Пам'ятаю колись біля Магнуса був маленький магазинчик, там багато різних модельок було, але не знаю чи він ще зараз працює...
Вуличка між Шпитальною і Городоцькою, біля тюрьми... там магазин 1000 дрібниць, за ним електротовари, от десь в тому районі, але здається що його вже всетаки закрили. Я там живу недалеко, завтра якщо встигну подивлюсь.
Проходив сьогодні там, того магазинчика вже нема... з того, що знайшов в гуглі: RC models group Ukraine, ChP Львів , Львівська область , Україна Адреса vul. B.Hmelniczkogo, 188 тел.: +380 (68) 5009137, +380 (97) 0630758 ПРОДУКЦІЯ, ЩО ПРОДАЄТЬСЯ • Іграшки • Іграшки дитячі • Іграшки для піску і води • Іграшки з радіоуправлінням • Апаратура керування для радіокерованих моделей • Моделі автомобілів радіокерувальні • Моделі військової техніки радіокерувальні • Моделі вертольотів радіокерувальні • Моделі катерів, яхт, судів радіокерувальні • Моделі літаків і планерів радіокерувальні УРФІН ДЖЮС, МАГАЗИН ХОББІ ТА ПОДАРУНКІВ Львів вулиця: І. Франка номер будинку: 54 + 38 093 71 66 99 1 Настільні ігри, збірні пластикові, паперові та дерев’яні моделі, крісла-мішки, для дітей, олов’яні солдатики, подарунки ручної роботи ну і ще випадково потрапив на сайт інтернет-магазина з модельками, можливо ви ще його не бачили http://www.modeli.com.ua/
вчора бачив оголошення про продаж меблів, крісла і т.д. компютерного столу кутового і т.д. і т.п. сьогодні вже не можу їх знайти є ще якісь розідли з оголошеннями на форумі ??? здається то були оголошення в дівочих посиденьках .... де ще є оголошення ?
Підкажіть де знайти роботи народних іконописців? На Вернісаж не посилати: там багато штампованого. Цікавить ікона виконана фарбами.
Нашивки, кульчики, перстені можна знайти на Вернісажі (базарчик для туристів під відкритим небом біля театру Заньковецької, це якщо стояти лицем до Оперного, то вуличка праворуч).
Дякую на цьому, я знаю що таке вернісаж)) Але мене більше цікавлять футболки, кофти і сумки. Може хто знає де вони продаються?
Чи може хтось порадити, де взяти на прокат (на кілька днів) синтезатор, чи хтось з форумчан таке може позичити? Потрібно для виступу дочки, в приміщенні, куди нереально доставити фортепіано.
Шприц пресс для пласмас Підкажіть може хтось знає де в нас у Львові роблять вироби с пласмас за допомогою шпириц пресу , потрібне виготовлення деяких виробів
Де купити карти для покеру (якісні) привіт усім)) хто знає магазин де можна купити пластикові карти для покеру??? не дуже дорогі і якісні???
по-ідеї ніде. в книгарнях не бачив, на ринку біля пам. І.Федору питати, але сумнівно. В бібліотечному колекторі теж не бачив.