Відповідь: пільги для приїжджих абітурієнтів... На нашому курсі кілька приїжджих отримали розподіл до Литви (Вільнюс, Каунас). Як вони бідкалися – спочатку в Києві, потім на місцях. Потім майже всі створили сім”ї з литовцями / литовками, дали дітям литовські імена, які мають співзвучні українські аналоги. Один хлопець так і сказав – “я пишаюся, що моя дочка буде і українкою, і литовкою”. А його дружина носить прізвище Ісаченкене.
Відповідь: пільги для приїжджих абітурієнтів... тобто це ніби як литовський аналог українського "ісаченко"?....
Відповідь: пільги для приїжджих абітурієнтів... Повністю згідна, адже сільська молодь, крім того, що здавала на місяць раніше іспит (тобто мала змогу ще один шанс потім зі всіма), здавала лише один екзамен, в той час як ми писали фактично три....принаймі так було в мене....
Відповідь: пільги для приїжджих абітурієнтів... перевірена інфа кого цікавить сьогодні завкафедрою повідомив: заяви про вступ приймаються на тиждень довше до 17.00 год. 15.07.08 р. буде утворено 9 конкурсних груп на вступ. платне навчання (економічний ф-т) приблизно з 15 балів (математика) - може троха більше. (для порівняння - у фізиків 8 балів на бюджет). 29 квітня пільгове тестування - село, гірські, МАН. 24-28 липня вступ у магістратуру і на спеціаліста (не стосується 4-х курсів, бо відвоювали всут по середньому балу) 23 березня день відкритих дверей Ця вся інфа про ЛНУ ім. Івана Франка. П.С. ще хтось буде казати, що нам гілки про освіту не бракує...
Відповідь: пільги для приїжджих абітурієнтів... Ага... це називається натуралізований литовець. Я колись читала прізвища футболістів Прибалтійських країн. Все російські або українські прізвища з ене в кінці. Сміхота :radist: Додано через 6 хвилин Може хтось з Львівських і поїхав би в село працювати в школу але я ні. Навіть щоб там добре платили. Я не надаюсь до села.