Пісному люстрували рило

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzeko, 19 лис 2015.

?

Що слід зробити з чуваком, який натовк рило Пісному?

1. Нагородити орденом

2 голосів
    28,6%
  2. Дати премію

3 голосів
    42,9%
  3. Обрати президентом України

2 голосів
    28,6%
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Якось канув в забуття народний депутат Гаврилюк...

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

часте снування на теренах яворівщини, плюс розповідь сбушника, людей.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

І не дивно.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

я не схвалюю.
    Поясню чому.

Кожну дію я схвалюю за результатом. Який результат матиме шпіцування Пісного?

Варіанти?
    -Пісний піде у відставку. Ні.
    -Пісний перестане красти. Ні.
    -Пісного знімуть з посади. Ні.
    - Пісний почне боятися. Ні.

Назвіть хоть один позитив. Я не бачу. Ясно, система захистить Пісного. А Парасюк буде мати клопоти.
    А чи не грамотніше було б зробити депутатський запит, щоб Пісний надав декларацію про доходи і пояснив звідки у нього все це майно? Чи розкрутити якусь корупційну оборутку з подачею у Генпрокуратуру. Це було значно болячіше, ніж мештом в вухо, повірте.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. manur

manur Well-Known Member

Ще не вечір.

А результат ВЖЕ є хоча б той, що до того ХТО такий Пісний знали хіба вузьке коло жителів Львівщини та Тернопільщини. А зараз ним зацікавилися купа жителів всієї Вкраїни.

Ну, і ще засвітився один з явних захисників Пісного))))))

То ж Юга призначив Пісного на єнеральську посаду і присвоїв йому єнерала. Впевнений, що дооообре заробив на Пісному))) Скотиняааааака.....

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  6. npocmo

npocmo дачник

вибори потрібні, як демократична процедура?

7. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

А ось що пише про Парасюка Чоловік, який заїхав в пику Допі:

Александр Кравчук
    14 год · Змінено
    Я не знаю хто такий генерал Пісний, не знаю про його життя, знаю лишень , що кар'єру він робив й досяг найвищих щабелів в системі , яка в один час почала розстрілювати беззбройних людей, тих, кого мала захищати...
    Я ненавиджу цю систему й прагну , щоб замість неї з'явилася інша , яка несла добро й надію людям.
    Я не знаю про видатні заслуги Пісного на Майдані, я його там не бачив, я не бачив там ні одного чоловіка в формі зі
    зброєю, які б обороняли людей , коли їх вбивали й катували, ні міліціонера, ні військового...
    Коли Володя Парасюк робив свою заяву зі сцени він підписав собі смертний вирок на той момент...
    Я не берусь аналізувати дії Володі на комісії , важко відчути , що відчував він коли почув презирливі слова . Єдине - я б діяв не так...

4 год · Змінено
    Ще раз про Парасюка й його виступ на сцені.
    Не знаю хто як. Особисте - прекрасно розумів чим закінчиться наш "збройовий штурм" проти спецназу озброєного
    штурмовою армійською зброєю , в тім числі важкою. Під пахвою був дробовик "Моссберг" , позичений у друзів, з
    прицільним ураженням на декілька десятків метрів. Штурмувати - був наш обов'язок перед Сотнею...
    Пам'ятаю очі дітей , яким дружина сказала попрощатися з батьком...
    Зек втік.
    Так вийшло , що мої знайомі працювали безпосередньо з ним, з зеком, в той час. Потім, вони мені розповіли, що
    виступ Володі зчинив на нього неабияке враження...
    Я боржник Володі, так вважаю ....

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Парасюк та його сотня.

• Не подобається Не подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пісний знову засвітивсі...

10. manur

manur Well-Known Member

А я казав, жи то є незле, жи Владзьо го копнув. Дай Боже, ще не одну фігню про Васю відкопають...

11. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

де стука? ))))

12. manur

manur Well-Known Member

Відмовиться від статусу "Учасник бойових дій" - ТАК!!!

http://obozrevatel.com/politics/695...nyij-otkazalsya-ot-statusa-uchastnika-ato.htm
    Заместитель начальника Главного управления по борьбе с коррупцией Службы безопасности Украины Василий Писный утверждает, что написал официальное заявление об отказе от статуса участника боевых действий.

О!!! І то вже незле!

• Подобається Подобається x 2
  13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

14. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Ті екскурсії по обійсцю, розповіді про машини і хати-квартири - то все добре.
    Де можна глянути звіт про службу Парасюка в Верховній Раді - робота в комітетах, які закони розроблені, як голосовані...

Парасюк - законотворець, а розказує байки про своє сільське життя :)

а де твій аватар? :)