Писарчук продав "Південний"?

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем poetka, 26 тра 2010.

1. meduzka

meduzka Member

Я теж таке чула...і від людей, які в тому троха петрають і там крутяться...
    Коротше - попхали дядечка...вірніше таки "попросили"...в примусовому порядку...Допоміг на виборах - -і усьо...списали..:crazy:

2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

У мене є соображенія - Південний можуть чи хочуть зробити безмитною зоною, яку ліплять з Євросоюзом. Через нього піде ВСЕ. Десятки мільярдів. Панятна, нащо він босам чітателєй-апкома?

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну... чисто з соображєній підприємця... будь я на місці Писарчука... був би радий, щоб у мене хто купив підприєство, що з дня - в день стрімко летить на дно.

А щоб вижити, Писарчуку тре врахувати те, що в Україні ще криза і 5 грн за бакс - то не 8 грн/бакс. (а там все до бакса привязане). Тому тре зменшити оренду до ... наскільки можна, підприємців закликати до зменшення цін на товар, інакше всім каюк(поставити жорсткі умови). Тоді є шанси, що народ повернеться на Народний.
    Дуже важливо є у бізнесі швидко визнавати "я помилився" і змінити тактику. Якщо ти в бізнесі і своє Я тєжко переступити, то крах неминучий.
    Знаєте, що я б додав до Біблії? Такі слова: "бізнес безпощадний".:)

• Подобається Подобається x 5
  4. thinkers

thinkers Well-Known Member

чим допоміг?
    агітація?
    адмінресурс?
    це ми з вами допомогли

5. Gron

Gron тафгай

Нмд, зараз багато великих ринків змінять хазяїв, бо комі керують таможнєй тимчасово, як тільки "пацани " прикуплять більшість, кишнуть їх, тут котрабас і хлине, а деж його збувати, де чорний нал...

6. Кохана

Кохана LuBimaya

Ага, а 27 травня разом з Януковичем всюди їздив, живий-здоровий...

7. Яруська

Яруська Well-Known Member

Це все чутки...

8. Summer

Summer Well-Known Member

так оренду він зменшив... для великих магазинів, або як їх наз-ть "ключові клієнти", знаю, бо знайома має великий магазин і оренда там невелика, але є одне правило - відкривати кожен день магазин . якщо прийдуть і в 11 ранку закрито, то оренда по повній вартості буде....

9. olya_d

olya_d Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)