Хотел свое мнение высказать, а тут опять не про велосипеды, а о Свободы - не Свободы, лучше промолчу.
Не варто розкидатися голосними звинуваченнями. Не брехав - помилився. Дискусія йшла на двох гілках, і переплутати, що де писалося, нетяжко. Можна було просто вказати, в чому помилка, а не розводити персональщину. За Іспанку і її реакцію - просто помовчу Якщо по темі, ще раз наголошую: і роверистам, і пішоходам варто пам'ятати, що вони насамперед люди, а вже в другу чергу - роверисти чи пішоходи. Тоді б і проблем таких не було.
Мені здається, потрібно більше яскравої розмітки, щоб простір був чітко візуально розмежований. Адже зараз це все нове для нас. От багато роверистів, скажімо, не знають, що доріжки на пр.Свободи - односторонні і катають по них в обох напрямках. А я зовсім до недавна не знав, що виявляється цей кусок тротуару, який виділили на проспекті під доріжку, уже навіть не тротуар, а це суто велодоріжка і ходити тут не можна. А отой метр плитки праворуч залишали саме для встановлення півкуль, що обмежують заїзд сюди автомобілів. Ось, до речі, їх вже і встановили на днях
а) Я про реакцію не стільки тут, скільки на ФБ. б) ПП також не вписуються в концепцію "помовчу" в) Все, мовчу
Була нині в центрі. На проспекті Свободи велосипедистів не побачила, зате люди гуляли тими доріжками. А нє, були таки два велосипедисти, демонстрували під Оперним всякі трюки.
Як на мене, замало взагалі інформації про те, що таке велодоріжки і з чим їх їдять. Не всі люди сидять по інтернетах і їздять Європами...
Точно! Я думаю, що було б добре, якби вчителі в школах дітям лікбез провели, якби встановили тимчасові інформаційні стенди по місту, хоч декілька. Ну і кожен в принципі теж може провести роз'яснювальну роботу серед родичів-знайомих-сусідів
Через те, що окремі пішоходи є пішопедистами, окремі велосипедисти просто на велодоріжках тимчасово стають велоходами
Еще бы культуры и тем и другим... У нас своя беда. Узбеки на велосипедах. Страшное дело. Не успеешь увернуться - капец тебе. А так, я полностью - за! Сам люблю велосипед, но не в городе.
А я от залюбки на город велосипедом на селах катаюся. На багажник овочі закинув - і крутиш собі педалі...
Ілюстрація до теми http://www.trotuar.lviv.ua/novyny/p...iasovuiut-de-u-lvovi-naizhakhlyvishyi-trotuar На Науковій справді жахіття робиться
Велосипедистів врешті помітило телебачення. Великий сюжет на цю тему від "Гарячої точки" http://youtu.be/mpsUE0jrS0o
Одна із причин протистояння - що роверисти НЕ помічають страждань пішоходів і навпаки Вас не беру, ви багато в чому відхід від стандарту...