Пиломатеріали для велостійки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем giperon, 26 кві 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Самі зробили?
    Це той вєлік, з якого був здійснений епічний ждудух?

• Подобається Подобається x 1
  3. denverod1

denverod1 Well-Known Member

З моїх спостережень, чим новіший будинок тим більше роверів ставлять на першому поверсі у тамбурі-холі, під сходами, прикріплені замком або просто, мабуть то залежить від того прошарку людей які живуть у будинку, у панельних будинках дуже мало без нагляду лишають, тому десь у комору між поверхами чи у підвал, добре було металеві грати на поверсі і там ставити але то затратно, вдома теж не варіант бо квартири маленькі, тому на балкон нести або просто жити з думкою що количь буде як у них ..

Питання роверів відноситься і до дитячих возиків, теж нести оті 16 кг додому , легше залишити внизу, думаю колись жекі почнуть робити на перших поверхах відведені місця під то. .

4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

та, я ровера у гаражі пужарні тримаю, яка поруч з домом, а в хаті і нема куди ту приблуду лупити, однушка не дуже тому сприяє ))))))

5. VasMT

А був час, мій "Турист" стояв на сходовому майданчику... і каляски стояли. При клятих совітах...

6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ото порівняли:) Та вашого "Туриста" і зараз би не вкрали:) Ну чи там "Україну". Зараз народ їздить на роверах за кілька штук гривень (всякі Аваланчі, Команчі та інші ДжіТі). То ж бізнес на крадених роверах люди роблять. А ви кажете "Турист":)

7. giperon

giperon Member

"Мопед не мій" - оригінальна схема тут - http://www.instructables.com/id/Vertical-Bike-Rack-from-2x4s/?ALLSTEPS.
    Є варіанти для 1, 2, 3, 4, 5... байків.

Я винаймаю квартиру, і стіни у мене священні і недоторкані :)
    Якщо ж маєте змогу свердлити стіни, то ось варіант із Житомира (див. долучення):
    http://tourist.kharkov.ua/phpbb/viewtopic.php?f=83&t=93924
    70 грн + доставка - і вуаля!

Вкладення:

• a.jpg
      a.jpg
      Розмір файлу:
      87 КБ
      Переглядів:
      6
    • DSCN0551.jpg
      DSCN0551.jpg
      Розмір файлу:
      80,3 КБ
      Переглядів:
      2
    • Подобається Подобається x 2
  8. VasMT

Не скажіть...
    В 1986-му році це був найкрутіший біцикль в союзі. Коштував тоді 180 радянських рублів (зарплата інженера 120-ть).

9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Приїхала моя китайська залізяка, а я дрель забув в селі забрати... Інсталяція відкладається

10. VasMT

Дрелька?
    Перфоратор і анкер на верхню дірку. Не капелюх вішатимете...

11. MARTINI

Нашо перфоратор? Просверлити дірки, загнати нормальні дюбелі і буде добре. Нє?

12. VasMT

Та да... (донєцкій сленг)
    Але вага вєліка помножена на довжину ричага та кінетичну енергію опускання ваги на рогульки.... З часом верхній дюбель дасть слабину, особливо, якщо стіна цегляна. Анкерний болт з металевою розпоркою 8х100 саме то.
    В мене тєлєк 50 кг на гіпсовій стіні висить вже купу літ.

13. MARTINI

а анкерний болт 8х100 не можна запхати в отвір, зроблений дрелькою? Нема в мене перфоратора!

galaxy SIII

14. Tatiana Lev

Tatiana Lev Well-Known Member

giperon,

15. VasMT

Можна.

16. VasMT

Побачив фоту і згадав про мартінін прибамбас... :mocking:

17. MARTINI

щойно закінчив інсталяцію прибамбаса

в принципі ні колеса, ні педалі до стіни не торкаються

трохи треба буде розжати крюки бо вони ніби розраховані під тоньшу раму, в результаті в них моя рама "залипає". Крюки, до речі, в гумовій оболонці, що дуже кльово. Не знаю, правда, скільки вона протримається перш ніж подертися чи протертися.

18. Tatiana Lev

Tatiana Lev Well-Known Member

MARTINI, а кермо впирається до стіни ,чи ровер повністю "в повітрі"? І дякую, що не полінувались викласти фото і про процес "інсталяції прибамбаса" розповіли.

---------- Додано в 17:47 ---------- Попередній допис був написаний в 17:41 ----------

Мені в довгий вузький коридор таке підійде, або те, що хочу переробити зі шведської стінки. Але оті лінощі мої все псують....

а де твій аватар? :)