Аккуратней,а то inventor решит,что он на российский форум попал ---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 22:10 ---------- Извините,я не могу понять.Вы всё это серьёзно,или это стёб такой?
Заспівайте, залийте на Ютуб якщо ваші пісні чогось варті - прославитеся і заробите гроші, а ні, то ні Ютуб покаже чого ви варті
:ninja::ninja::ninja: Думаю да. Или, я так думаю. ---------- Додано в 22:13 ---------- Попередній допис був написаний в 22:11 ---------- Це цікаво. Будьласка розкажіть як це зробити.
Как аукнєтся... (с) Цілком коректний спосіб висловити відразу, зі сподіванням, що автор замислиться: "невже я таку пургу написав?" 1. Я не питаю "чому у нас все так погано?" 2. Здорова людина, зі здоровим гумором потрафить знайти безконфліктну тональність, щоб долучитися до обговорення, або не долучиться. Больна - "розіб'є собі чоло". ---------- Додано в 08:24 ---------- Попередній допис був написаний в 08:21 ---------- Тільки ж і там важливо з рубрикою не помилитися. ---------- Додано в 08:33 ---------- Попередній допис був написаний в 08:24 ---------- Тю... 1. Пройдіть медичне обстеження 2. Запишіться в секцію, де можна тренуватися 3. Тренуйтеся Тоді й легко буде підіймати вантажі.
1. зніміть свій виступ на відео 2. перепишіть відео на свій комп 3. зареєструйтеся на YouTube 4. додайте відео на YouTube 5. після цього скиньте лінк на відео в цю тему чи ви щось інше питали? ---------- Додано в 12:41 ---------- Попередній допис був написаний в 12:39 ---------- може там є рубрика "хіти", звідки ж мені знати, якщо я хітів с ходу не пишу ---------- Додано в 12:59 ---------- Попередній допис був написаний в 12:41 ---------- Наочний приклад: http://www.youtube.com/watch?v=NdTMa1r_RR4 Пісня записана на мобільний телефон і викладена на ютуб, за кілька міс має майже мільйон переглядів. Автор вже дає концерти Але цей хлопчина досить розумний судячи з його інтерв"ю
:dance2::dance2::dance2: Смайлик попадает идеально в такт.http://www.youtube.com/watch?v=eW5dJ8Bg_nU&feature=related