Є потреба у оптовій партії кульків (від 250 штук і набагато більше, залежить від ціни). Цікавлять звичайні прості целофанові кульки середнього розміру (переважно жовтого кольору, хоча це не принципово). Такі як продаються на базарах і в продуктових ларьках. Ті самі, які недавно були по 25 к., а зараз стали, в середньому, по 50 Може хто підкаже гуртовні, чи, взагалі, точки, де їх можна взяти по хороших цінах?
"Еколан" колись у своєму складі мав підрозділ, що виготовляв (чи просто продавав) кульки різних розмірів, в т.ч. подібні на ті "по 25 копійок". Колись рекламка-контакти того підрозділу були надруковані на тих самих пакетах ... були навіть якість "стенди" з пакетами, які вони виготовляють у їхніх "хлібних" магазинах. Ось вони на "Золотих сторінках": http://www.golden-pages.ua/info.phtml?l=ua&id=17444 Дрібно-гуртова торгівля різними кульками ведеться наприклад на краківському ... хоч не думаю, що там найдешевше
Закупка буде постійна, приблизно по 200-500 штук раз на місяць, якщо вийде знайти вигідні умови. В першу чергу по ціні (дизайн і написи на кульку ролі не грають). Головне щоб все було документально оформлено свідоцтва, накладні, чеки. Можна нал, безнал.
Svjato,та то не той рис.Це рис ,який бродить у певній кількості води, і виходить дууууже корисний напій.Сам рис може розмножуватись..... Його ще називають,або індійський,або морський....
Де у Львові можна зробити макіяж на Хелоувін??? Де у Львові можна зробити макіяж на Хелоувін??? Підкажіть, дуже треба!
Templar, Нема чого дивуватись. Чоловікам так само роблять макіяж, і не тільки співакам, акторам, моделям, а навіть звичайним ведучим чи депутатам перед виступом.
Потрібна ваша допомога.Мені потрібно забрати пакунок.По телефону сказали "На вулиці Петрушевича є піццерія Сан-Ремо.З і ншого боку зайдіть". Скажіть будь-ласка що там знаходиться! Що це за приміщення? Буду ДУЖЕ вдячний!
Думаю, що якщо поїдете, то на місці побачите. Напевно мається на увазі дискотека. А піцерія не на самій площі Петрушевича, а на вул. Зеленій (біля пл. Петрушевича).
Можливо біля пл.Петрушевича.Не знаєте що за приміщення там знаходиться(позаду Сан-Ремо)? Дивився по google-карті піццерію, точно не знайшов.
Сан-Ремо - це піцерія, вхід з вул. Зеленої. З площі Петрушевича є вхід на дискотеку (раніше її називали Сан-Ремо, зараз, здається, Метро). А де є "позаду" Сан-Ремо, то тяжко сказати, бо неясно з якої сторони дивитись. Як підете туди, то на місці зорієнтуєтесь.
Хто знає де у Львові можна придбати офісні меблі- якісні і не дуже дорогі...і так щоб все в одному місці...а не так: стіл там, а шафу і все інше в іншому кінці Львова....наперед дякую за будь-яку інформацію...
Чи є десь у місті спеціалізовані магазини з продажу пластикових моделей-копій (літаків.кораблів.техніки. та ін...)?! Дякую!!