Піти з орбіти впливу Росії

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем ugra, 12 кві 2007.

1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

ТАК зливаєтесь же... :pardon:
    Біда... Простіше будьте, пане kjk, і люди до Вас потягнуться! :)

• Подобається Подобається x 1
  2. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Так це, мабуть така риса поведінки у нащадків давнього Аркаіму.
    Якось послухав що про цей Аркаім набалакав Задорнов, а потім виявилось що цей осередок давньої та магічної россійскої культури, виявився звичайним загоном для худоби.

Останнє редагування: 3 жов 2013
    • Подобається Подобається x 2
  3. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Бачите, шановний, в чому справа: вам не подобається, що я отстоюю точку зору вiдмiнну вiд точки зору нацiоналiстично налаштованих. Вам це, звичайно, не подобається, вам би хотілося щоб історія була така як її трактують нацiоналiсти. От Ви вже і придумуєте якісь неіснуючі речі. :)

Хочу вас розачарувати - я не виїду - i не змирюся. ТАК що - залиште утопiчнi мрiї про зникнення опору нацiоналiстичним iдеям. Продовжуйте тiшитись маячнею про "вимирання" сходу - внаслiдок якого залишаться тiльки расово-правильнi нацiоналiсти. Як кажуть у нас - "дурак думкою багатiє" :)

Нiколи не палив. :nea:

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

6. kjk

kjk Дуже важлива персона

Націоналізм тут ні до чого. Просто історія цієї країни пишеться для мешкаців цієї країни, а не для іноземців. Як і скрізь у світі.
    Я не про вас, я про FourA.
    А те що всякі совки вимирають, особливо на сході - то це факт. Звичайно не расово-правильні націоналісти стають більшістю, а звичайні аполітичні громадяни, замість шовіністів радянсько-російських. І на цьому дякую :)

7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

140 тис. років це фігня у порівнянні з тим де вишукують свої коріння россіяне, пане Erebus...

8. Дальневосточник

Iсторiя - вона вже є. Її не "пишуть" - а iнтерпретують. Щось - випинають, щось - приховують. Для чого? А в кожного iнтерпретатора є своя теорiя - i вiн пiдганяє пiд неї факти, дуже часто притягуючи "за вуха". На жаль - цiм грiшать усi.
    Ви писали взагалi - а я теж з Донбасу.

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ну от, а я що казав? І хай закордонні інтерпретатори до наших не лізуть, ми без них розберемося.

10. iso

iso Well-Known Member

Пане Дальневосточнику. Уточнюйте на всяк випадок національність націоналістів. Бо тут достатньо і російських, і українських, і навіть з Польщі пані заходить з вираженим націоналістичним настроем.
    У світі може і трактують, інтерпертують і досліджуюють історію. А от в РОсії пишуть. Написав колись Карамзін історію Російської держави за державним замовленням. І до сих пір той твір вивчають і трактують. І Соловйов в т.ч. і Ключевський...

11. Дальневосточник

Усi перерахованi. Бо менi вони однаково огиднi. I всi однаково налаштованi перекручувати iсторiю на свою користь - продовжуючи традицiї бiльшвичкiв.

Чув з ТВ, що на львiвщинi для школярiв видали правильну iсторiю. Де правдиво висвiтлили все про УПА. Цiкаво - а там розповiдають, що у "яструбках" було бiльше галичан нiж у УПА? Мабуть - нi. А ви кажете - там пишуть... :)

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ше скажіть,що Вам огидні совєти і я зааплодую.
    За всі ці роки,що я на форумі,в політичних гілках,Ви лиш,в різних варіянтах цитували брехливу і падлючу совєцьку пропаганду.
    І більших брехунів,аніж смердячі комуняки світ не бачив.

• Подобається Подобається x 3
  13. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

В Луганске?!?!:haha:

14. Полковник

Полковник миється в бані

Не, не, всё, я пас.
    Спорить на действия вашего непредсказуемого правительства может только полный дурак, а я пока полудурок.

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

Добре на що тоді? На те що курс долара 9 травня 2014 буде менше 9грн за долар?

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

вы не одиноки... :)))

17. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Без излишних комментариев. Газета кстати украинская. Но сейчас скажут как всегда что статьи заказные и проплачены Кремлем за деньги Газпрома и Казгаза.

http://korrespondent.net/business/c...t-v-polshe-sotni-tysyach-ukrainskih-migrantov

Корреспондент: К панам на заработки. Как пашут и выживают в Польше сотни тысяч украинских мигрантов.

Экономические напасти на родине гонят сотни тысяч сограждан на самую грязную и тяжелую работу в Польшу. Украинские трудовые мигранты XXI века одержимы единой целью - собрать денег и вернуться домой

http://korrespondent.net/business/c...tsya-zemlej-obetovannoj-dlya-ukrainskih-mened

Корреспондент: Уехали пахать на целину. Казахстан становится землей обетованной для украинских менеджеров среднего и высшего звена.

Казахстан становится землей обетованной для украинских менеджеров среднего и высшего звена. Помимо высоких зарплат, отечественные специалисты находят здесь более заманчивые, чем дома, карьерные и профессиональные возможности в понятной для себя среде.

Останнє редагування: 4 жов 2013
  18. FourA

FourA Дуже важлива персона

Ну успокойтесь - никто вас не обвиняет, что вы их украли...Украина взяла эти деньгу у МВФ...И на эти деньги закупили то, на что не хватало своих, заработанных...
    Так что всё законно!
    Просто надо помнить народную мудрость - берёшь в долг чужие деньги, и на время, а отдаёшь - свои и навсегда!
    Но, по моему скромному мнению, об отдаче долга украинцы не слишком задумываются...
    То ли не хотят думать о таких скучных вещах, то ли закрывают глаза...
    Верят, что им давали и будут продолджать давать деньги " за просто так". За такие красивые глаза!
    А как же иначе?

• Подобається Подобається x 4
  19. kjk

kjk Дуже важлива персона

Тобто імпорт відбувається за чужі гроші? Якщо експорту більше - чужі гроші віддаються і ще лишається, якщо експорт менше імпорту - то не всі чужі гроші віддаються і росте борг? Але ви є економіст:haha:

---------- Додано в 14:21 ---------- Попередній допис був написаний в 14:20 ----------

Взагалі, може розкажете що таке зовнішній борг, як він накопичується, як віддається? От в США є борг - то перед ким в неї цей борг? Перед русскім народом який от от встане з колін і забере в америки свої кровні долари?

---------- Додано в 14:23 ---------- Попередній допис був написаний в 14:21 ----------

І що? Трудова сезонна міграція в центральну Європу з західних областей це не для кого не секрет. А про Казахстан скоріше притягнуто за вуха, окремі нечисленні випадки подають як тенденцію.

20. Дальневосточник

Цеж i ваша практика. Ви один (sic!) випадок "головотяпства" з вивченням другої (!) iноземної подали як "незаперечний факт примусу".
    А все з того, що не спитавши батькiв директор замовив пiдручники на свiй розсуд. I хотiв в ТАКий спосiб прикрити свiй "ляп".

а де твій аватар? :)