Tyskie дійсно файне, але чомусь для мене жодне пиво не смакує з банки (якийсь такий підсвідомий присмак алюмінію відчувається ) А от з пляшки зовсім інша річ
Ви знаєте, найбільше люблю з пляшки (на природі на приклад), а десь в барі звичайно з кухоля (і краще щоб кухоль був типу "Львівське", я маю на увазі з ручкою)
та дівчєта...... не переймайтесі.... зара пиво.. шо Львівське...... шо Чірнігівське... шо Тіскі.... хімія вона всюди хімія....
Та вони, Лілю, тому і називаються стандартами, шо вони всюди одинакові. А пиво виготовляють одинаково зараз... чи то в Україні, чи то де інде... тим більше, що воно неживе... о, накіцінець ви почали правильно мислити....
та...... просто технології пива відкатані.... обладнання технологічне зарубіжне..... а рецептура - то справа загальновідома і загальноприйнята.... може десь відхилення є, але то навряд чи змінить смак сильно. маю їдного у Пустомитах... сам пиво робить... ЖИВЕ. Отам смак інший -хороший. І бокал такого пива гривень 15 вартує...
Ага...... дякую... А Левандівка скаже, шо я рекламою занімаюсі... нінада... я не хочу з хлопом зажиратисі, нахолєру мені то сі здало?
Можу дати лінка на те, як люди роблять пиво в домашніх умовах. Йой, мих сі раптом злєк. Шо то сі стало, миху?
я не злєк сі... просто не хочу зажиратисі... Левандівка зараз... у вишитій сорочці... у футболці з С. Бандерою...не хочу...