Пірати Карибського моря 3: На краю Світу (2007) Pirates of the Caribbean: At Worlds End Pirates of the Caribbean 3 Жанр: Бойовик, Комедія, Пригодницький, Фентезі Тривалість: 168 хв. Країна: США 3 години відмінного екшену і спецефектів Вам гарантовано. Сюжет настільки накручений, що важко вгадувати події. Гумору теж вистачає. Озвучка вже набагато краща. Але пішли на гамериканський манер озвучувати. Якщо росіяни роблять акцент на голос, і його навіть можна почути в самий розпал війни. То у нас все досить натуралізоване. Під час бойових дій тре було добряче прислухатися.
Відповідь: Пірати карибського моря. На краю Світа Ну і звичайно чекаймо 4 частину. Віл Тьорнер помре. А Елізабет таки стане коханою Джеко. Але то вже поживемо побачимо.
Відповідь: Пірати карибського моря. На краю Світа Подивилася цей фільм. Не можу сказати, що в захопленні. Багато спецефектів, то правда. Можу сказати одне, що без Джоні Деппа цей фільм взагалі нічого не вартий.
Відповідь: Пірати карибського моря. На краю Світа Ну, я в кінотеатрі дивилася. А так, то читайте ПП. Правда, я би екранку не рекомендувала дивитися.
Відповідь: Пірати карибського моря. На краю Світа Боже, як я хочу подивитися це кіно! Завтра йду на нього! Нарешті знайшов вільну хвилинку!!! Не сумніваюсь, що мені сподобається. Я люблю хороші спецефекти + якісний саундтрек + класний підбір акторів...
Відповідь: Пірати карибського моря. На краю Світа Шойно з кінотеатру. На "...пірати-4" вже не піду, це точно...
Відповідь: Пірати карибського моря. На краю Світа Мій чоловік то саме сказав. І всю дорогу додому розпитував, чи я зрозуміла, куди ж вони направлялися.:D Як я сказала, що вони туди ще не доїхали, то він сказав, що нащо тоді ця серія була. :D:D:D
Відповідь: Пірати карибського моря. На краю Світа Чому ? Хіба тобі не сподобався цей Фільм ?:rolleyes:
Відповідь: Пірати карибського моря. На краю Світа Не знаю, хлопчики і дівчатка, напевно фільм для справжніх фанатів... "Володар кілець" теж не всім подобався, але фільм просто геніальний, і недарма він дістав стільки оскарів...
Відповідь: Пірати карибського моря. На краю Світа Дивився з дружиною. Якщо чесно, то перші 30-50 хв не могли "додути" сюжету, що за чим і для чого... :D напевно тре було перед тим переглянути ще раз ч.1-2, а тоді... загалом після половини фільму вже більше сприймалося. Кінцева оцінка - 8 (з 10)!
Відповідь: Пірати карибського моря. На краю Світа думала дочекаюсь Джоні Депа буде веселіше. витримали 40 хвилин і пішли.
Відповідь: Пірати карибського моря. На краю Світа у "володарі колець" чудові краєвиди,музика,гарні крупні плани.а це не проста робота для актора.дивишся ніби казку,але бачиш реальні переживання,вагання,все те що звичайні люди мають у звичайному житті.у всі серії обєднує одна ідея.але "володара кілець"чудова книжка.та історія написіння у неї теж цікава.фільм її не зіпсув.принаймні не було відчуття ,що почали знімати і по дорозі додумали,бо від "піратів"якраз таке вження і було.а ще "ефекти заради"ефектів",це не цікаво.сюжет заплутали так ,що вже і розпулутати бажання не винекає.
Відповідь: Пірати карибського моря. На краю Світа 1-2-3- серії можна скачати: 1. http://video.alkar.net - тільки користувачам Алькару. Оптими, Фарлепа, Iptelecom 2. http://infostore.org/
Пірати карибського моря. Ви напевно бачили фільми Пірати карибського моря (1,2,3) класний фільм наржатись можна аж до смерті.