...За моїми спостереженнями саме темне Крушовіце не гірчить, приємно пахне карамелькою, чимось схоже на квас...
    Ще в магазинчику продаються різні солоні додатки до пива - хамон, потім палочки з м'яса дуууже солені і перчені, риба різноманітна...Словом, великий вибір, пиво дуже відрізніється від пляшкового!

• Подобається Подобається x 2
  3. Багіра

Багіра Well-Known Member

а ціни які? хоч я напевно ітак спробую - заінтригували)))

4. Alicia

Alicia Well-Known Member

Ціни різні..Є пиво за 10-11 гривень, а є, як Крушовіце, за 50 гривень...
    Але не у вартості справа. Пиво - свіже, живе, тому дійсно варто спробувати!;)

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А як Вам живе пиво "Лємберг", що продається на розлив у пляшки в Арсені, Рукавичці?

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

тому що в ПИВІ-сила(може жага) життя :drinks:

7. Summer

Summer Well-Known Member

ми купували, смачне, живе ))), але його багато не вип'єш

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це води багато не вип"єш... А пиво можна пити вічно...

• Подобається Подобається x 4
  9. Alicia

Alicia Well-Known Member

Дуже сподобалося! Я не зрозуміла спочатку, чи воно темне, чи світле, тому що колір середній...Але на смак - чудове! На Берегіському заводі варять, термін зберігання 5 діб, ціна, здається, 22 гривні...А ще така продавчиня весела, з золотими зубами, але дуже привітна - так рекомендувала, що неможливо було встояти!:)

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

http://news.bigmir.net/ua/ukraine/233624/?bm_lang=ua

Давно пора..

• Подобається Подобається x 5
  11. Arthur

Arthur Well-Known Member

На рахунок того, щоб заборонити продаж дітям, то все правильно.
    А от М. Томенко вчора пояснював, що тепер неможна пити пиво і на березі озера, річки (це для того, щоб менше людей тонуло). З одного боку і це правильно, але вже якось занадто.

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

І це просто чудово!! Буде менше сміття (а ходити босоніж по піску, в якому валяються пивні кришечки, ой як неприємно), діти не будуть спостерігати за вживанням алкоголю і відповідно не будуть вважати це нормальним, що в майбутньому приведе до зменшення алкоголізму в цілому.

Я свого часу дратувалась, що в Польщі в парках не можна пити пиво, натомість поляки нам за це заздрили, але тепер розумію, що правильною є така заборона!

• Подобається Подобається x 3
  13. Fish-ka

Fish-ka New Member

А ми пиво "Лємберг" :good: купуємо в Фуршеті на вул. Б.Хмельницького

14. Arthur

Arthur Well-Known Member

На рахунок дітей не маю нічого проти. Але із сміттям треба боротись штрафами проти сміття, а так можна і насіння або іншу їжу заборонити їсти на пляжах. Як на мене, то заборона пити пиво на пляжі це вже занадто. А якщо хтось рибу в комишах ловить, теж згідно цього закону можуть оштрафувати.

15. І я підтримую! У нас на дачі вже так озеро загадили тими пляшками, що далі нікуди.

• Подобається Подобається x 3
  16. axuJlec

axuJlec New Member

Старый мельник

Сьогодні купив пару пляшок "Старый мельник-Золотое". Зовні пляшки як пляшки нічого подозрілого не побачив. Але вдома побачив що немає Донного ключику :pardon:.
    Пробка-викрутка є, форма пляшки така ж як і була, добре що і пиво на вкус як і раніше, ціна такаж.
    Дивно, може це якась доброякісна підробка. Або просто економія на виробництві пляшок.
    Хтось ще зустрічав таки пляшки-підробки?
    Мож в кого є якісь версії, припущення?

17. Summer

Summer Well-Known Member

це пиво так відкривається, тобто відкручується )) є і так, і так в залежності яку тару закуплено.

18. axuJlec

axuJlec New Member

Я ніколи раніше не бачив щоб у фірмовій пляшанці Старого не було донного відкривателю. Завжди було усе, і пробка-відкрутка, і фірмова форма пляшки і ключ. От і підозра про підробку з`явилася :nea:
    Пам`ятаю, теж саме було i з
    "Золотой Бочкой". Спочатку і пробка-викрутка i той самий донний ключ, і виробник Росія, а потім все це зникло як і справжній смак. І почали Бочку розливати в Україні і вартість її стала як у стандартного пивного пойла :pardon:
    От може це таке ж трапляється і з "Старим":scratch_one-s_head:

19. Summer

Summer Well-Known Member

на разі ні, купували пише розлито в Росії, смак без змін, просто як мені сказали, зараз пішла закупка таких пляшок і все :)
    а Золота бочка смачне пиво, але знову ж рос, а наше то не те, не те зовсім.....

20. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Десь бачила пиво в бочечках дерев"яних.Не можу пригадати де:sad:
    Ніхто не знає де таке можна знайти?

а де твій аватар? :)