Хаха, така мила фотка... Принаймні на неї я можу дивитися без проблем.... Наробили з того пірсингу і тату... Впевнений, що 90% людей роблять тату і пірсинги не від того, що їм це подобається, а для того щоб підкреслити свій стиль... Мені також подобається якщо це все добре продумано і гарно зроблено, але сам я не хочу робити, бо ідеї життя змінюються, а татуювання лишаються... І виводити їх ще дорожче ніж малювати... А пірсинг то фігня.. поносив і виняв, правда деколи через нього незручності)))
ога..він тепер зі своїм стилем, знайде собі престижну роботу...і чудову дбаючу дружину..)) палюбе намалюю, але так щоб не було видно всім
Я зі стилем??? Яку роботу?? бу))) фігню сказанула)) Нє нє, дружина то ше зарано) А так то шо стиль... ну от в мене стиль, ну але я нічо не набиваю і не пірсингуюсь, бо мені того не треба, бо нашо мені стиль підкреслювати, кому цікаво ітак мене пізнає... Дик малюй)) Не маю нічо проти, каж ж, мені подобається на інших)) А сам не хочу) Мені полюбе покажеш =Р
о_0 ф шокє..нєрвна курю в старонкє. я чесно кажучи..про того дядю що пані Зануда запостила...*завстидалась* кгм..нєа..
Тю шо там його встидатися, я ж кажу він не такий вже й страшний))) Як тобі отакий дядько: Не педедумала пірсинг робити?))) Це ми ше побачимо))) гг)))
дивлячись на ці пики...там просто пустотта)) і тайфун))) треба ж мати міру в житті.. а то все може скінчитись дуже плачевно ..
Та ще древні греки писали "міра - над усе". Наводити отакі картинки, як аргумент проти тату чи пірсингу - нерозумно. Подібно до цього можна фотку людини, яка страждає на ожиріння, використовувати як пропаганду того, що їсти взагалі шкідливо. Коли тату чи пірсинг зроблені зі смаком - то чому б і ні. Але більшість моїх знайомих жодним чином не прив"язують свої тату/пірсинг до будь-яких релігійних уподобань. Тому така постановка питання мене дещо здивувала
Особисто я проілюструвала відсутність міри - і картинкою, і дописом. А звідки ви зробили такі висновки - незнаю. Може спробуєте не тільки картинки розглядати, але й дописи читати?
Я мала на увазі оцей допис: Мала на увазі, що робити рішення про пірсинг, грунтуючись на даній фотці, мабуть, нерозважливо. Дякую вам за пораду, але я таки читаю спершу дописи, бо картинки у мене за замовчуванням вимкнені.
Звісно, що ні, але це приклад того до чого він може привести... Ніколи не помічали, що люди собі роблять тунелі... потім поступово їх розширюють. Потім хочеться оригінального, як ні в кого нема.... От в результаті і виходить таке... Мені шкода таких людей...
як і курців, як і алкоголіків, як і наркоманів... а ше ліпше не починати, тоді і стримуватись не прийдеться.
Не погоджуюсь, що пірсинг можна ставити в один ряд з наркотиками чи алкоголізмом. Найважливіша відмінність - роблячи собі татуювання чи пірсинг, людина нічим не шкодить оточуючим. А алкоголізм чи наркотики (чи навіть паління - хоч і меншою мірою) - це справді соціально небезпечні явища. Я вже вище наводила приклад, як навіть цілком нормальна річ може перетворитись на шкідливу звичку, якщо не знати міри. І пірсинг/тату я зараховую саме до цієї категорії.
Я консервативний в цьому питанні - не підтримую людей, які роблять татуювання чи пірсинг, нічого гарного в цьому не бачу, піддатися миттєвим емоціям і зробити тату, яке потім за тиждень треба буде виводити, бо думки змінилися (особливо це актуально у підліткову віці). Яка краса в пірсингу - взагалі не розумію, ще щось маленьке в дівчини у носі куди не йшло, але на язиці чи на геніталіяхАле це особиста справа кожної людини.
Не скажу, що мене передьоргує від пірсинга, але не бачив (принаймні наразі) такого, щоб міг сказати, що це гарно. Вибачте, якщо кого образив. Це моя думка. Та й незручно це. Стосовно татуювання не так просто. Якщо тимчасове - то ще так-сяк, бо дитя натішиться і заспокоється. Гарантовано, - про постійне татуювання рано чи пізно Ви пошкодуєте. Тому що це лише дань моді. Особисто людині воно не дає нічого. А церква... Ну при чому тут церква? Що за мода - ледь що зразу "церква". Та не знає церква відповіді на всі ваші бзики. Якщо кого це цікавить - той шукає відповіді не таких профанів як я чи хто інший, зокрема й на форумі (прошу не ображатися, - будьте реалістами). А біси можуть знущатися над вами як завгодно, не тільки банальними пірсингами.