Надеюсь - производства "Першої приватної броварнi"? На мой взгляд - сейчас лучшее пиво в Украине Ктож это у Вас такой пивовар?
вже спаскудилося хоча, безумовно, все ще краще, ніж Оболонь http://uk.wikipedia.org/wiki/Перша_приватна_броварня
+1! "Старе Місто" 12% алк. 4,8%об. ТОВ "Перша приватна броварня "Для людей - як для себе" Як сє нєма цо сє любі, то сє любі то цо ма...
У нас появилось недавно - сказать - спаскудилося или нет - не могу.Не пил раньше.Я специально заежаю на окраине в супермаркет, чтобы на выходные купить пару бутылочек ППБ - в Луганске его не так просто еще и купить...Мне - очень нравиться! А что до "спаскудилось" - то, скажем, местное Сармат превратилось в помои...
знову хочу в Лисичанськ... або - як варіант - пожити троха коло Хітрого Ринка в Сєвєродонецьку == До речі - думаю, там ППБ вже тривалий час є
ха, а я вас зара підколю судячи з кількості бутилок джерельної і пива видно скільки часу працюєте, а скільки відихаєте
Згадався анекдот про паталого-анатома і практикантів. [анекдот]В моргу п-а кже практикантам: "хто повторить те, що я зроблю - буде лікарем". Вставляє свій палець в дупу трупові, виймає і облизує. Перший практикант повторив - Ні. Вторий - Ні. Третього похвалив, бо був уважний: встромляв один палець, а облизав - інший.[/анекдот] Уважніше треба, для висновків... (на пивних пляшках видно троха пилюки)
і знову я в прольоті :girl_cray: вже котрий рік не вдається приїхати на той фестиваль до Львова ...а так хочеться, так хочеться...потім тільки друзі розказують як файно погуляли..Ну нічо, ще прийде свято на мою вулицю :girl_crazy: