Відповідь: Пікардійська терція Файне ставлення. Двоє - левандівські. Шавала - однокласник. Додано через 4 хвилини Капраль - одногаражник. Сайт http://tertsia.info/
Відповідь: Пікардійська терція чудовий колектив!.... але їх не чутно останнім часом.... що нового написали, чим займаються, де можна почути нові пісні?....
Відповідь: Пікардійська терція Дякую за адресу сайту. Навесні бачила на 1+1 невеличкий фільм-інтерв'ю про них, шукаю його в інеті, результатів поки ще немає. Дуже здивувало, що на львівському форумі і не має теми про них :no:
Відповідь: Пікардійська терція Йой, та нема за шо. Я Вам луччий лінк дам. http://www.google.com.ua/ 15 секунд, і всьо перед Вами... Доречі, на уарнетівському ftp лежить троха їх пісень. Тю... Та влючіть ТБ. Зараз вони співатимуть на Різдвяних концертах.
Відповідь: Пікардійська терція Я також балдів та продовжую балдіти від виконання пісень цього колективу. Мої улюблені: Пустельник, Сад ангельських пісень, Я в чужині дивлюсь на небо, Колискова для Аліси. Супер!!!
Відповідь: Пікардійська терція Для прихильників терції є спільнота така от Тільки ще скажіть коли їх концерт буде у Львові?
Відповідь: Пікардійська терція [youtube]7QngRCwMG8o&e[/youtube] Додано через 1 хвилину [youtube]jw6gtg5Dk9I&[/youtube] Додано через 2 хвилини [youtube]WIsa74Mly2g&[/youtube] Додано через 2 хвилини [youtube]G6Vc61iyRTg&f[/youtube] Додано через 4 хвилини [youtube]JiFDUTTaLow&[/youtube]
Відповідь: Пікардійська терція а я іду на їх різдвяний концерт 18 січня у нас в Києві. один із найближчих до душі колективів.
Відповідь: Пікардійська терція Я вчилась в одного вчителя по-вокалу з тим Влодком і коли приїхала перший раз до Львова мій вчитель мене затягнув на їх презентацію. Потім ми дружно горівоньку разом пили :D
Відповідь: Пікардійська терція Оооооо, Терція........ А як я була в Якимця закохана років ...дцять тому.... Мдя.... Милі спогади.
Відповідь: Пікардійська терція Обожнюю "Піккардійську Терцію".Чудовий колективПіднімає настрій завжди вже протягом 12 років. Скоро світ побачить їхній новий альбом "Етюди". :radist::radist:Окрім чудових голосів піккардійців можна буде почути ще "живих" музикантів - барабанщика і перкусіоніста.
Дуже подобаються! Щоб так дуже захоплювалась, так ні. Мабуть в мене нема такої потреби, бо за творчістю гурту стежить чоловік, в нього є мабуть усі диски. Пісні "Піккардійської Терції" лунають у нас майже щодня. Виділити якусь пісню не можу - всі гарні. А от донці найбільш подобається "Червоненький бурячок".
Дуже подобається! А от зі "стареньким трамваєм " згадався перший курс, мали в гуртожитку пів касети з записом тої пісні, а друга половина - ОЕ "Там де нас нема"
маю всі альбоми половину пісень сама співаю))) вони просто супеееррррр!!!))) я їх люблю! вони оригінали
Інколи хочеться залити до плеєра чогось новенького, ввечері приходжу, все стираю і знов пишу всі альбоми Терції що є. Кращої музики немає
Раніше мені не подобалася ця група.... Але коли почала зустрічатися з своїм колишнім коханим (а він дуже любить цю групу) то теж захопилася їх творчісттю...Хочу трішки похвалитися...їх менеджер мій сусід і в мене є всі їх диски з автографами кожного виконавця ...але всі ці диски віддала свому возлюбленому....