Відповідь: пиво... Пиво на чоловічу потенцію потенцію ніяк не впливає, а от шоколад робить жінок фриґідними а якщо ще додати то і німфоманками. Треба заборонити продаж шоколаду в Україні. Негайно. Поки не пізно. Геть шоколад!
Відповідь: пиво... Ну, кажуть, що шоколад, то антидепресант, про таку дивну дію вперше чую. Вороне, а безалкогольне так само ніяк на потенцію не впливає? :D:D:D
Відповідь: пиво... Дякую за мінуса (кажете, що завжди, а від вас то тільки перший). А про безалкогольне хтіла-м сказати, жи як організм чоловічий прийме сесю мішанинку, то так му на амен настрій впаде, жи ніц алкоголю в тім не було... Ну, а що вже з таким зів"єлим настроєм робити? :D:D:D
Відповідь: пиво... хі-хі! цікаво чи можна в нас десь такий ремінь купити - я б коханому подарила! ...щастя були б повні штани!!!:D
Відповідь: пиво... Щодо мене, на 99% це 1715 або Old Brown від Радомишля. Інколи Старе місто. Тільки ось не зовсім розумію, что назву пишуть англійською. Може за цим щось, або хтось стоїть?:shutup:
Нажаль впливає. Крім цього, в сучасній технології броварень, особливо великих, застосовуються стабілізатори піни, домішки, що збільшують показники вмісту сухої речовини, що також не сприяє покращеню здоро`я. АЛЕ ЦЕ НЕ ПРИВІД ВІДМОВЛЯТИСЯ ВІД ПИВА. Головне - міру знати. На мою думку, найкраще пиво на України - Микулинецьке. Дуже люблю "Медове". Нажаль зняли з виробництва мій улюблений сорт - "Святкове". Навіть їх міцне пиво "Тернове поле" дуже і дуже м`яке, з першого ковтка й не скажеш, що там 7% спирту. З легкого у них зовсім непогана марка (незважаючи на назву) "Троян". На друге місто я би поставив "Радомишль". Їх пільзинське мае насичений букет, при тому, що воно дуже м`яке. Але "Браун" вважаю недостатньо насиченим, як для темного сорту. І що саме дивовижне, в них пиво розлите в пластик вкусніше за те, що розлито в скло. Давно не коштував пива Полтавського заводу. Їх "Диканьківськи вечори" мабудь карщій сорт темного пива (ІМХО). "Гоголівське теж непогане. А з темного, з того, що є в продажу, безперечну перевагу надаю "Чорному" (Перша приватна броварня). Нещодавно приемно здивувала "Оболонь". Взагалі то я їх продукцію за пиво не вважаю, але змушений був скоштувати їх "Магнат" (ну не було нічого іншого), так скажу, що зовсім непогано. Але саме смачне пиво - це живе пиво, яке розливають прямо з апарата. Таке було в ресторані біля села Велика Круча (поряд с Пирятином по Полтавській трасі). От там точно, якщо в шкіряних штанах на розлите пиво сісти, то встанеш зі стільцем.
Також люблю їхнє пиво, тепер вже не виникає проблеми де купити. Весь їхній асортимент є у "Фуршеті". Зазвичай п`ю "1715" або "Старе місто"
А почему було? В прошлом году бівал, пиво пил. А Микулинецьке действительно суперпиво, года три назад бывал там, кружка пива стоило 1 грн
Гм... А я чув, що вони закрилися. Може ще колись буде нагода завітати. Нажаль не в кожному. Але проблем дійсно меньше ніж років три тому. Тоді його можно було купити лише випадково, якщо дуже поталанить, або на святі пива. Доречі, мені казали, що в Микулині ще в 90-ті роки головним технологом був дід, закоханий в цей напій, якій ще в часи Австро-Угорщині пиво варив, і він всіх там на підвіконні строїв і за якістью персонально наглядав. Тому традиції мабудь і збереглися. Та ще вода в них сама як пиво.
У львівському є ) Я так зрозумів що основною родзинкою їхгього пиве є те що воно не пастеризоване. Менший термін зберігання в повній мірі покриває хороший смак. Щоправда я не вірю на 100% у відсутність пастеризації, можливо її проводять у мякшому режимі, а от маркетологи працюють на всі 100%
Я тільки що кухоль медового посмакував Навмисно поїхав додому через Фуршет. Потім буду Микулин 900 пити. Теж свого роду шедевр. Їх родзинка в тому, що вони варять пиво за старою технологією. Тобто не використовувають брикетовану, або концентровану сировину (бачив я її... таке собі пивне чапі, або кіті-кет) та не газують додатково пиво після пастерізації, яка зараз дійсно є. В 90 пастерізації ще не було, тому воно і не доїжало до Київа, бо ніхто не хотів мати справу з пивом короткого терміну збереження. Але більш за "непастеризоване" пиво мене уміляє так зване "нефільтроване" пиво, в якому ефект помутніння досягається за рахунок додавання коріандрового масла і створення емульсії. Той, хто пив справжнє нефільтроване пиво, має памятати, що там вже через день такий осад з дріжжів буде, що й закусивати непотрібно. Та й не зберігається воно більше доби, ну максимум двох. А тут місяцами стоїть, і хоч би хни.