Як пишуть самі мельниківці: Але 11 травня 1943 року Я. Барановський серед білого дня був застрелений невідомим на одній з вулиць Львова. Хто те зробив достеменно установити не вдалося. Існує кілька версій, припускають, що то зроблено людиною з «бандерівців», можливо то зроблено радянським агентом, розглядається і польський варіант. До речі вас приклад Барановського людинни із ОУН(М), а чим ОУН(М) займалася під час німецької окупації я думаю ви знаєте. Ви з таким самим успіхом могли надати приклад Майлова
Цікаво, чим це палкий прихильник Коновальця так збридитв бандерівцями, що не захотів примкнути до них...?
Російськомовні із Росії кажуть Російськомовним з України -Вы ещё поплачите! Стільки, скільки виплакав Совєтський народ -це другий світовий потоп!
Та то Путєн понти колотить. Що таке 1 бригада? 6000 чоловік, більшість з яких молоді та затуркані солобони. Скільки таких вже на Кавказі повбивали...
Этот мудак думает что Россия сможет решиться на войну с Украиной и тем более, - её выиграть? Эта война станет последней страницей в истории России.
Жодного разу не чув про війну з Україною тут в Росії. Про це любять розповідати якраз саме щирі і свідомі українці... Готуєтесь? Чи що?
Дело жизни каждого националиста развязать войну с Россией, чтобы наконец-то перевернуть, а еще лучше вырвать эту страницу из истории... Итак-с... Когда ждать момента, "коли сурми заграють"?
А Ви статтю, що виложив пан kjk на цієї сторінці не читали? Так почитайте. ---------- Додано в 14:45 ---------- Попередній допис був написаний в 14:43 ---------- Підміна понять не Ваше рідне ім'я? Нафіг нам оця війна? Ви статтю з якої я брав цитату читали, чи у Вас - аби щось ляпнути, щоб процес пішов?
Прочитав. Зробив висновок, що чергова русофобська "заказуха", яка не має під собою жодного ґрунту. ---------- Додано в 15:56 ---------- Попередній допис був написаний в 15:55 ---------- Ви серйозно ставитесь до подібних статей???
Ну і майте собі свою думку. Але не вважайте її единовірною і тим більше не розтягуйте її на всю Росію і всю Україну.
Про що суперечка? Про факт незаконного переозброєння ЧФ РФ, про факт створення бригади біля Воронежа, чи про думку колишнього працівника МО РФ?
Читаю, але серьозні видавництва: Газета.ру, Ведомости, КомерсантЪ (але його останнім часом все рідше і рідше).