Будь уважним і не будь придурком - так намагаються в Штатах налагодити мирне співіснування пішоходів і роверистів Ось така листівка з-за океану
М-да, добавилася нова струя протистоянь раніше було водії-пішоходи, автомобілісти-мотоциклісти, тепер роверисти -пішоходи а все чому? бо немає в наших людей взаємоповаги і взаєморозуміння рагулізм одним словом...
не варто так узагальнювати, велисопедисти у нас явище нове, ще кілька років тому днем можна було побачити від сили кілька підлітків на велосипедах, тепер це мейнстрім, поступово і пішоходи звикнуть і велосипидисти будуть обережні, а поодинокі рагулі є всюди, адже не на пустому місці американці відкритки робили.)
На жаль, от тут ви конкретно помиляєтися бо в нас випадки рагулізму - це на жаль досить поширенне, яб навіть сказав, масове явище при чому приналежність до якогось виду транспорту тут відсутня, як не прикро, але це факт
А мені здається, що цю тему один-єдиний роверист роздуває, чомусь ніхто більше не бачив аж такого конфлікту. ---------- Додано в 19:16 ---------- Попередній допис був написаний в 19:15 ---------- І ви ж самі це підтверджуєте далі:
Ну якшо ніхто не бачив, то нашо було комусь (не мені) створювати таку тему та ше й писати тут мін. три сторінки до мого найпершого допису? я якраз і зробив висновок прочитавши цю тему шо P.S.сам роверистом не є
Маю знайомих як велосипедистів , так і пішоходів, (сам планую в найближчому часі купити велосипед), так більше проблем з водіями маршруток ніж з пішоходами, колєгу підрізала маршрутка, в результаті поламана ключиця.Думаю з часом все внормується, тішить прагнення влади будувати велодоріжки, жахає їхні технічні рішення по будівництву.)
Wili, знаю живий приклад, велосипедисти і мотоциклісти як вурдалаки, в дзеркалах не відображаються, тому зламана ключиця не найстрашніше.
Львів -пішохідне місто! І штрафів від гуляйвулиць має мати найбільше! Хто чув трамвайний дзвоник -той знає, що це до пішобродло! Так нагло обманювати правила дорожньої безпеки вміють тільки у Л ...!