о, чуть заофтоплю. Так як мій старий тєл мав би вже два рази піти на пенцію, постає питання його заміни. Так от шо брати відроїда чи віндовс?
На вінді софта малувато. Хоч й непогана ОС вийшла. Тому також за вєдроїд. Й краще щось гуглове (нексуси), бо в інших є погана звичка забивати на оновлення ОС на девайсі
обгрунтуйте.. І ше, яких і скільки вам на смарті потрібно програм? Мені поррібен гідний всеїдний плейєр і браузер, заґалом 5 чи 6 програм..
HP-UX, Solaris, z/OS, QNX, JUNOS, Cisco IOS. ОС багато, просто є UNIX-like, а є щось своє. Й Вінда теж повинна була бути Юнікс лайк, тільки Мілленіум провалився й це дало нам таку яка вона є
органайзер непоганий потрібен, почтовик, впн для коннекту з домом чи офісом, всеядний плеєр (це не так вже й просто)
Певно ця тема найліпше підходить для мого питання. Поділіться відгуками кому вже поновилась Десятка? Ну чи хто її юзає. У мене на одному компі вже поновилась на роботі. Але по часу - покористувався хвилин 10, на разі. Ніби все нормально. І сам комп - підстаркуватий ноут. На домашніх і т.п. ще 7 - 8.1. І на поновлення - "Очікуйте". Чи вартує? Щоб потім все не зносити.