Допоможіть, будь ласка. Потрібно знайти зарядне до фотоапарата - Canon IXUS 700. Щось таке - CANON -CB-2LUE ліцензія для NB-3L. В неті не замовляю, бо потрібен людський чек для звіту.
Шукаю кур'єрську службу з офісом у Львові, яка здійснює доставку до Польщі. Або бусик чи машину, яка час від часу їздить Львів-Лодзь. Або може хтось знає, як називається кур'єрська фірма, яка знаходиться в приміщенні головної пошти?
Нірванко,є у нас кур*єрська служба львівського поштамту(261-02-07)але вони таких послуг не здійснюють.Ще є експрес.....236-74-81(77).Порадили,що можна відправити аба бандероллю,або посилкою,залежно,що Вам потрібно доставити.
Дякую, але пошта відпадає, бо колись мені витягнули з посилки речі, хоч і були малоцінні. Пригадую, що на пошті була кур'єрська фірма, яка відсилала швидше і кур'єром. Але то давно було, може там вже їх нема.
Порадьте будь-ласка пральню, бажено десь у центрі або близько до центру. Буду вдячний. Підкажіть де можна купити б/у меблі. Можливо десь на ринках є?
Краківський ринок, наверху є комісійний меблевий. Газета "Ваш магазин", присутня в інтернеті. У гугля спитайте ... вроді знає
Дякую. Поїду подивлюсь на ринок. Хотів спитати, чи має сенс купляти саму газету, може там більше об'яв? Чи всі дублюються на сайті?
думаю, що повністю дублюються .... лише оголошення про нерухомість проходять через маклерську цензуру перед виходом у світ, але теж дублюються
я здавала прати ковдру - бо не годна випрати її в хатній машинці - на початку Зеленої, в Єврочистку. отут є перелік усіх їхніх відділень. до речі, погуляйте по сайту, там навіть ціни є
підкажіть, будь-ласка, де можна купити наклейки на заднє скло авто? наприклад, щось таке http://avtoshpilki.ru/wp-content/gallery/one/tufelka.gif іноземним гостям сподобалося, хочуть додому в якості сувенірів привезти а я цим ніколи не цікавилася, не знаю, де таке продається.
Якщо по Щирецькій йти на ринок Південний, то по ліву сторону був автомагазин з багатьма наклейками -приколами. Ще різні наклейки друзям зза кордону купував на стометрівці (продавали на лавках) і на вернісажі (білля театру ім. Заньковецької)
Здається, виготовляють - там при вході можна запитатися. Табличку з нержавійки замовляли давно, а надпис на пам"ятнику підправляли рік чи два тому, але майстри з Янівського особливо не поспішають, хіба доплачувати.
Чи є у Львові оптові бази аудіо- чи відеотехніки... і чи є оптовий продаж автомобільних магнітол,колонок..та ін.
Та да, приходите на Кривчиці,гуляєте собі,потім до Вас підходять, питають чи Вас щось цікавить, може машину яку тре ітд..Ну ви зрозуміли.. Раз зі своїм дядьком там наткнувся на таких