Я розтягую її на всю Україну? Та що я по-Вашому, Медведчук чи Коломойський Ой дядьку, щось сьогодні не Ваш день... ---------- Додано в 15:20 ---------- Попередній допис був написаний в 15:17 ---------- Як Ви вважаєте, серьозні видавницітва, якими користуються одиниці чи невелика група спеціалістів, формує суспільну думку, чи видавницьтва "массової культури", які читає більшість населення?
Більшість ніц не читає, а дивиться ТБ. А то і його не дивиться, Ви можете мені повірити, я майже вісь свій округ обходив ногами, коли висувався у міську Раду, спілкувався з людьми і більшості було байдуже на політику. До того хто в Москві мером буде чи депутатом місцевої ради, а про стосунки з Україною я взагалі мовчу.
Так, ставлення Українців до росіян хорошо можна було побачити, бо матч швидко перевели у політичну плоскість саме українці.
матч в політичну площу перевели ще задовго до матчу самі росіяни. Для нас він був і остається спортом, а для росіян - Борьба за Отечество А огидна поведінка росіян на матчу, а той бруд, яким заливали Кличка до матчу і особливо після нього? Ні шановний, тут Ви не праві і головне, - що самі знаєте це.
Яким чином. То Ваші вигадки якраз. Українці лили на Поветкіна бруду ніяк не менше. Не правий в чому? Що українці наробили купу демотиваторів після матчу? І весь уанет гудив про перемогу над Росією вкупі зі вступом до ЄС?
Це закономірна реакція на нахабне бикування російських шовіністів. А чого ви чекали? Тепер звикайте, - дія породжує протидію. ---------- Додано в 21:51 ---------- Попередній допис був написаний в 21:50 ---------- Щось я такого не бачив і не чув.
Заплачка* Не взлюбила свекровь невестку-хохлушку, Ой, не взлюбила! Бросала ей в суп колдовскую мушку, Заговоренным пойлом поила. Клала молодке иглу в подушку, змейку в одежку, Бросала ловчую сетку, Насылала черную кошку, Черную метку. Ой, травила свекровь невестку — не дотравила, Ой, сама проглотила мушку, Ой, на змейку босой ногой наступила, Укололася, упав на подушку! Ой, кричит свекровка, кричит невестка, — Надрываются! И обеим с неба летит повестка: На небесный суд они вызываются. — Чем тебе не угодила моя хохлушка? — На суде спрашивают. — Так проста ведь, Господи, как полушка, — Отвечает, а ноги ее подкашивают. — А тебе, невестка, свекровка что ж не по нраву? — Так зажилась, старая, заедает! А сама ногу леву на ногу праву Закидывает, крендельком сплетает. Ну и присуждают им друг друга не хаять И, пока не полюбят друг дружку, жить кучно. А не то, говорят, — вечность будете маять Неразлучно. И тогда невестка давай холить свекровку, А свекровь ублажать детинку, Та этой конфетку дает «коровку», Эта той — с люрексом газовую косынку. А внутри-то у них при этом слова, что жабы, Ядовитая плещется там водица. Но им с неба: э, нет, мол, бабы! Бабы, так не годится! И тогда невестка свекрови — сироп улыбки, А свекровь невестке — речи из шелка, А в глазах — железные ледяные рыбки, А в сердцах — бессильная ярость волка. Но опять им: «Вам, непослушным глинам, Объяснять ли грозами да громами?» Тут взмолились обе: «Господи, помоги нам! Тошно нам! Ну, не можем сами!» На колени падают богомолки, Только чуют — батюшки, затихают В глубине души эти жабы и эти волки, Солнце встало, цветики расцветают. «Ну, теперь-то можно и расставаться! — Говорят им с неба. — Ваши прошли печали!» А они, — ну, плакать, ну, целоваться, Ну, просить, чтоб теперь-то не разлучали! Повторяют им строго: «Прощайтесь! Полночь пробило!» А они обнялись, прильнув друг к другу упрямо. Ой, и вправду свекровь невестку ту — полюбила! А невестка ей: «Мама! Мама!» * ЗАПЛАЧКА, заплачки, жен. (обл., Этногр.). Причитание невесты в свадебном обряде; причитание на похоронах. http://magazines.russ.ru/druzhba/2013/10/1n.html
Полковник, если верить Булкакову, то с утра хорошо помогает стопка холодной водки и горячая жирная закуска. Подобное лечат подобным...
Ясно...Юрка начитались до-упоєнія в 2007 році... 04 лютого 2007 Катрен для надуваючиx щоки. В далекім 17-м році Той "старший брат" думав-гадав, що та революція вічна, й бажав,щоб Кінець не настав... отому чудовому-вічному - на "шарочку" дружбу вести І "сік" попивати із брата, Та вічно щось красти,гребти... Ади-и...і Кінець причалапав, а Розум ніяк не прийде, і Брат,той молодший,вже виріс, та й старшого вчить де-не-де: -Не бути заxланним й жорстоким... -Не пxати свій ніс в чужий Дім... -Не вчити когось ,надуваючи щоки... Ніщо ж не сприймається Ним! Бо ж каже той Стефко зі Львова: - Хто має пустий черепок, то тому вже ніц не поможе, хіба що...раптовий заскок. (Юрко НОТОЦО).