Ну, Полковник, ну Ви даєте Ви всерйоз не бачите різниці в текстах повідомлень, різниці між "закрывает" і "призупиняє", різниці в подачі інформації - в російському тексті причин не вказано, одразу ж подано все як якесь фаталіті, і можна подумати, що то вже вічно так з тим транспортом буде. В українському зазначена причина і так само зрозуміло, що це тимчасово. Але як це типово для певної групи дописувачів - чіплятися до слів, вишуковувати формальності, рахувати кількість крапок по законах та газетних статтях, що мало б, мабуть, виглядати дуже логічно та аналітично, але часто здоровим глуздом там і не пахне.
Я в курсі про таку властивість явищ у природі, але тоді треба просто почекати і подивитися, доки то тимчасове триватиме, нє? Зараз, може в неті нагуглю
Полный текст выступления Саакашвили на 68-ой сессии Генеральной Ассамблеи ООН Делегация России в ООН покинула заседание Генассамблеи во время речи Саакашвили http://youtu.be/wvQHDU3OpEM http://youtu.be/rC0v9gLsgTw
Для початку було би доцільно провести "малу реформу" української мови у частині топонімики. Як державу Magyart називають Угорщина/Венгрия/Hungary, країну Suomi - Фінляндія, то будемо на державному рівні називати Росію - Московією. Як би там за кордоном не бісилися, це - наша мова, як хочемо, так і говоримо. А можна і Ордою називати.
ТАК і я про то! І волію Україні не тягнути, а скоріше підписувати з ЄС все, що тільки можна! Та я думаю ті дипломати, скоріше за все віддають перевагу Віски чи Коньяку. Нє?
Пане, КЛІБЕРНЕ, це є бажання Українців. Я їх тут підтримую і більше нічого! А Ви думаєте у буфет саме російську водку привезли?
750 млн євро зможуть зекономити виробники завдяки скасуванню 98% мит із тих, що діють тепер Поки в Москві лякають Київ перепонами на митниці та зниженням товарообігу в разі зближення з Євросоюзом, українські економісти розраховують вигоди від "заручин" ЄС та України, йдеться у сюжеті ТСН. Перша і найочевидніша вигода - Європа готова скасувати майже всі мита. А у відповідь на тиск Росії Брюссель міркує про додаткові кроки на підтримку України, які не були передбачені проектом угоди. Примітно, що остаточно утвердитися у правильності європейського вектору Україні допоміг... шоколад. Вигнання української кондитерської продукції з російського ринку під надуманим приводом стало початком нової торговельної війни, розбудило патріотизм серед самих українців і зробило виробникам цукерок неабияку рекламу в Європі. Тепер шоколад "Рошен", що потерпав під репресії Москви, відомий у Європі краще, ніж завдяки будь-якій рекламі, яку могли б дозволити собі кондитери. Їсти його заради підтримки українських європрагнень готові тузи європейської політики. Щоб перейти від слів до діла, ЄС готовий створити з Україною зону вільної торгівлі. За підрахунками Єврокомісії, 750 млн євро зможуть зекономити виробники завдяки скасуванню 98% мит із тих, що є тепер. Це означає, що експортери отримають конкурентну перевагу, бо зможуть запропонувати свою продукцію європейцям дешевше, ніж зараз. Натомість Україна ще матиме час для того, щоб підготуватися до конкуренції з європейськими товарами на своєму ринку. "ЄС зобов'язався більшість ринків відкрити одразу. Водночас Україна буде мати тривалі перехідні періоди", - зауважила експерт з Інституту економічних досліджень Вероніка Мовчан. Звісно, дорога до Європи відкриється лише тим виробникам, які виготовляють продукцію європейської якості. Деякі вже модернізували виробництво, збудували лабораторії, отримали сертифікацію в ЄС. Решті – хочеш не хочеш - доведеться робити те саме, інакше рано чи пізно якісніші продукти витіснять їх навіть з українського ринку. "Шенгенську візу" цього року отримала й українська курятина двох виробників. Прискіпливі європейські ревізори тричі впродовж кількох років перевіряли виробництво перед тим, як дозволили експортувати курятину до ЄС. З підписанням угоди жЄвросоюз готовий скасувати мито на м'ясо птиці в межах квоти – 40 тис. тонн. Це не так уже й багато, але виробників тішить перспектива. Адже європейський сертифікат якості дає право продавати продукт де завгодно без додаткових перевірок. "Якщо європейці сьогодні готові її споживати, і вони підтвердили тим, що нам надали дозвіл поставляти цю продукцію в Європу, то нам тепер простіше говорити з іншими споживачами, з іншими ринками", - пояснив виконавчий директор агрохолдингу Олексій Марченко. Проте головною перевагою вільної торгівлі з Європою є навіть не скасування митних бар'єрів, а відсутність політичного чинника. Європейцям жодного разу не спало на думку заборонити ввезення будь-якого українського товару заради політичного тиску. "Це нехарактерно для європейського бізнесу. Необґрунтовані, політично вмотивовані закриття ринків. Враховуючи те, що таких проблем і не було, то я думаю, що їх і не буде в майбутньому", - зазначила Мовчан. Спроба ж Кремля натиснути на Україну репресіями проти українських товарів лише підштовхнула Київ і Брюссель назустріч один одному. В Євросоюзі тепер розглядають способи підтримати Україну – від спрощення візового режиму до фінансової допомоги. Міркують у Брюсселі й над тим, чи не ускладнити доступ до свого ринку російським товарам. Нагадаємо, нещодавно Росія пригрозила Україні новими торговими проблемами у разі підписання асоціації з ЄС. http://expres.ua/digest/2013/09/28/9...ychno-usi-myta
Михо і українську добре знає. П"яти років навчання вистачило. На відміну від деяких "служилих" і "відставлених".