Как известно, 1 калория - это количество энергии, расходуемое на разогрев 1 грамма воды на 1 градус по Цельсию. Таким образом, если выпить литр холодного пива, температуры 4 градуса по Цельсию, то ваш организм затратит для разогрева его до температуры тела следующее количество энергии: 1000 грамм Х (37С-4С) = 1000 Х 33 = 33000 калорий. Если учесть, что энергетическая ценность самого литра пива около 10000 калорий, то получается 23 тыс. калорий чистого худения, что приравнивается к 30 минутам бега трусцой. Следовательно - пейте больше холодного пива, чтоб похудеть. Математика!!!
кажуть, в глибині волинських сіл є броварня, де можна відразу з бочки... відсталі люди - навіть пляшкове пиво не пастеризують! за 7 днів скисає! (то згідно їхніх обіцянок - хто б то коло ящика пива 7 днів чекав...!
пила таке пиво з броварні в Білгороді Дністровському, яке вони навіть не знають, скіки можна зберігати кажуть - день, ну може два... правду кажуть - три дні не витримало, скисло, до Львова нормальним вже не доїхало там, правда, не дають пити просто з бочки, але навіть з фляжки смачнюче і п"єш його, п"єш, і навіть не відчуваєш кіко випив )) і в голові такий легкий туман, ну і похмілля ніякого на ранок
Давно те було, але смак і назва "Жигулівське" досі будять в душі спогади На мій смак: пиво має бути пляшкове, а пити його треба зі шклянки і щоб з піною - так, щоб насолоджуватись кольором, смаком і запахом. А про пузо, то один мій знайомий каже, що то у нього не "від пива", а "для пива"
Ученые доказали что люди набирают живот не от пива, а от пивных закусок: чипсов, орешков, сухариков, колбасок соленых, рыбы соленой. Пиво ж аппетит стимулирует. Не могу я пить пиво без закуски