Пісному люстрували рило

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Dzeko, 19 лис 2015.

?

Що слід зробити з чуваком, який натовк рило Пісному?

1. Нагородити орденом

2 голосів
    28,6%
  2. Дати премію

3 голосів
    42,9%
  3. Обрати президентом України

2 голосів
    28,6%
  1. manur

manur Well-Known Member

Вам нагадати, скільки і яких "законотворців" вже було у Верховному Шапіто? Ельбрус Тедеєв, Тая Повалій, водій Ахметова і т.д. і т.п.

А завдяки Володі, якщо ще не забули, наш колишній гарант здриснув з Межигір"я і "героїчно" чухнув в рашу. Зле, канєшно, що він доїхав до раші а не прикопали його десь в темнім лісі, але..... то вже не Володі провина.

Як на мене, то досить таки незле, що такі, як Володя, присутні в Раді.

2. manur

manur Well-Known Member

Теоретично... Тяжко влаштувати головну біль людині, в якого ВСЕ куплено....

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Скидається на те, що дехто (багато хто) починає розуміти, що законними методами деяких злочинців "не дістанеш". Гепа й Допа, що два роки тому демонстрували на своїх грудях колорадські стрічки, а Допа ще й обіцяв, здається, на свій день народження пройтися зачищеним Майданом, Єфремов, Лукаш, якій сьогодні зняли браслета,- всі ці люди досі на свободі.
    Цього Пісного я не знаю, раніше не чув, характеристика в Вікіпедії йому не дуже втішна, але тут спрацювала українська приказка: Кому скрутиться, а тобі змелеться
    Пісному - змололося.

Думаю, Добкін і Пісний - перші ластівки в цьому процесі.
    Так само як Парасюк і той чоловік, що торкнув Добкіна (мені особисто було б приємніше, якби Добкін прикладав хусточку до розбитої губи), - перші ластівки, але уже з іншого боку.

"То ли ещё будет - ой-ой-ой!" (Пугачова)

• Подобається Подобається x 1
  4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Ну а він буде побої знімати і кривдників будуть судити.

Таких пісних тре або вбивати, або судити

5. manur

manur Well-Known Member

Перше краще. Хоча б тому, що навіть на зоні в них умови життя будуть на порядок кращі, ніж в будь кого з нас на волі...

6. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Це оправдовує присутність там Парасюка і Гаврилюка?
    Про це вище гарно сказала Іспанка:
    Щоб у Верховному Шапіто був комплект? :)

7. manur

manur Well-Known Member

Частково з нею погодитися можу, але лише частково.

Тю! А чому б і ні ?

• Смішно Смішно x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Або люструвати кожен орган зокрема, не тільки рило.

9. npocmo

npocmo дачник

а я запам'ятав... Парасюк - це той фотограф зі Львова, який вискочив на трибуну і закликав прогнати законно обраного президента?
    так було?
    тепер оце хуліганство...
    питання ж не у тому, що посварилися дві людини...

10. npocmo

npocmo дачник

не можна блокувати трибуну ради, бо це призводить до загострення на вулиці...
    не можна битися, бо мільйони людей дивляться і втрачають довіру... і надію жити в нормальній країні

11. medwedo berlogsoni

А коли бачать ситі нахабні морди, у яких "все схвачено", яких не візьмеш за руб-двадцять, народ переповнюється надією на краще майбуття. Ага.

12. npocmo

npocmo дачник

треба обирати нормальних своїх депутатів і поважати чужий вибір

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А ви за кого голосували?

14. medwedo berlogsoni

Не маю навіть бажання дискутувати на цю тему.
    Злодій купив собі місце у владі за крадені гроші, потім каже, що його обрав народ, а я маю його поважати?
    Я поважаю, і то не завжди (тому що доводилося вибирати іноді менш поганого) свій вибір.
    Не потрібно цієї демагогії.
    Як я можу поважати, наприклад, Шуфрича? Добкіна? Єфремова? Черновецького? Петра Симоненка? (Я перерахував колишніх). Перераховані претендували на те, що вони - чийсь вибір.

Ми поважали вибір народу (змирилися на час каденції) - мера Києва Черновецького.
    Думали - хай уже буде як є, на наступних виборах виберемо іншого.
    Так Янукович і команда поставили своїх Попова і Герегу, а законні вибори мера перенесли на невизначений термін. Верховна рада тоді собі продовжила повноваження, переломала через коліно конституцію.

Потрібно поважати не вибір, а закон, що грунтується на праві. (Бо можна написати закон, наприклад, що пенсію потрібно платити лише депутатам, а інших старих мають утримувати діти, але це буде закон, що не грунтується на праві).

А з якої радості я буду поважати злодія чи, скажімо, вбивцю, якщо він навіть є чиїмось вибором?

15. npocmo

npocmo дачник

я не ходив... в нас перемогли кандидати від БПП і Народного фронту ... "прохання не стріляти... музиканти грають, як вміють" )

16. npocmo

npocmo дачник

1)ви хіба суд, щоб когось обзивати?
    2)можете не поважати чужих депутатів, або чиновників, які вам не подобаються...... але теж саме можете отримати у відповідь.... ну і до чого це призведе? .... все одно потрібна якась база, з чим усі згодні

17. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Мих, в тебе яйця взагалі є?
    Заграв вже своїм пацифізмом, барига.

• Тупо Тупо x 1
  18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Як я зрозумів, мова йде про Януковича, як законнообраного президента. Шановне товариство, чому мовчимо? Дозволите, щоб "дачники" повернулися з їхнім президентом? Володя правильно зробив, бо різні "дачники" розуміють тільки таку мову. Пісний, Добкін... хотілося б вірити що це початок і банда не тільки буде люструватись намилюванням рила, а дехто буде собою прикрашати телеграфні стовпи.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Важєйте, куме на мешти.

А чого чужими цікавишся? Забув, чи свої є?

• Подобається Подобається x 2
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Про Вовіка Парасюка з пристрастю до ігрових автоматів і боргами на півсела.

З Яворівського району в СБУ прийшло пару листів з скаргою: Останнім часом почав сильно вивозитися ліс. СБУ зі Львова направило двох слідчих на місце події. Пообіді під стіни СБУ приїхав Вовік з бригадою і двома СБУ-шниками в наручниках. Вовік здав ним арештованих співробітників і пригрозив: щоб більше вони в районі не появлялися.
    Ліс вивозиться дальше. Слава Україні. Геть Януковича.

До слова скажу, Вову по цьому питанні викликають у генпрокуратуру. Правда, він недоторканий, поки що....

Отак, з майданного героя - у клоуна імені Бєні Коломойського.

Дивлюся на Вовіка, на його цирки і думаю: ми скоро будемо у Європі. Просто стиль депутатський дуже обнадіює.

Останнє редагування: 20 лис 2015
а де твій аватар? :)