Відповідь: пиво... Про светлое ОБОЛОНЬ в стекле давно уже от Читателя знаю. Иногда попиваю... А тут, сегодня, пошел за хлебушком, а в гастрономе стоит пиво "ЛЬВОВСКОЕ"!!!! Аж присел от неожиданности... Помню, года 3-4 назад ездил на Киевский вокзал и у проводников закупал, потом как-то отошло это увлечение. А тут, прямо под домом!!!! Делюсь впечатлениями: 1. Все надписи (прости, Господи!) на РУССКОМ языке.... (может, ЗРАДА??) 2. Цена баночного 1715 - 28 рублей (доллар около 24). 3. Цена Львовского Львовской пивоварни 34 рубля - почти 1 евро. 4. Вкус нормальный. Вопрос - это разные пивзаводы? С ценой не сильно лоханулся?
Відповідь: пиво... Баночное "Львовское 1715" производят в Киеве... Кстати оно по непонятным причинам вкуснее бутылочного, кое делают во Львове. С ценой не лоханулись, переплатили в 2 раза но это нормально, - за газ будем мстить пивом
Відповідь: пиво... Люди, от сьогодні субота, я взяла наше рідне пиво "Львівське", ми з чоловіком сидимо, кайфуєм. Я не знаю як кого, а мене це розслабляє після напруженого тиждня! Всім приємного вечора!
Відповідь: пиво... У нас почему-то баночное "Львовское" есть всегда. О вот бутылочное - редкость. А вообще последнее время предпочитаю "Старопрамен" на разлив.
Відповідь: пиво... Возьмите чуть холоднее комнатной температуры, а сверху - таблетку Ибупрофена, желательно хорошо очищенного, типа Бураны или Ибуфена. Никакое горло той смеси не выдержит. Проверенно..
Відповідь: пиво... Я нахожу утешение в Стелла Артуа или 1-а Приватна Броварня, светлом. Бутылочное накладней к Вам возить... А пиво любит банку. Мы любим пиво а оно банку... Такой вот блин парадокс!
Відповідь: пиво... А у Львові є нормальне пиво ,маю на увазі місцевих пивоварень? Бо завтра маю заїхати до вас,панове,правда по справам:ninja: ,але сподівюсь ввечері звільнюсь і поп"ю пивка:cowboy: .
Відповідь: пиво... Ну якщо прийдете:agree: на Ч-Л форумівку,покажете,я з задоволенням поп"ю вашого львівського ...
Пиво: чи такий вже це невинний напій?... Сьогодні натрапила на цікаву статтю в газеті, можливо що дехто теж мав нагоду її прочитати. У ній стисло розповідається про шкідливий вплив цього хмільного напою, який аж ніяк не є слабоалькогольним, оскільки одна пляшка пива дорівнює 100 грамам горілки. Окрім того вживання пива більше, ніж 2 рази на тиждень призводить до пивного алкоголізму, що в свою чергу веде до варикозного розширення вен, ішемічної хвороби серця, утворення каменів у нирках, порушення статевої функції у чоловіків та розладу менструального циклу у жінок. Що ж, здається перш ніж втамовувати свою спрагу "пивасиком" (що, до речі, усупереч загальноприйнятій думці зовсім її не втамовує) варто задуматися, а чи справді варто відкорковувати третю пляшку за день, чи можливо натомість купити соку або мінеральної води.....
Відповідь: Пиво: чи такий вже це невинний напій?... я так скажу: у певних дозах отрута пертворюється на ліки, і навпаки.
Відповідь: Пиво: чи такий вже це невинний напій?... Спонсор статті кокийсь "Сандорик"? Є статті і про беззаперечну користь вживанння (не плутати з надуживанням!) пиииива. ЗІ: Сончик, а Ви не пробували почитати форум? Теми про пиво у нас давно є.
Відповідь: Пиво: чи такий вже це невинний напій?... Я вела мову власне про зловживання, якщо ви помітили, то тут точно вказано про "більше, ніж двічі на тиждень".
Відповідь: Пиво: чи такий вже це невинний напій?... Помітив. А є випадки користі від зложивання будь-чим?!
Відповідь: Пиво: чи такий вже це невинний напій?... зловживання будь-чим тут ні до чого. просто мені здається, що занадто захоплюватися пивом, тобто випивати щодня по дві-три пляшки, виправдовуючи це отаким-от аргументом "скільки там того життя" нерозсудливо. Тому що ви ж і самі прекрасно розумієте, що кожна зайва крапля пива з роками перетвориться у який-небудь непримний симпотом, що може цілком зіпсувати оте саме ваше життя...