Люблю пити пиво і йти по вулиці, особливо по центральній частині Львова. Але люди (в основному старші) деколи дивляться на мене, як на алкоголіка якогось, ніби "водку з горла п'ю". Дивина...
Мені такий спосіб пиття пива чомусь теж не подобається, ну якось не гарно воно зі сторони дивиться...Вже краще на лавочці десь пити то пиво, хай навіть і у центральній частині Львова (імхо)
....а потім коли пиво допив , вибрати припарковану машину - ту що подорожче звичайно....І запуляти в неї (бажано в лобове шкло) пляшкою...от так....Вєсєлісь народ. А тепер питання. А хіба от так запросто на вулиці в Львові можна пити пиво?....
Щодо Львова не знаю, у нас п'ють масово, ще й у маршрутки з пивом заходять і людей обливають. Фе. Хоч би штрафували.
та у нас теж заходять (бачила неодноразово) Йой! Шо то ся коїть в столиці! У Львові ше не бачила щоб пивом людей в маршрутках обливали А взагалі то для мене пиття пива у такий спосіб це трішки прояв рагулізму та невихованості...бо
Эхх... Вот помню в студенческие годы нас за такое в РОВД доставили, часа 3 держали. Время провели весело, конечно, но с тех пор на улице пиво не пью. И Вам не советую.
я вважаю що потрібно щоб слабоалкоголку(у тому числі і пиво) заборонили пити у громадських місях, тому що це на мою думку не культурно! я віддаю перевагу пабам та місцям які облаштовані для цього(хочаб туалетами!!!)
Забороните пити слабоалкоголку у громадських місцях так почнуть пити сильноалкоголку(у тому числі горілку) , так що як забороняти то все зразу В Єпропі вже давно так, у нас ще якось за це не беруться...
Я недавно бачила. Стоїть і по телефону говорить, а пиво в руці. Хитнуло, пиво на дівчину, що сиділа, полилося.
Хм. Не понял. Ведь Европа - это Украина. А Львов - самый Европейский город в Европе. Или нет? У нас в Москве за распитие пивка на улице - мама, не горюй. Но, как ТУТ говорят, Россия к Европе не относится. Так Вы про КАКУЮ ЕВРОПУ?
Може паньство мене не так зрозуміло: пити пиво на вулиці і напиватися пивом на вулиці то трохи різні речі. Але... кожен має свою думку. Мені подобається це робити - от і добре. А кому не подобається - то його справа. Головне щоб ті, що то роблять (тобто я) не облив когось пивом і не жбурнув в чиюсь машину Так ходять же з хот-догами і іншими продуктами - давайте заборонимо! Або жінки напівоголені - це пляжний одяг - ЗАБОРОНИТИ ШТРАФУВАТИ На те вона і Масква До чого тут Ваша репліка про жбурляння по машинах - не розумію, мабуть любите трохи пофантазувати. А хіба можна от так запросто не пропускати пішоходів на переходах, курити в маршрутках, розкидувати фантіки від снікерсів, розмальовувати стіни будинків?
.....а так, щоб веселіше було. Якщо це до мене.То я : - пішоходів пропускаю всюди і завжди.В мене це вже автоматично. - курити не курю в повсякденнму житті.В маршрутках не їзжу.Та і не має в моєму місті маршруток. Навіть в моїй державі такого виду транспорту не має. - снікерси теж не їм - будинки не розмальовую , бо вже з того віку виріс. ==== За розпиття пива в публичних місцях в нас великий штраф.Скільки не знаю.Але мало не покажеться.