Підкажіть, де... (всяке/різне)

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем Vesnyanka, 27 лип 2008.

1. Svjato

Svjato Well-Known Member

Головне, щоб в очі не світило...
    Мав колись монітор Самсунг з (іонізатором без зволожувача :))) ) ефекту не помічав, ніхто на нього не жалівся. Може то маркетинг, і може допомагає в замкнутому приміщені, де повинні розпадатися запахи, я не знаю. Думаю краще частіше провітрювати і не морочити собі голову. До речі зволожувачі на зиму потрібні лише. Хіба ні?

2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Підкажіть де можна купити гарний диван,шоб практичний(малому)ну і не дорогий:)

3. olya_d

olya_d Well-Known Member

Чи хтось має знайомого майстра з сервісного центру Соні? Або просто майстра, який зміг би швидко відремонтувати відеокамеру? Поломка відома, треба або відрегулювати або замінити одну запчастинку. Але терміново, мушу вкластися десь в 10 днів

4. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Ми своїй малій і собі купували дивани у меблевому на Пасічній три роки тому, поки що нічого їм не бракує, а перед тим брали на Південному, то за два роки довелося віддарувати мамі: пружини повилазили. Здається, дивани тої ж фірми, що на Пасічній, є на Рапопорта навпроти пологового.
    Ми взяли малій приблизно такий диванчик (виходили з принципу, щоби був компактний і не було що ламати :) ):

• Подобається Подобається x 2
  5. skydive

skydive Member

Доомога в створенні музики

Хто знає якісь магазини у Львові де за малою ціною можна купити мікрофон для компа( бажано з підставкою) в ціновому діапазоні 80-120

6. Templar

Templar Дуже важлива персона

Школа Арбітрів

Ніхто не підкаже, де вона знаходиться, а то я ніц найти не можу.
    Наперед вдячний!

7. syavych

syavych копач

?
    "Оптіма Плаза", вул.Наукова, 7Б. Пристойний, але не знаю на скільки місць, явно більше 40-45 (десь біля сотні певно).

---------- Додано в 09:40 ---------- Попередній допис був написаний в 09:38 ----------

Пасічну важко назвати маленькою вуличкою, тому було б добре трохи конкретніше вказати :)

• Подобається Подобається x 1
  8. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Здається, воно:
    ◦м.Львів, вул.Пасічна,96а Фірмовий магазин "Аланда" (це такий досить великий магазин ще совкових часів).
    На такому диванчику спить моя Настя.
    А такий у нас.

9. Templar

Templar Дуже важлива персона

Школа арбітрів...

10. Tony

Tony Well-Known Member

Підскажіть недуже дорогого мебельника чи столяра шоб зробив шафку ?

11. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Може,хтось знає,за скільки можна продати швейну машинку Сінгер приблизно 1880-1890 року випуску?Дякую.

12. iso

iso Well-Known Member

Зінгер ручний, ніжний...
    Гляньте
    http://www.tdzigzag.ru/board/nojnaya-mashina-sinder.html
    Це не відповідь, але якась зачіпка...:dntknw:

13. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Брелки, що реагують на свист

Маю проблему.
    Чомусь ніяк не можу вслідкувати за ключами. Постійно їх гублю :dntknw:
    І то, в основному, не так, щоб десь на вулиці чи т.п., а поставлю вдома, прикину чимось чи перекладу (чи мені перекладуть) і все! Проблема знайти. А, ще якщо йду на роботу в спішці, це приводить до стресів і для мене і близьких!
    Колись знайома хвалилася, що купила у Франції такий брелок, який відкликається на свист. Звичайна така китайська (напевно) дрібничка, але мені б дуже допомогла в житті. Міняв би батарейки і горя не знав ;)
    Хто підкаже, де такий дівайс можна купити у Львові? Дуже треба!!!

14. sqim

sqim Well-Known Member

здати моб.телефон

народ скажіть а можна здати мобільний телефон в салон за гроші ??
    але він без зарядного і упаковки .... я його знайшов на вулиці ... але він не з дорогих телефонів ....

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

В міліцію не пробували?

16. dark

dark Member

Краще підіть в міліцію, бо той хто загубив міг піти до них. А міліія знайти телеон по IMEI може без проблем ;) І у вам можуть бути неприємності

17. GirlWind

GirlWind Well-Known Member

На радіобазарі. Мені колись за 10 грн подарували, досі працює, зо 5 років пройшло.

18. GirlWind

GirlWind Well-Known Member

Колись мій брат таке мав, багато-багато років тому, купив на радіобазарі у Львові.

19. hrobak

hrobak Well-Known Member

є ще один варіант - така штука з гачками для ключів, вішається на стіні відразу біля дверей, тобто зайшов-повісив ключі-пішов далі до хати. на свист не відгукується, але ключі завжди в одному місці :)

20. Tony

Tony Well-Known Member

Дорогі форумчани!
    Порадьте будь ласка толкового майстра до телевізора який би зміг прийти додому!
    Бо я вже невитримую з тими з Вашого Магазину - викликав трьох різних - ніодин неприйшов, весь чась відмазки кидали і "завтраками" кормили....
    Дякую за увагу!

а де твій аватар? :)