А чего Вы, назвавшись "украинским украинцем", подпеваете Медведчуку и Путину? Или Вы, как российские антифошысты, сражаетесь с фошыстами за светлые идеалы нацизма?
Только я не пойму почему на Траволту, он ведь даже не "гейропеец", а вааще - "пиндос" Поставил бы себе Медведчука или Судоплатова. Вот так всегда с борцами за светлые идеалы русскагамира - балансируют в сложной паутине подмены понятий на грани смыслового коллапса, а потом обижаются почему над ними смеются...
Я подпеваю Здравому Смыслу! Если нам выгодно торговать с Россией, то надо таки торговать с ней. В делах государственных, прежде всего, должен быть прагматизм на первом месте. Вот вы, пацаны, гнетесь под Запад. Чем вы лучше совкодрочеров? Что они, что вы готовы сдать интересы Украины. Вы - их зеркальное отражение! ---------- Додано в 17:52 ---------- Попередній допис був написаний в 17:50 ---------- Джон Траволта (для меня) талантливый актёр.
Здравому смыслу не нужно подпевать... А если нет? А Вы под Восток. Интересы Украины более 300 лет были на Востоке. Пора поменять направление.
По-перше на Ближньому сході, маестро знавець По-друге тут не має жодного зв'язку. По-третє моє ставлення до Ізраїлю Вас не стосується.
По-перше, Middle East - Ближній Схід?По-друге, по-третє і по-десяте, Вас не стосуєсться ставлення моє і моїх земляків до Росії. ---------- Додано в 08:45 ---------- Попередній допис був написаний в 08:43 ---------- От навіщо ви образили людину за національною ознакою? Може, Полковник зроду горілки не куштував? Що за ярлики?
У Вас географічний кретинизм, добродію. Ізраїль знаходиться на Ближньому Сході. А Ближній Схід це Near East. Я вас не питав чи Ви любите Росію. Мені це байдуже. Це по-перше. Не усі ваші земляки є Ваші однодумці. Це по-друге А що ви маєте на увазі під національною ознакою горілку чи закусь?
Можливо і так, Полковник. Але вираз "Може, Полковник зроду горілки не куштував?" - це для вас образа як на національному, так і фаховому так і побутовому грунті. А ви плюси ставите...
Тримайте мене двоє! Чувачок із Ізраїлю та чувачок із Британії розповідають галичанам як будувати зовнішні та внутрішні відносини. ---------- Додано в 10:28 ---------- Попередній допис був написаний в 10:25 ---------- Пердо, Кліберн, та ви уже пішли із-під врливу Росії. Don't worry geys guys!
Вони львівяни. На відміну від всяких зайд,що лізуть сюди як таргани і розносять сморід руцкагаміга. А там донині смердит серсером.
Мені не смердить! Так, стоїть посере міста бовван сифілітику. Але усьому свій час. Ще декілька років і знесуть його нахрін. Он, вже знесли памятник встановленню радянської влади, а поставила памятник молодій Україні. Слава Україні!(Не Польщі,Європі,Росії, а саме Україні!)
Заведіть собі свій власний форум та там будете вирішували хто свій, а хто чужий. А ми вам не геї, та не хлопаки з вулиці, а пан Педро, та пан Клайберн. Та хвилюватися нам не має за що. Бувайте здорові, пане українець у квадраті. Вам це не зашкодить.