Пішоходи v.s. велосипедисти

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем MARTINI, 23 сер 2013.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Будь уважним і не будь придурком - так намагаються в Штатах налагодити мирне співіснування пішоходів і роверистів :) Ось така листівка з-за океану

• Подобається Подобається x 2
  2. Сашко

Сашко Well-Known Member

М-да, добавилася нова струя протистоянь;) раніше було водії-пішоходи, автомобілісти-мотоциклісти, тепер роверисти -пішоходио_О а все чому? бо немає в наших людей взаємоповаги і взаєморозуміння:nea: рагулізм одним словом...:facepalm:

3. Wili

Wili Well-Known Member

не варто так узагальнювати, велисопедисти у нас явище нове, ще кілька років тому днем можна було побачити від сили кілька підлітків на велосипедах, тепер це мейнстрім, поступово і пішоходи звикнуть і велосипидисти будуть обережні, а поодинокі рагулі є всюди, адже не на пустому місці американці відкритки робили.)

• Подобається Подобається x 3
  4. Сашко

Сашко Well-Known Member

На жаль, от тут ви конкретно помиляєтися:sad: бо в нас випадки рагулізму - це на жаль досить поширенне, яб навіть сказав, масове явище:facepalm: при чому приналежність до якогось виду транспорту тут відсутня, як не прикро, але це факт:sorry:

5. Bambook

Bambook Persona non grata

А мені здається, що цю тему один-єдиний роверист роздуває, чомусь ніхто більше не бачив аж такого конфлікту.

---------- Додано в 19:16 ---------- Попередній допис був написаний в 19:15 ----------

І ви ж самі це підтверджуєте далі:

6. Сашко

Сашко Well-Known Member

Ну якшо ніхто не бачив, то нашо було комусь (не мені) створювати таку тему та ше й писати тут мін. три сторінки до мого найпершого допису?:blush: я якраз і зробив висновок прочитавши цю тему шо
    P.S.сам роверистом не є:mocking:

7. Bambook

Bambook Persona non grata

Так я не про вас, а про автора теми, ви просто жертва штучного ажіотажу :)

8. Сашко

Сашко Well-Known Member

:haha::facepalm:

9. Wili

Wili Well-Known Member

Маю знайомих як велосипедистів , так і пішоходів, (сам планую в найближчому часі купити велосипед), так більше проблем з водіями маршруток ніж з пішоходами, колєгу підрізала маршрутка, в результаті поламана ключиця.Думаю з часом все внормується, тішить прагнення влади будувати велодоріжки, жахає їхні технічні рішення по будівництву.)

• Подобається Подобається x 1
  10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Wili, знаю живий приклад, велосипедисти і мотоциклісти як вурдалаки, в дзеркалах не відображаються, тому зламана ключиця не найстрашніше.

11. MARTINI

добре,що живий

• Подобається Подобається x 1
  12. morze

morze Well-Known Member

Львів -пішохідне місто! І штрафів від гуляйвулиць має мати найбільше! Хто чув трамвайний дзвоник -той знає, що це до пішобродло! Так нагло обманювати правила дорожньої безпеки вміють тільки у Л ...!

13. iKnopka

iKnopka Well-Known Member

Пробілів у всьому достатньо.
    А чого всі мовчать про мету прокладання велодоріжок ?

14. MARTINI

а чого всі мовчать про мету прокладання трамвайних рейок?

а де твій аватар? :)