Головне, щоб в очі не світило... Мав колись монітор Самсунг з (іонізатором без зволожувача ) ефекту не помічав, ніхто на нього не жалівся. Може то маркетинг, і може допомагає в замкнутому приміщені, де повинні розпадатися запахи, я не знаю. Думаю краще частіше провітрювати і не морочити собі голову. До речі зволожувачі на зиму потрібні лише. Хіба ні?
Чи хтось має знайомого майстра з сервісного центру Соні? Або просто майстра, який зміг би швидко відремонтувати відеокамеру? Поломка відома, треба або відрегулювати або замінити одну запчастинку. Але терміново, мушу вкластися десь в 10 днів
Ми своїй малій і собі купували дивани у меблевому на Пасічній три роки тому, поки що нічого їм не бракує, а перед тим брали на Південному, то за два роки довелося віддарувати мамі: пружини повилазили. Здається, дивани тої ж фірми, що на Пасічній, є на Рапопорта навпроти пологового. Ми взяли малій приблизно такий диванчик (виходили з принципу, щоби був компактний і не було що ламати ):
Доомога в створенні музики Хто знає якісь магазини у Львові де за малою ціною можна купити мікрофон для компа( бажано з підставкою) в ціновому діапазоні 80-120
? "Оптіма Плаза", вул.Наукова, 7Б. Пристойний, але не знаю на скільки місць, явно більше 40-45 (десь біля сотні певно). ---------- Додано в 09:40 ---------- Попередній допис був написаний в 09:38 ---------- Пасічну важко назвати маленькою вуличкою, тому було б добре трохи конкретніше вказати
Здається, воно: ◦м.Львів, вул.Пасічна,96а Фірмовий магазин "Аланда" (це такий досить великий магазин ще совкових часів). На такому диванчику спить моя Настя. А такий у нас.
Може,хтось знає,за скільки можна продати швейну машинку Сінгер приблизно 1880-1890 року випуску?Дякую.
Зінгер ручний, ніжний... Гляньте http://www.tdzigzag.ru/board/nojnaya-mashina-sinder.html Це не відповідь, але якась зачіпка...
Брелки, що реагують на свист Маю проблему. Чомусь ніяк не можу вслідкувати за ключами. Постійно їх гублю І то, в основному, не так, щоб десь на вулиці чи т.п., а поставлю вдома, прикину чимось чи перекладу (чи мені перекладуть) і все! Проблема знайти. А, ще якщо йду на роботу в спішці, це приводить до стресів і для мене і близьких! Колись знайома хвалилася, що купила у Франції такий брелок, який відкликається на свист. Звичайна така китайська (напевно) дрібничка, але мені б дуже допомогла в житті. Міняв би батарейки і горя не знав Хто підкаже, де такий дівайс можна купити у Львові? Дуже треба!!!
здати моб.телефон народ скажіть а можна здати мобільний телефон в салон за гроші ?? але він без зарядного і упаковки .... я його знайшов на вулиці ... але він не з дорогих телефонів ....
Краще підіть в міліцію, бо той хто загубив міг піти до них. А міліія знайти телеон по IMEI може без проблем І у вам можуть бути неприємності
є ще один варіант - така штука з гачками для ключів, вішається на стіні відразу біля дверей, тобто зайшов-повісив ключі-пішов далі до хати. на свист не відгукується, але ключі завжди в одному місці
Дорогі форумчани! Порадьте будь ласка толкового майстра до телевізора який би зміг прийти додому! Бо я вже невитримую з тими з Вашого Магазину - викликав трьох різних - ніодин неприйшов, весь чась відмазки кидали і "завтраками" кормили.... Дякую за увагу!