Ви говорили, що 99,9% ген захворювань є аутосомно-рецесивні, і на цьому базували всю свою теорію . А це не так. Не думаю, що Австрія є хорошим прикладом. Проблема кровних шлюбів повстає у закритих общинах. А закритими в сучасному світі стають переважно за релігійними переконаннями. У сучасному світі є кілька таких прикладів. Якщо суспільство нормально ставиться до міграції населення, до різного роду "змішаних" шлюбів - то це забезпечує постійне "оновлення" генів і збереження генетичної сили. Саме такі процеси переважають у сучасному світі. Я вже не кажу, що ви очевидно не цілком розумієте де хромосоми, а де гени.... І у вас цілком не вірні уявлення щодо імовірностей зустрічі носіїв однакових генів. Інбридинг може дати хороший результат у одному поколінні. Але тенденція інбридингу є негативною для популяції.
Вибачте будь ласка, що я вас не заспав горою термінів... Я просто прагнув пояснити суть проблеми не використовуючи нікому не зрозумілої термінології.
Я колись читав що новонароджені діти обох рас мають спочатку червонявий колір шкіри. А темніє шкіра унегритят на другий чи навіть третій день. Хіба це не так?
nata-k,хочу запитати,яка ймовірність народження дитини з трисомією 21 хромосоми,і які є новітні методи попередження і чи є вони у Львові?
Імовірність народження дитини з хромосомною аномалією (синдром Дауна це надлишкова 21 хромосома) залежить від віку матері У 20-25 років - 1 на 1400 (тобто, дитина з синдромом Дауна народжується у одної з 1400 жінок, яким 20-25 років) У 30 років - 1:959 у 35 - 1:338 у 38 - 1:162 в 40 - 1:84 в 45 - 1:32 Це, т.з., загальнопопуляційні ризики. Попередити виникнення хромосоних аномалій не можливо. Вони виникають без будь-якої причини. Для тих, хто допускає варіант переривання вагітності - існує перинатальний скринінг і діагностика.
Ви, напевно, маєте на увазі синдром тестикулярної фемінізації. Це люди, у яких набір статевих хромосом ХY (чоловічий), а фенотип (зовнішній вигляд) жіночий. Але у них не жіночі статеві залози (яєчники), а чоловічі (сім'яники), нема матки, піхва закінчується сліпо. Вони не плідні. Таке явище зумовлене мутацією в одному гені. Ген міститься в Х хромосомі, тобто, сини отримують його від здорових матерів. Чому так відбувається? В ембріональному періоді, починаючи з 7-8 тижня розвитку у зародків починають формуватись перші статеві відмінності. Чоловічі формуються під впливом гормонів андрогенів. Але андрогени можуть діяти тільки якщо клітини-мішені сприймають їх. А спрймати їх вони можуть завдяки рецепторам. Суть мутації при синдромі тестикулярної фемінізації полягає у тому, що такі люди не мають рецепторів для андрогенів. А отже, андрогени не діють. І, по замовчуванню, формується жіночий зовнішній вигляд.
чіткого визначення жінка чи мужчина ви дати не можете... і що ви думаєте про моральну сторону, чи не дістане він психологічної травми довідавшись що у цієї особи тільки фенотип жіночий, а у всьому решта це такий самий мужчина як і він сам... тепер я зрозумів звідки в англійській вислів f/ck your self..
Хочу зазначити, що кожна Ваша фраза у останньому дописі лише Ваші проекції (що то таке, думаю, самі дізнаєтесь). Я ж продовжу по суті. Чоловіки та жінки - це особи різної статі. Але от стать у людини є не одна, їх 6 - генетична стать - гонадна стать (гонада - статева залоза) - акушерська стать - гормональна стать - стать виховання - стать соціальна У більшості (або як кажуть, у нормі) всі статі співпадають. При синдромі тестикулярної фемінізації, як правило акушерська, гормональна, виховна, соціальна статі - жіночі генетична, гонадна - чоловічі Звертаються по допомогу і дізнаються про свою особливість переважно у 15-16 років з приводу того, що не прийшли місячні. Звичайно, то буває крокуюче, бо це гарні дівчата, які вважають себе дівчатами. І тут важливо пояснити правильно (і розуміти всім не завадить). Найгірший наслідок цієї патології - безпліддя. Більше нічого. Але безпліддя буває і людей, у яких всі статі співпадають. І ще, до речі, існує і зворотній варіант. Чоловіки із жіночим набором хромосом (ХХ). Дізнаються вони про це, як правило, в ході лікування від неплідності.
виглядає як екск'юз звичайно у моїй проекції, але це тільки інтерес звичайного користувача. не більше.., чи є на Вашу думку звязок між трисомією і фільмами ХХХ..?
У Вашій свідомості, безперечно, є Взагалі, за Вашими дописами прослідкується явна однобічна акцентуація у сприйнятті світу.
а хіба є щось більш довершене?, нажаль не у всіх випадках.., але... Вам у всіх словах Вашої цитати подобаються закінчення?? цим питанням ніхто не займався, після габілітації ступінь у Ваших руках, звязок прослідковується... Вам не доводилось читати Захария Ситчин- "Космический код- Генная Инженерия Богов".??
Для цього обговорення Ви маєте окрему тему. Тут не варто. Подібними акцентуаціями займаються не генетики, а спеціалісти інших профілів. Ні. Але я поцікавилась анотацією. Впевнена, щo та книга - набір особистих фантазій окремої людини. Яким чином у Вашій свідомості встановлюється зв'язок між запитаннями та Це точно для спеціалістів інших профілів.
Ласкаво запрошую до свого блогу.., звучить ніби в мою барлогу, але це тільки гра слів... Поцікавитись однією анотацією не достатньо, Сітчіна називають фантастом, але на мою думку він швидше альтернативний історик, хто має рацію побачимо у 2012 році. Ви не мусите читати всі 12 книг, почніть з двох- "Космический код- Генная Инженерия Богов", "Звёздные Боги. Космические мастера клонирования". А Ви спеціаліст у цій галузі також? Погодьтеся що звязок завжди встановлюється перш за все в свідомості? Все геніальне просте. Звязок між трисомією, тетрасомією і пентасомією та фільмами ХХХ тільки після домовленості про гонорар, і як бонус звязок цього всього з всім іншим.., на Ваш вибір. "Know something about everything and everything about something.
Я впевнена, що ви явно заблукали і в цю тему потрапили випадково. Как говорится, будете мимо проходить - проходите (с).