Питання до цигана.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MayorMayor, 29 бер 2020.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Фу, шовініст. До речі, а ви з чого взяли, що @Gyppsy циган? Не бачити вживу людину і вигадувати за неї хто зна що - не від великого розуму.

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

В даному випадку нацистка саме Ви. Ви вважаєте що констатація факту що людина належить до циганської національності є приниженням? Я так не вважаю Я особисто знаю особу циганської національнеості. Дуже порядна людина, не зебілка. І не має жодної відносини до гидотної циганської культури.
    Це не має значення. Воно лайно.

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих -уїл, от Ви ображаєте циган, а без них ж ніяк, бо тільки цигани знають що було, що буде, і чим серце заспокоїться;

4. Gyppsy

[​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  5. Silver bullet

Щось злоба до @Gyppsy від порохоботів пішла в товарній кількісті) То ми з Ведмедо віддувались, тепер @Gyppsy) Чим-то растревожив наших сектантів.:)))

6. Gyppsy

Та то фігня)))

Просто сектанти не можуть нічого сказати притомного, от і харкають жовчю (с) :)
    Чіхрота завжди опускається до подібного.

7. А що притомне сказали зедовбойоби за два роки.
    20210630_055035.png

• Подобається Подобається x 1
  8. Blaberus

Драстє! Хіба не Ви писали що належати до циганської національності ганебно?

9. Gyppsy

О, відразу і Міську підтягнувся зі своєю політикою :)))

Міську, а ти циганів любиш?;

10. Blaberus

Буля харківська не любить. Пише що всі цигани є лайном другого гатунку.

11. Silver bullet

Придурку, коли таке було?)тьху, зарікалась ж не відповідати зеленій нечисті, що є лайном аж третього гатунку).
    Йди до чортової мами)

• Смішно Смішно x 1
  12. Blaberus

Ти ба! Буля харківська порушила обітницю мовчання! І розтулила пельку для того, щоб вилити на свого шановного співбесідника цілу Ніагару брехні та похабної лайки. Як це типово для зебілоїдного бидла!
    Запам"ятайте, шановна пані: Зеленою нечістю є зебіли. Тобто бидло яке обрало зрадника, а також рве за нього дупу. Тобто, я не можу ніяким чином бути зеленою нечістю. А Ви можете.
    Стосовно Вашої брехні. Коли поважний форумчанин згадав про циганське походження бидла http://forum.lvivport.com/members/gyppsy.72305/, Ви звинуватили його в шовінізмі і висказали перепущення, що зелена нечість http://forum.lvivport.com/members/gyppsy.72305/ не є циганом. Отже, Ви вважаєте що бути циганом ганебно. А як красиво писав про циган Федеріко Гарсіа Лорка! Але він не "служіл в КВНє".
    Одже, шановна Буля харківська, Ви не лише виявили свою бидлячу і брехливу суть, але й надали мені можливість ткнути Вас зебільною пикою в лайно.

13. Gyppsy

[​IMG][​IMG]
    Севодня у нас бил сємінар на тєму "как пакончіть с бєднастю за адін дєнь"

Львівські Цигани

14. Gyppsy

• Смішно Смішно x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Він сам себе так назвав.
    Невже збрехав? Чи ви йому не вірите?

16. Gyppsy

Циганські мами переживають, якщо їх син не кочував вдома.

17. Gyppsy

18. Gyppsy

а де твій аватар? :)