то і добре! Але все одне, як всі ці торгові санкції тощо заважають Україні і далі зближатися з ЄС - Ви ТАК і не сказали.
Отлично! Значит пошли подвижки! Всемерно укреплять границу с Украиной - неотложная и наиважнейшая задача России в преддверии появления НАТОвских солдат под Белгородской областью.
в нас теж процес пішов, скоро до Львова будете їздити з закордонним візованим пачпортом, а не внутрішнім -Erebus-, я вже змучився вам пояснювати зміст слова "санкції" розумієте? а якшо ці санкції порушують міждержавні договори, які були укладені раніше? це шо по вашому? зрештою рашка є членом СОТ, умови якої знову ж таки порушує
а як руссонацику не завізують? то ж майже Евросоюз, на початках, митники будуть напевно і польські, і німецькі наших дресирувати... так шо бай-бай...
Якщо порушують, то за це буде відповідальність... Але знову ж, КАРАБІНЕ, не заважають же договорам з ЄС! Це наприклад як ніби купую щось у одній фірмі, а потім вирішую купувати в іншій, перша не може мені ніяк заважати (якщо немає особливих договорів), тільки на словах говорити, що тепер моєї фірмі буде важко! Так і Україна, вперед до ЄС, Росія - бувай!
Та поїдемо з Полковніком на Мальту чи у Хорватію - там дуже рідко комусь відмовляють у візі, бо розуміють, що туристи = гроші! А у Черногорію та і взагалі візи не треба!
в даній ситуації, перша прикладає максимум зусиль для того шоб я купував в неї, причому не по конкурентній ціні -Erebusе-, відправити вас в ігнор за ваше прикидне нерозуміння ситуації? ---------- Додано в 22:33 ---------- Попередній допис був написаний в 22:32 ---------- кацапню скоро і звідти виживуть, будете відпочивали в кращому випадку в китаї
Тим що з ТБ пиариться? Хіба це заборонено? Але в Вас же є голова, щоб зрозуміти що і як? Відправляйте!
И меня отправьте заодно. Я тоже так и не понял чем ИМЕННО Россия заважае Украине вступить в ЕС. П.С. Напоминаю, что тупым и дураком Вы меня уже называли несколько страниц ранее. Просто ответьте на вопрос. И всё. Чем Россия мешает Украине вступить в ЕС?
Кожна влада діє на користь своєї країні (ну або собі особисто)! Ось і в Україні завжди є вибір, просто тут виходить що "або..або" не вийде отримувати користь і від РФ і від ЄС. Раджу Україні обрати ЄС!
Ну чьорт його знає, як в Вас... в нас головні теми всіх новин це потопи у Сочі, дощі і аномально зимна погода у Центральній Росії, результати виборів мера у Москві тощо... про Україну ось лише з ЛФ і взнаю, бо в мене у ленту не потрапляють! Та і на ТБ ніби один сюжет лише і був...