Відповідь: Уйти с орбиты влияния России Интересно, Оля. Это просто такой сарказм ваш. Вы считаете, что ничего общего нет у России и демократии. Странно! Свобода слова есть, Свободные выборы есть, Дума избирается, Президент избирается, Конституция соблюдается.
Відповідь: Уйти с орбиты влияния России і ото колись американський президент дорікає російському, що в Росії немає свободи слова. Мовляв, кожен може вийти на пляц перед WhiteHouse і кричати, що американський президент дурень. На що російський спокійно так заперечує - і в нас, мовляв, може - вийти на червону площу і кричати, що американський президент дурень....
Відповідь: Уйти с орбиты влияния России Я вважаю, що москаль, що в Донецьку, що у Львові, що в Новногоді, в Ризі, в Нью-Йорку той самий! А українець так само, як не став яничаром.:cool: П.С. Пересвєт, у Вас часом манія величності не почалася? :rolleyes: Чи в російській мові "я", як і в англійській "I", почалося писати з великої букви? Може я що пропустила?
Відповідь: Уйти с орбиты влияния России Оленька, объясните мне темному, чем "Демократія в Росії" отличается от того , что творится у нас!?:o
Відповідь: Уйти с орбиты влияния России Ага... Свобода слова.:cool: Політковська тому приклад. Кого вбили, кого купили... Така свобода, що навіть об"являють, що деякі канали телебачення без цензури Кремля! А решта ж, ясна річ, з нею! А за вибори. Та вони були "свободні" і при СССР! І Прєзідіум Вєрховного Совєта так само вибирався, як і Дума зараз. І Президента ви вибрали свобідно. :rolleyes: Борі приказали оголосити, от і дісталисте президента! Коротше! Дурили вас православних, та і далі дурять! А ви ще й тішитеся з того!
Відповідь: Уйти с орбиты влияния России Спасибо, глаза открыли мне! Как же я жил, как я живу в этой страшной стране???:eek: :eek: :eek:
Відповідь: Уйти с орбиты влияния России Якби не відрізнялася, то вже би давно ніякі януковичі не були при владі і Раду Президент розпустив за 5 хвилин, а то блін, вигнати не може "слуг народу" звідти, що ярмарок влаштували з Ради - все перекупили!
Відповідь: Уйти с орбиты влияния России А інколи добре послухати московсько-хохляцького блазеня, нє? Настрій підніме....:o
Відповідь: Уйти с орбиты влияния России Полковник, мені справді вас всіх там шкода. Але хто вам допоможе, як ви сліпі? Так що єрнічати не треба.... Звикли ви до тиранії, інакше жити не вмієте. Мислячі люди у вас убогими на розум рахуються.
Відповідь: Уйти с орбиты влияния России Так что ж, у нас вообще страх божий, что творится!? Тогда в России лучше, чем у нас!? Может быть помощи попросить у Москвы, пусть научат!
Відповідь: Уйти с орбиты влияния России Оля, не рвите Вы своё сердце так за нас! Да, не стОим мы этого!
Відповідь: Уйти с орбиты влияния России народ ізбіваєтся, за решьотку бросаєтся і єто всьо демократія називаєтся....
Відповідь: Уйти с орбиты влияния России :D :D :D :D Ну, и сказанул! Ох, ща получите ответик!!!!:D :D :D :D
Відповідь: Уйти с орбиты влияния России З головою, яка на аватарі краще не придумаєш.:D Полковнику, так нормально?
Відповідь: Уйти с орбиты влияния России Тих російських громадян - політиків кого Росія сама не любить! Ану назвіть самі! :rolleyes: