Доброго дня, шановні! А чи є тут хто-небудь зі Стрия? Є таке питання, на яке я не можу знайти відповідь: "В центрі, на перехресті вул. Шевченка і пр. Чорновола колись було кафе ..." Може хто-небудь мені допоможе та підкаже, яка назва була в того кафе?
То кафе за Бабці-Австрії на початку 20 ст. було десь ту во! або ту во...Пан Василь знає де!Він по-моєму говорили, сам тут десь кофейний бізнес має.Може і помиляюсь!
Йой,та хтось тут мовив давно,же Василь Михайлович не злий бізнесмен.Я си й подумав,же так таки гендель,то наційональна риса галичан! А стрияки,хо-хо-хо,перші були гендлярі,як і львовяки,як і самбірчани!
В якій армії? Хлопе, найтупіше сотворіння, яке зовсім випадково попадає в Армію через найкоротший час вже починає усвідомлювати базові армійські принципи - організаційну структурованість, субординацію. Вся твоя діяльність це: систематична дискредитація керівництва силових структур, систематична дискредитація керівника внутрішніх силових структур, систематична дискредитація персоналу внутрішніх силових структур, систематична провокаційне протиставлення різних підрозділів силових структур, популяризація сайтів окупованих територій, заклики юридично оформлювати неоголошену агресію, систематичні спроби антисемітської провокації, систематична дискредитація спротиву фальсифікації виборів, систематична дискредитація ЛФ нецензурщиною, систематичне поширення негативістської дезінформації. Ч м о.
Вась,але грім бахнув і дав Вам в леб...і шо,так і ходитимете з синяком на чолі і гвардійським значком в кишені по-Стрию? Василь мнє друг,но істина дорожча!(с) Василю,може би Ви,та на якого іншого бойового коня,та пересіли би с те?
Тупо не розуміти в якій армії служить Василь- в армії кремлеботів. iso, прошу навести приклад "нетолерантності" вашого протеже до "сепараторів".
Ну,то зрозуміло! Може ще й з того і має шось на пиво...на пляцки з тертої бульби!Василю,давай,розкривайте свої офшори і чого так довго бездіє Ваш аватар! Чогось чекали і недочекалися,чи шо? Гадали же бандеровці підуть в-атаку,а ви помалейку з-заду та зі шнурком? Ой,Василю ,Василю...не дивітьсі на тих хитро-придуманих хазарів-комунарів,бо то не той юж час!
Iso, ми з вами вже аналогічно перетиналися. «хтось робить справу» Про справи вашого протеже. Краматорськ: View: https://www.youtube.com/watch?v=YfcFQdpyM5w Одеса: Что в действительности произошло в Одессе вчера... Маріуполь: Bellingcat: Реконструкция столкновений в Мариуполе 9 мая 2014 года Події у Краматорську, Одесі, Маріуполі у 2014 були викликом для усієї країни, і, насамперед, для правоохоронної системи. Якими словами ваше протеже чотири роки називало правоохоронців, які відновлювали внутрішній порядок – елементарну базову потребу країни? Скільки разів ним була вжита ненормативна лексика? Чи може особа, яка має відношення до силових структур і має «зелене поняття» потреби впорядкованості так поводитися? – Ні. Ваш протеже - гібридний чмобот. Це не образа – це його амплуа-прикриття.