23 листопада о 16:00 в МПК ім. Г. Хоткевича відбудеться Гала-концерт з нагоди 130 з дня народження Гната Хоткевича за участю художніх колективі МПК ім. Г. Хоткевича, рок-колективу Green Silence та лауреатів державної премії ім. Т. Шевченка вокальній формації ПІККАРДІЙСЬКА ТЕРЦІЯ Вхід вільний
Як же вам щастить на співочих львівян, заздрю білою заздрістю. А до нас Міка Ньютон завітає , прийдеться вдома слухати терцію, щоб приєднатися до вашого свята.
супер колектив! відмінна музика, чудовий вокал завжди заспокійливо на мене діють побільше б таких в нашій неньці-Україні!
Пікардійська Терція... Та, вони дуже обдаровані! Подобається як вони звучать разом, дуже органічно!!! Але шкода шо не дуже їх піарять...
Якщо почнуть піарити - зіпсують колектив. Ніщо якісне, гарне не можна перетворити на доступне для мас без шкоди. Та ж Міка Ньютон - була простенькою дівчиною, співала на українській, ніхто її не знав. А потім найшла крутотго продюсера, і її тепер кожний школяр знає. Тільки от музика стала російськомовною (при тому, що дівчина, якщо пам'ять не зраджує, з Чернівецької області) і значно менш змістовною.
Той, хто полюбляє Блестящих не є народ, то... бридке слово таке... А от саме народу й піарити не треба, вони самі знайдуть гарну музику.
Ця група і не дуже потребує того піару...вони і так часті гості різних корпоративів...багато концертних програм за кордоном...а співають вони дійсно для публіки, яка їх розуміє і сприймає....а головне цінує!!!
Возможно. Но как о них узнать, если их по телевизору почти не крутят? Разве что от друзей или чисто случайно в инете.
Я дізналась про Терції, слухаючи радіо на початку 90-х, ніякого інтернету у мене не було, а друзі взагалі таке не слухали. Почала цікавитись, знайшла однодумців... Хто шукає, той знайде