Відповідь: Уйти с орбиты влияния России Ну есть у нас на форуме такие ЛЮДИЩИ! Ну что ж поделаешь?:confused:
Відповідь: Уйти с орбиты влияния России Степанич, а я був про Вас трохи кращої думки. Ви на боці того шовініста в чому? Де Ви бачили спор??? Ви читали мій допис. Я тільки хотів все перевести в жарти про "куска". А якби і серйозно, то що прапорщики то не люди? Я взагалі не бачу що крамольного було в моєму дописі? Степанич, Ви ж ще 50% українець. То чому ж Ви завжди рветесь в бій за інші 50%??? І крім того Ваш розумовий і інтелектуальний рівень не повинен позволяти Вам опускатися до рівня різних шовіністів.
Відповідь: Уйти с орбиты влияния России Навідь нічого не вилучив...:rolleyes: Ваша думка є Вашою думкою... Прикро, але нічого зробити не можу... Хоча дійсно Ваша оцінка мене не порадувала. Странник не тільки з Вами дискутував. От мої 50% і збунтувалися. Що є логічним.
Відповідь: Уйти с орбиты влияния России Опа! Вот оказывается, что такое хамство! Это когда ты отвечаешь на оскорбление! Новость то какая! Да, Данило, не выйдет у Вас каменный цветок! С таким подходом то! А "настучать", так то пожалуйста, чего уж там, мы с Мартини знакомы не один год, бавало ругались, НО НЕ ХОМИЛИ от бессилия! Если не прав - поправьте.
Відповідь: Уйти с орбиты влияния России Степанич, я з ним не дискутував. Рахую, що це дуже низько опускатися до їх рівня. А ось я його б таки забанив. За глибоку образу Президента України.
Відповідь: Уйти с орбиты влияния России Хорошо сказано, где то я уже это слышал! По моему там говорили про истинных арийцев, а все остальные - второй сорт! Не смешно:confused:
Відповідь: Уйти с орбиты влияния России Як на мене, то наш Президент, на жаль, не заслуговує на повагу! Да нет... Педро умный мужик... Уверен, он не имел в виду 1-й - 2-1 сорт...:rolleyes:
Відповідь: Уйти с орбиты влияния России у мене жодного разу не виникала думка, що пан педро злий... тим паче, "на всіх і вся"...
Відповідь: Уйти с орбиты влияния России щодо аватару мною вже було сказано, давайте не будемо переливати з пустого в порожнє.... аватари на форумах не обговорюються.... вийняток є лише одни: коли аватар непристойний....
Відповідь: Уйти с орбиты влияния России "нквд" — кінець 20-х — 30-і.... скільки тоді пану данилі років?.... не смішно, п. львіва....
Відповідь: Уйти с орбиты влияния России ви себе вважаєте другим сортом?.... чи знову регіонівська пропаганда (насправді цинічна брехня) про те, що тимошенко хотіла муром обгородити?....
Відповідь: Уйти с орбиты влияния России Лише те що він розжене зРаду вписує його в історію як видатного демократа. Доречи вибори то у Раду вже відбулися у минулому році, саме демократичні. Про помилки забудуть з часом. А коли б він ще в НАТО Україну завів а потім у ЕС, то певен що пам`ятники будуть ставити повсюди. На відміну від Путіних, таких швидко забудуть, та ще й з брудом змішають та будуть азіяти на костях плясати "половецкіє пляскі".:D
Відповідь: Уйти с орбиты влияния России Та не зважайте Ви на нього, вони й тоді брехали та провокували, а тепер продовжують. Ось навмисно президента образили. Все сподіваються Україну поділити, гади.
Відповідь: Уйти с орбиты влияния России В том то и дело, что не надо об этом вспоминать. Хотя, кто не помнит прошлого, у того нет будующего!
Відповідь: Уйти с орбиты влияния России Не надо отвечать, понимаю, стыдно... http://for-ua.com/ukraine/2007/04/17/192244.html Сам лично слышал ( представляете, и видел!!!) по ТВ. Думаю, монтажа нет! Если только Бродского не согласился с играть, ну скажем Безруков. Он такой стервец, любого сыграет!
Відповідь: Уйти с орбиты влияния России правильно.... хто не знає історії — приречений повторювати помилки знову і знову... а ви що пропонуєте?... "старі граблі"?...
Відповідь: Уйти с орбиты влияния России Демократа?:confused: Розігнати ВР, наплювавши на Конституцію - демократія?:confused: І як це суміщається з тим, що Ви написали вище?:confused: При чому тут Путін?:confused: