Підкажіть, де... (всяке/різне)

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем Vesnyanka, 27 лип 2008.

1. bora

bora Well-Known Member

Допоможіть, будь ласка.
    Потрібно знайти зарядне до фотоапарата - Canon IXUS 700.
    Щось таке - CANON -CB-2LUE ліцензія для NB-3L. В неті не замовляю, бо потрібен людський чек для звіту.

2. Mills

Mills Member

Де дешево трикотажні маєчки підшивають?

Де дешево і якісно трикотажні маєчки підшивають?

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Шукаю кур'єрську службу з офісом у Львові, яка здійснює доставку до Польщі. Або бусик чи машину, яка час від часу їздить Львів-Лодзь.
    Або може хтось знає, як називається кур'єрська фірма, яка знаходиться в приміщенні головної пошти?

4. Peri

Peri Well-Known Member

Нірванко,є у нас кур*єрська служба львівського поштамту(261-02-07)але вони таких послуг не здійснюють.Ще є експрес.....236-74-81(77).Порадили,що можна відправити аба бандероллю,або посилкою,залежно,що Вам потрібно доставити.

• Подобається Подобається x 1
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дякую, але пошта відпадає, бо колись мені витягнули з посилки речі, хоч і були малоцінні. Пригадую, що на пошті була кур'єрська фірма, яка відсилала швидше і кур'єром. Але то давно було, може там вже їх нема.

• Подобається Подобається x 1
  6. chernuipes

chernuipes New Member

Порадьте будь-ласка пральню, бажено десь у центрі або близько до центру. Буду вдячний.

Підкажіть де можна купити б/у меблі. Можливо десь на ринках є?

Останнє редагування модератором: 4 вер 2010
  7. Varvar

Varvar Well-Known Member

Краківський ринок, наверху є комісійний меблевий.
    Газета "Ваш магазин", присутня в інтернеті.
    У гугля спитайте ... вроді знає

8. chernuipes

chernuipes New Member

Дякую. Поїду подивлюсь на ринок. Хотів спитати, чи має сенс купляти саму газету, може там більше об'яв? Чи всі дублюються на сайті?

9. Varvar

Varvar Well-Known Member

думаю, що повністю дублюються ....
    лише оголошення про нерухомість проходять через маклерську цензуру перед виходом у світ, але теж дублюються

10. Tony

Tony Well-Known Member

великы кольорові і чб блоки не дублюються а все решту вроді однакове

11. hrobak

hrobak Well-Known Member

я здавала прати ковдру - бо не годна випрати її в хатній машинці - на початку Зеленої, в Єврочистку. отут є перелік усіх їхніх відділень. до речі, погуляйте по сайту, там навіть ціни є :)

12. Полковник

Полковник миється в бані

Извините, повтор, но очень нужна информация:

13. chernuipes

chernuipes New Member

Дякую, я вже їх знайшов.

14. Tony

Tony Well-Known Member

токаря щоб виточив дешо для автомобіля! моб тел або де найти?!

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

16. adelle

adelle Member

підкажіть, будь-ласка, де можна купити наклейки на заднє скло авто? наприклад, щось таке http://avtoshpilki.ru/wp-content/gallery/one/tufelka.gif
    іноземним гостям сподобалося, хочуть додому в якості сувенірів привезти :) а я цим ніколи не цікавилася, не знаю, де таке продається.

17. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Якщо по Щирецькій йти на ринок Південний, то по ліву сторону був автомагазин з багатьма наклейками -приколами. Ще різні наклейки друзям зза кордону купував на стометрівці (продавали на лавках) і на вернісажі (білля театру ім. Заньковецької)

18. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Здається, виготовляють - там при вході можна запитатися. Табличку з нержавійки замовляли давно, а надпис на пам"ятнику підправляли рік чи два тому, але майстри з Янівського особливо не поспішають, хіба доплачувати.

19. Mercutio

Mercutio Member

Чи є у Львові оптові бази аудіо- чи відеотехніки...
    і чи є оптовий продаж автомобільних магнітол,колонок..та ін.

20. Templar

Templar Дуже важлива персона

Та да, приходите на Кривчиці,гуляєте собі,потім до Вас підходять, питають чи Вас щось цікавить, може машину яку тре ітд..Ну ви зрозуміли..
    Раз зі своїм дядьком там наткнувся на таких

а де твій аватар? :)