Я жінка і цим все сказано (поки все не дізнаюся , не засну). В мене чоловік такий "Щірліц" , що я вже навіть по інтонації розумію , що мій любий "начудив". І не тоді , то пізніше він сам би все і розказав. Він до того розказував за свого товариша , який спробував подібний масаж . А він , що "гірше" , як же не спрбувати й собі. То ж це було питання часу. Цікавість велика сила, у мене така бурна фантазія, що мій чоловік вважає краще розказати правду , бо я як навигадую
Перепрошую за свою цікавість, але Ваш чоловік часом не Богдан Яременко? Якщо ТАК, то можете не відповідати.
Ну мій чоловік не дитина. Доросла людина, сама розбереться. Але якщо дізнаюсь, що пішов без мене, то відшкодувала би у 4х розмірі. А то якось не гарно. Йому паночкі роблять приємно, а вдома одна сиджу, як дура, без паночок.
Действительно. Останови любого жителя бывшего СССР и спроси, что такое Самара, ответом точно не будет город.
Я б разом пішла, але щоб чоловік і жінка робили масаж. Якщо вже експерементувати то разом, а то що це за стосунки тоді.