KLIBERN та поставте нарешті його в ігнор. Самі ж бачите - пролетарський баклан з Допогеповська, виховання - нуль, соціальне походження не приховати, мізків - нуль, пише зі шпаргалки. І типовий трольський менталітет - робити вигляд, що він тут комусь цікавий. Таких щомісяця лопатою в баню відправляють.
Пояснюю. Виріс я у україномовній сім'ї вчителів (походження - інтелігенція). Пролетеріату у нас в сім'ї не було. Селяни, потім сільська інтелігенція. Виховання - я ні на кого не нападаю, а тільки відмахуюсь, захищаючи свою точку зору. Баклан, то вашого татка і матусі син. А ще так на зоні називають людей, що кидають слова на вітер. Я не тролю, мені конкретно ваш інтерес і задарма не потрібен. Місто моє - Харків. Я ж ваше місто Салвовом не називаю?
Баклан і хам - це Ви. Інтереси Ваші дуже прозоро проглядають. І ще раз повторюю - соціальне походження і виховання видно однозначно. Совєцький вчитель - далеко не взірець інтелігентності. Хочете щось дізнатися - читайте форум, тут кожна думка час від часу продуюбльована. Вважайте, що не пройшли фейс-контроль на вході Львівської Кнайпи. Третій аватар протягом трьох днів багато про що свіжчить. P.S. Ваша українська мова дуже обмежена. Базовий курс російської школи. Тож нє нада ляля про "рідну мову". Я особисто знаю кілька достойних людей з міста Харкова. Від бізнесменів до колишніх депутатів колишніх райрад. А від них - про правдиву ситуацію у місті. Все. Ставлю в ігнор і пропоную іншим так зробити. І не таких тролів обламували - нещодавно один досвідчений супертроль сам грюкнув дверима Львівської Кнайпи.
А ви знаєте, Борисе, що я помітив, то всі ці кацапо-рускомірські тролі якісь на одне лице. І мені здається, що багато з них - це одна людина. Не має значення чи пише російською чи з ґуґл перекладом. І ось два останніх святий джордж і оцей жевжик - я переконаний що це та сама людина. Не думаю що вони довго протримаються - попит на російський газ падає. Та й абрамовичам треба нових яхт, нових футболістів. Так що футбольнуть різних гот-доґів що аж курява за ними буде летіти...
Нажаль, Pedro, латвійський сценарій отримання громадянства в Україні технічно не пройшов би. І навіть, мушу Вам сказати, справа не тільки в мові. Знаю достатньо тутешніх росіян, поляків, євреїв, вірмен, які відмінно розуміють українську, правильно читають вголос, але мають складнощі із побудовою фраз. Типу самі себе синхронно перекладають. Це люди старшого покоління, усі щирі патріоти України, усі розуміють, що Державна мова має бути одна... (але вірменин і російською говорить жахливо. ) Сформувався навіть такий ідеологічний прошарок - "російськомовні українські націоналісти"- здебільшого люди двомовні, які щиро сповідують ідеї української незалежності. Це - не совки: прагнення совків спрямовані назад, а прагнення цих людей - вперед. Проте влада намагається бити по лояльності таких людей. Нічого, прорвемося, і згадані мною люди принесуть користь суспільству. Трохи не в тему гілки, але я написав це спеціально для Вас.
Ну от, ще 2 пости з образами в мою адресу! Ай-ай-яй! Який же я невихований! Яке ж я хамло! Мою українску мову ображають люди, що ледь говорять грамотно. Панове, ота ваша говірка, вона... дещо нестандартна.
Це Вам невідомо. А ми знаємо. ) Раджу трохи пригальмувати зараз своє зухвальство та браваду, бо потім пізно буває.
Ну це не дивно, і воно не нове. Це одна з характеристик троля. Інші: вихвалювання Росії (ні одного поганого слова!), ну і плюси від Полковника, Василя, як колись від бувшого "куратора" форуму, форумчанина в цивільному Нєвсранця.
Яке зухвальство? Мене відкритим текстом ображають, та я на провокації не піддаюсь. Я просто тут, бо мені цікава уся Україна. Те, що я вважаю, що з Росією треба співпрацювати, якщо це вигідно - так це мій погляд на речі. Я дійсно думаю, що ватро наперед ставити меркантильність у відносинах з РФ. Я НЕ висміюю і НЕ ображаю других учасників форуму. Що я роблю не так? ---------- Додано в 16:04 ---------- Попередній допис був написаний в 15:59 ---------- Звісно, мене можна забанити. Тільки за що? За незгоду з панами KARABIN, KLIBERN, Pedro, Romko? Будь ласка, якщо Вам це треба. Тільки на що перетвориться форум без людей з іншою точкою зору?
Та воно вже так нагадило що вже повністю заробило фразу "не туди попало". Якщо це Полковник його десь відкопав, то Полковник падає в моїх очах. Раніше тролі були не такі нудні.
Un.Known Троль сере, дві гілки фактично не працюють. Невже Ви сподіваєтеся, що "воно" зміниться? Стандартний срач, стандартна персональщина, жодної своєї думки (бо їх нема). Навіщо продовжувати агонію невмілого тролика, допоможіть йому долетіти до казана. Як досвідчений модератор, Ви розумієте, що це доведеться робити якщо не завтра, так післязавтра. І скоріш за все Вам. Тож навіщо зволікати?
Ні, я ж тут не вихователька. Є правила форуму. При всіх моїх особистих -патіях їх негоже порушувати. Ну Ви ж мене знаєте. Я люблю в баню "з трєском"...)