Додано через 2 хвилини Це просто жах. Мене переповнює обурення. Своє фе я вже висловив на форумі кінопалацу. Як можна на такий брутальний фільм, з численними сценами жорстоких збочених убивст - впускати ДІТЕЙ ? Просто нема слів писати про фільм =(
Відповідь: Пила 4 (2007) / Saw IV Перша пила сподобалася найбільше, друга і третя вже не те... Але четверту подивлюся обовязково, най тільки в неті з"явиться Допоможу тим, хто не бачив попередні. Качаємо Пила 1, 2 і 3
Відповідь: Пила 4 (2007) / Saw IV хм... а ось і Пила 4 , правда екранка і якість кажуть жахлива... Але фанати все стерплять
Відповідь: Пила 4 (2007) / Saw IV А ось і DVDRip http://infostore.org/info/4622083 Фільм мені сподобався, по-моєму вийшло краще, ніж 2 і 3 частина. І мені здалося, що автори фільму зробили із головного лиходія фільму позитивного героя Може це тому , що у цій частині він мертвий... Фільм починається із розтину головного героя (маньяка на прізвисько Пила), який помирає в кінці попереднього. У цій частині ми дізнаємося про дійсні причини , чому він став таким, чому почав убивати і чому саме у такій витончено-збоченій формі і навіть починаємо йому співчувати. Дітям кіно показувати дійсно не можна, зрештою, як і попередні. Тут криваві сцени стали ще натуралістичнішими і огиднішими. Любителям чорнухи сподобається
Відповідь: Пила 4 (2007) / Saw IV Супер кіно. Але всі частини треба у нормальному перекладі дивитись, чи мовою оригіналу. Бо психологічна гра "Let's play a game" якраз вимагає коректності перекладу. Без того всього кіно втрачає зміст і стає не цікавим. А от побачивши всі 4 частини можна скласти пазли хоч у більш-менш чітку, проте, ще дзюряву картину.
Відповідь: Пила 4 (2007) / Saw IV Нє Пупер'е вам до Пили далеко. В нього все було риторично(себто хочеш, не хочеш а мусіш бавити). Нє в такі ігри я не бавлюсь.
Відповідь: Пила 4 (2007) / Saw IV ніколи не ставив собі за мету бути пилою, переважно навпаки: мені різні "пили" зустрічалися..... збавуньцяємося?
Відповідь: Пила 4 (2007) / Saw IV Мені тільки перша Пилка сподобалася, а всі інші - то вже кров заради крові. Несмачно і натягнено страшенно.
Відповідь: Пила 4 (2007) / Saw IV А що тут такого? :shy: Перша Пилка і справді суперове кіно. А інші вже якось дивитися ну дуже несмачно. У мене як настрій, то я можу багато що дивитися.
Відповідь: Пила 4 (2007) / Saw IV Та нє, просто після прочитання ваших 7913 дописів я собі того ну ніяк у"явити не міг... Ну шо ж, видно погано читав...
Відповідь: Пила 4 (2007) / Saw IV О, таки має рацію мій чоловік, що вже знає мене 10 років, а я для нього досі загадка. :D:D:D А ви такі фільми дивитеся?
Відповідь: Пила 4 (2007) / Saw IV У мене манія: якщо чогось боюся, то стараюся страх побороти. Колись боялася. Потім навмисне дивилася. Нічого, виходить. Правда, я волію все-таки триллери , ніж жахи. А жахи, то таке... Я їх читати дуже люблю. Так страшніше. У фільмах не так ефектно. Хоча саме в першій Пилці дуже класно все. Ідеально, як на мене. А далі - суцідьні недотягнення.
Відповідь: Пила 4 (2007) / Saw IV Ой Лiля, я теж не чекала що ти любиш жахи А я нерви полоскотати собi люблю Недавно переборола себе i подивилась пила 2. Менi здається що перша була страшнiша бо там люди самi собi щось робили, а в другiй вже як вони один одного чи "нещаснi випадки" це вже не так страшно. Може якось осилю 3 i 4 подивитись. Але поки що мої улюбленi жахи це всетаки мiстичнi. А хто бачив House of Wax? Дiм воску напевно. Классний фiльм. Давно вже таких не було, у стилi старих страшкiв. Його тепер часто по телевiзору показують. От я вже дивлюсь не надивлюся, не стомлююсь нiколи.