Ну і шо? Ну яка вам, росіянинові, з того "забота", чи це "объективная реальность самой Украины", чи нє? Вам особисто з того убуде, чи прибуде? Ну можете ви накінець нормально пояснити? Ну чого вам і Еребусові то так пече, вкінці кінців? Та нехай пропадають "ванючіє хахли" і нехай коліна гризуть і лікті кусають, раз не захотіли з Росією дружити! Так їм і нада!
Та нiчого нам! Тим бiльш вiд наших розмов на форумi ніц не поміняється - рішення інші люди принимають. Просто не думайте, що Росіі комусь є особливе дiло до того куди там вступить Україна. То лише нам, і то лише тому, що на форумі сидимо!
Домовилися. Тільки чіткіше визначимо поняття дефолт. Якщо до 9 травня 2014 уряд України не оголосить дефолт - я виграв. Оголосить - Ви виграли. Щоб не було суперечок що саме дефолт, і чи він є чи його немає, як наприклад було в Білорусі.
А шож трапилось? Вы же туда - с группой рассово-правильных товарищей - ушли, чтобы "москали, бригадники, 5-я колонна и пр." не мешали обсуждать одну - единственно правильную - точку зрения. Все - наобсуждались? Пришли к единодушному мнению - и разбежались? Надо-же... Кто бы мог подумать!
Нє. Дальнєвосточник, з кацапською нечистю хтось же має воювати, бо розперезалась останнім часом, на голову вилазить, її впустили під стіл а вона на стіл дреться.
Я бачив сон, немов зібрались ми гуртом, Щоб справити велике свято; Багато нас самих сиділо за столом, І ще прийшло гостей багато. І гості ті були неначе й не чужі, Але було й одміну знати, Як кинулись вони прожогом до їжі, Забувши нас і привітати. І бенкет розпочавсь; як хижі ті вовки, Глитали гості нашу страву, А ми сховалися в далекії кутки І відтіль їм співали славу. І як хто з них шпурне обгризений шматок, Ми кидались, як ті собаки, Ловили, хто пійма, й, вернувшися в куток, Слізьми вмивалися з подяки. А гості жерли все; роздулися, як піч, І, страшно вирячивши очі, Нас лаять почали, ми ж слухали ту річ, Як слухають слова пророчі. І кажуть гості нам: "Ми бити вас прийшли, Чи хочете - ми вас скараєм?" А ми вклонилися і смирно відрекли: "Від вас батіг нам буде раєм". І гості крикнули: "Давайте ж нам батіг, Бо в нас немає чим вас бити". І миттю кожен з нас по батога побіг, Щоб волю тих гостей чинити. І пуги принесли, і полягли самі, Немов на тирлі тії вівці. Та й кару прийняли, а як устали ми, Було червоно на долівці. Вони ж гукнули знов: "Скажіть ви нам тепер, Чи нас ви любите як Бога? Чи не ховаєте в душі яких химер Та проти нас заміру злого?" І знов ми відрекли: "Ми любим тільки вас! Нема в нас іншої святині". "Так доведіть же нам, як любите ви нас, І покажіть на власній спині!" Тоді на честь гостям звірями стали ми Й змішалися в безладній січі: Ми бились, різались, топтались чобітьми, І брату брат плював у вічі, А інший сам собі давав ляща в лице І смикав голову чубату, А гості тішились та, дивлячись на це, Аж реготали на всю хату. І снилося мені: ми Матір волікли, Хто за косу, а хто за ноги, Зривали одіж їй, і били, і товкли, Аж кості хрускали в небоги. І стався дикий крик, пекельний, навісний... Враз бризнули струмки криваві... Тут кинувсь я від сну, але той сон страшний Мене не кидає й на яві. В.Самійленко 1893
ТАК вы, оказывается. засланец? А я иногда вас третировал! Простите великодушно - я же не знал, что вы тут - на работе! :flag_of_truce: работа ТАКая... P.S. И сколько же вам на какаве за это положили суточных? И какие суммы выделяют для обольщения и соблазнения? Молоко дают? Ведь воевать с "нечистью" - поди - вредная работа...Нервы расшатывает!
Від війни з комунокацапською нечистю я отримую задоволення , а не гроші на відміну від вас, пан Дальнєвосточнік.
Та не війна то... Просто туцкання і виливання жовчі. Але,маєш рацію,нема більшого задоволення,як в тисячний раз повторити
Не прибедняйтесь. Вы же деньги на форуме зарабатываете с удовольствием? Не конфликтуете со своей совестью? Гордитесь! Прямо сообщайте всей "5-ой колонне", "москалям" и прочим "ворогам" - что за гривни порвете любого, как тузиек грелку. Что, собственно, мы все и наблюдаем.
Який жах. Тобто якщо ми купили більше чим продали - то ми купили на чиїсь чужі гроші? ---------- Додано в 12:48 ---------- Попередній допис був написаний в 12:46 ---------- Бачите - я написав просту річ. Українці без росіян розберуться у своїй історії. Вам це звичайно що не подобається, Вам би хотілося щоб історія була така як ви її вчили в совєцкій школі. От Ви вже і придумуєте якісь неіснуючі речі. ---------- Додано в 12:51 ---------- Попередній допис був написаний в 12:48 ---------- А взагалі, читаючи коментарі FourA, аж жаль стає таких донбасян. При помаранчевих їх гнобили, все було погано, все не так. Прийшли ж ніби донєцкі у владу - і всерівно все погано, все не так. Може тому що ви цю країну в принципі ненавидите, і вам було б добре якби це була залежна від Росії територія? Ну то я вас розчарую, такого не буде, або виїзджайте до РФ, або вже змиріться що до кінця життя ваш рускій мір буде гнобитися і видавлюватися з України.
Добре... А от поясніть мене, росіянину, щоб я теж трошки в'їхав у Вашу версію історії, як так може бути: етноніму "українці" десь близько 300 років офіційно, проте за версією українських "історіків" українцям вже 140 тис. років?
пфф А є з чого зливатися? Чи це ви про ті скани ніби-то підручника які гуляють інтернетом? Тільки розумово-відсталі придурки можуть це серйозно сприймати. От щось таке вам захочеться доказувати/спростовувати? Русскому языку миллионы лет ---------- Додано в 13:48 ---------- Попередній допис був написаний в 13:46 ---------- Це в принципі і є основа спілкування всяких рускіх. От як зараз - викопати якусь дурницю яку тут ніхто ніколи не приводив як аргумент - і вимагати якихось пояснень. Та ще й таким тоном ніби це я сам власноручно написав.
Хєхє, пане, якщо Ви не звернули увагу, то в кінці я поставив смайл, що сміється, то не важко здогадатись, що я просто пожартував, а ось Ви все сприйняли серйозне, тобто оскільки Ви є... тут я думаю продовжувати вже не варто!
Ну да, всі просто жартують в результаті. Ігноруєш - то вже кричать на весь форум що опоненти слабкі і зливаються, а відповідаєш - то виявляється що в тебе немає почуття гумору. Біда та й годі.