А є ще варіант, такий суто Ізраїльскький. Наприклад, захоче Ізраїль все ж саме вступити у ЄС, тоді подарують йому якісь Французи урочисто 1 кв. метр своєї землі і стане Ізраїль країною частково розташованої у Європі, а значить матиме право вступу до ЄС! Як Вам?
Деньги можно заработать и у бездарного правительства, если оно сидит на мешке с деньгами. Конечно не "сбежите", кому вы в вашем возрасте нужны? А чего искать? Украинофобия прёт из каждого Вашего поста.
Падіння ВВП в першому кварталі 2013 -1.1, в другому -1.3 Третій по прогнозам буде в плюсі. Казати про якийсь дефолт смішно. Тим більше у нас за підсумками року дефляція на 0.6% Для порівняння в РФ інфляція 4.5%, в Єврозоні ~1.5%
Керівники 10 церков: єврошлях України не може протиставлятися Росії Керівники десяти церков і релігійних організацій вважають, що європейський шлях України не може протиставлятися Росії. Відповідне звернення до українського народу оприлюднила громадська організація "Інститут релігійної свободи" в понеділок. Документ підписали предстоятель Української Православної Церкви Київського Патріархату патріарх Філарет (Денисенко), предстоятель Української Православної Церкви митрополит Володимир (Сабодан) та верховний архієпископ, глава Української Греко-Католицької Церкви Святослав (Шевчук). Серед підписантів також глава Всеукраїнського Союзу об'єднань євангельських християн-баптистів В’ячеслав Нестерук, старший єпископ Церкви християн віри євангельської України Михайло Паночко, єпископ Української Лютеранської Церкви В'ячеслав Горпинчук, глава Духовного управління мусульман Муфтій Ахмед Тамім, головний рабин Києва та України Яків Дов Блайх. "Історично так склалося, що від давніх часів український народ був частиною європейського цивілізаційного простору. У зв’язку з Європою, її духовною, культурною, освітньою, правовою традицією будувалося наше суспільне і державне життя", - йдеться у заяві. http://www.pravda.com.ua/news/2013/09/30/6998965/
Я в "своем возрасте" и на Родине достаточно востребован, чтобы не бежать за шматом ковбасы свiт за очi. Еще один товарищ большевик - с "классовым чутьем" и брехней вместо доказательств. Аплодирую стоя. Конец связи. Ⓒ KLIBERN
Хм... а мені екскурсовод у Львові, коли я їздив по замках Львівщини, розповідав, що майже всю історію український народ гнобився ляхами і австріяками, а потім росіянами! ТАК вам все ж варто визначитись: гнобився чи був часткою, бо разом не вийде! ---------- Додано в 17:08 ---------- Попередній допис був написаний в 17:03 ---------- Та ну? Хіба що вважати українофобією незгодність з позицією завзятих націоналістів...
Зливаєтесь з розмови, і ТАК швидко? А мені цікаві різни точки зору на історію, знаючи їх всі, можна спробувати посередині знайти і істину! "Ми" то хто? Націоналісти?
Лінь n-ний раз писати очевидні речі. Будучи завойованими австрійцями, угорцями, поляками і литовцями ми так чи інакше були часткою цих держав. Українці.
Вы всегда от имени всех украинцев вещаете? Может - стоит быть немного поскромнее - и писать от своего имени?
А що,ті,хто "разгаваріват на язикє",повторюють маячню з савєцкай історії можуть називатися українцями? Пригадалось... В кінці 80-х я був на вулиці. Ми,молоді хлопці й дічата зі "Спадщини",Студентського братства, Товариства Лева,були в перших рядах і,були готові на все і до всього. На вулиці ще був есесесер. Ми кричали до людей: - Ганьба байдужим! Скільки було надії! Який був ентузіам... Ось тільки... Ніяк не міг уявити, яким чином Харків, Донбас чи Одеса можуть стати українським. Один раз висловився - поки буде Східна Україна, справжньої України не буде. Це було в 1989 році. Як в воду дивився. Спочатку вони вибрали президентом Кравчука, який законсервував УССР так що і до цих пір невідомо як цю квазідержаву змінити. Тому й,настільки боляче було мені,як і багатьом з нас в 91-му,коли при владі залишились ті ж... Вони перефарбувались,стали,раптом побожними націоналістами,але зберегли свою злодійську комуняцьку суть. Потім пішли злочинні червоні директори, яловий Ющенко і нарешті зек-рецидивіст. Який сюрприз східняки далі підсунуть українцям - невідомо. Здається, далі вже нікуди. Але, впевнений, ці таваріщі дуже здатні на різні витівки. Ось проголосують за заборону назви Україна! І хоч би хни... Украінци... А далі...маєм те,що маєм(с). Купа партій...партєєк...об"єднань... Партія любителів України...любить Україну. Міфічну Україну...і ставок, і млинок, і вишневенький садок.... А на людей, які живуть в тій Україні, на їх біди, проблеми, тій партії глибоко начхати. Як,зрештою всім партіям. І їх кєровцам. Всі оці "опозиціонери",в політиці не перший день. А віз і нині там. Особисто я не бачу реального виходу. Погляди свої не міняв і міняти не збираюсь...був,є і помру українцем. Але зараз... Я не бачу нікого,хто здатний очолити...не те,що майбутню державу...навіть рух боротьби з совдепівським режимом. НЕ БАЧУ.
Може б Вам перестати одне й ту саму фразу вставляти? А трохи і читати куди ви коментуєте і щось по суті писати?
Все я понял - мания величия аш зашкаливает. Это же ваши слова - не иначе: Не упадите только, Бога ради, с ТАКой высоты... Вы уже смешнее. Осталось набраться ума. Хотя... В вашем возрасте поздновато будет...
Ну дивіться. Росіянин мене починає підколювати питаннями про українську історію. Мені лінь на це вестися і я відповідаю що українці без нього розберуться. І от тут ви цитуєте це слово українці щось таке взагалі незрозуміло що пишете, ніби я десь згадував себе чи від чийогось імені говорив. Хоча все що я сказав - щоб іноземці не лізли в нашу історію. Он Ви ж пишите емігрантам що вони до України діла не мають і українці без них вирішать що їм робити? Ну от я те саме написав. Ви ліпше не спішіть, уважніше перечитуйте, щоб не потім не писати такі дивні речі.