Безалкогольное пиво не пиво. Лучше уже кваса попить. Хотя слышал собираются установить новые нормы уровня алкоголя в крови для водителей. И уже нужно будет не просто "в трубочку" дуть, а в алкометр. Так бутылку пива за рулем здоровый человек сможет выпивать законно. Будем ждать
На одній з своїх лекцій професор філософії наповнив по вінця двохлітрову банку камінцями діаметром ~5см. Запитав своїх студентів: чи банка повна? Учні погодились, що - так. Тоді професор узяв коробку з дрібними камінцями, і потрушуючи банку почав засипати в неї камінці і ті заповнювали порожнє місце між більшим камінням. Професор запитав, чи повна банка? - студенти, зі сміхом, погодились, що - так, повна. Тоді професор узяв коробку з піском і почав засипати його в банку: звичайно, пісок зайняв решту простору. "Я хочу, щоб ви зрозуміли, - сказав професор,- велике каміння то є важливі речі у вашому житті: сім'я, здоров'я, друзі - навіть без інших речей, з цими - ваше життя буде повним дзбаном. Дрібні камінці - то є ваша робота, побут, а пісок - все решта. І, якщо ви заповните банку спочатку піском, то у вас буде менше простору для більшого каміння. Аналогічно, як у житті, - буде менше місця для важливого. Тому, - спершу піклуйтесь про важливе, а потім - усе решта." Після цих слів, він узяв пляшку з водою і почав лити її у вже ніби-то повну банку. "І пам'ятайте: наскільки б повним не було ваше життя,- у ньому завжди є місце для пива." P.S. Знаю повно байок про пиво, а про вино тільки "In vino veritas" Мабуть тому, що вино - то є справа серйозна
мені теж той анекдот подобається - як мужик в сексшоп повертає гумову жінку, і його розпитують - що не так? він довго мнеться - "Не дала..."
Після роботи пиво купила щоб вечером розслабитись трохи перед телевізором. Запхала його в морозильник (щоб було холодне, таке як я люблю) і почала манікюри робити, потім халати гладити на завтрашнє весіллє (тобто суконки, сорочки ітп. ) і щойно згадала про пиво! А воно вже так охолодилось, що почало густнути, тепер сижу і грію його, щоб випити нормальне
Цікаво, щоб то було, якби так разів 5 зробити - заморозити-розморозити пиво? І щоб з того пивасика лишилось?... Хтось вже проводив такий експеримент? п.с. нагадалось - вже другий день "Старе Місто" в холодильнику стоїть...і чо' воно просто так стоїть?...
не знаю як на рахунок 5 разів туда сюда, але раз бачила, як пиво трохи замерзло, понім відмерзало трохи, а потім його відкрили над умивальніком і воно так гарно пінно верхом з пляшки в той умивальник пішло
О, в мене якраз так троха пиво і замерзло. Може то проробити той процес вдома? А то щось батьки вже думають "вечір, спатоньки пора", а так трішки взбадьоряться.
ми колись з товаришем ішли додому-година 11 вечора певно була, проходимо мимо пивнушки-знаете, такі в літній час стоять-напнуті намети... кажу-"давай по пиві може?" ті в наметі вже збиратись почали, але ми всеж взяли пива, сіли в сквері навпроти-пити-а там зверху лід в пляшці... був вже кінець вересня, певно... давай ми чекати доки воно відмерзне трохи... відмерзло... і потім ми пішли додому... з мокрими штанами і зіпсованим настроем )
Наскільки я люблю готувати з вином (а також додавати його у стрву, що готую ), - також непогано виходять страви з пивом (печиво на пиві, пивний лікер...). Але ось колись-то забуте в морозильнику і "вистрільнувше" пиво пішло в умивальник.
От принесла собі шоно з льодувки зимного бровару, сижу читаю форум і так си думаю: файно є! та ніби нічого незвичного, але якось так добре, спокійно та затишно... ...просто бувають моменти у житті...
Страшенно люб"ю ПИВО!!! Зараз такий вибір шерокий. Не встигаєш дегустувати. Трохи спав шал за Микулинецьким, то вже часом "Славутич" - преміум засмакує. А рідне Львівське - геть на пси зійшло. "Перша приватна" - значно краща. Щойно пересвідчився. Але то не означає, що би-м відмовився від пива инших українських фірм, коли б запропонували. Взагалі в Україні вже стільки свого доброго пива, що дивно й пригадувати ті часи, коли возили його з-за кордонів, перетермінованого і дуже дорогого (не більш як років тому 15).
Взагалі то зараз якраз і побільшало пива з закордону. А не було б попиту то не було б і пропозиції. От цікаво ще таке..якщо наше пиво таке добре...чому його нема за кордоном. Можна побачити чешське, польське, німецьке, англійське пиво. А наше є хіба в магазинах з "рускими продуктами", як їх називають в Європі.
та яке то чешське, а робить наш виробник, польське злотий козьол -так само, просто на етикетці пише хто виробник )) і за смаком ой не то зовсім... а по темі -мої купили на Рукавичці ( кажуть в Арсенах є) на розлив живе нефільтроване пиво Лемберг , я вам скажу смачне дуууже, але багато не вип'єш, ну і ціна трохи той во , але добре ))