Підкажіть, де... (всяке/різне)

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем Vesnyanka, 27 лип 2008.

1. apelsyn

apelsyn Well-Known Member

ГаЛоЧкА, там нема більше склозаводу. Все знесли і зрівняли. Мабуть будувати щось будуть

2. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

як відстала я від життя)) дякую за інфо)

3. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Тоді Кузневича 8 (або поруч). (біля левандівського мосту). Там був цех нарізки. Сам не раз замовляв в них, але то було давно

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Пороги, пороги скажіть де купити!!!!:flag_of_truce:

5. Picasso

Alias, тут ніхто не знає де в Южноукраїнську пороги продаються :))) В нас треба їхати на базар (а ще краще якщо хтось у Франківську на автобазарі буде) або "Формула 2000" подивитись :)
    А взагалі чо то у Вас за хлоп, що дівчину заставляє пороги шукати?! :)))

• Подобається Подобається x 1
  6. Alias

А мені й не треба в Южноукраїнську, мені у Льувові треба.А він такий зайнятий, що немає коли .Каже , що на моєму ЛФ все знають, тому й запитую тут:)

7. Picasso

В мене всі візитки по автозапчастинах в машині, а на дворі дощ. А коли буду додому їхати то вже нікуди не додзвонюсь. До понеділка чекає? Може видзвоню в кого. Рік випуску який?

8. Alias

До понеділка чекає, але б краще на вихідні.В інший день не вийде-з роботи пізно повертається.Рік випуску взнаю- повідомлю:)Дякую Вам:)

9. Veronicka

Veronicka New Member

Дівчатка підкажіть де можна купити іонізатор повітря ,або зволожувач з вбудованим іонізатором,бо неможу ніде знайти ! потрібен в дитячу кімнату ! дякую !

10. Picasso

А якщо не дівчинка розкаже? :)) Бачив колись в Новій Лінії. І ще. Зволожувач купляйте, а от іонізатор я би не радив і дивуюсь хто то міг таке нарадити. Якщо дуже кортить спробувати що таке іонізатор можу позичити свій, при чому не гольчатий а пластинчатий

11. Veronicka

Veronicka New Member

радять саме іонізатор тому що очищає повітря (вбиває бактерії),кажуть що ніби краще ніж просто зволожувач,от незнаю навіть кого слухати !Picasso - А що саме погано в іонізаторі ?поясніть будь ласка !дякую !

12. Picasso

а хто радить? Менеджери? А ті що радять користувались іонізатором коли небудь?

я би надав перевагу в такому випадку УФ лампам + вологе прибирання. Тільки не знаю де тепер продаються. Колись налаштовував їх для дитячих садочків. Їх ще в операційних використовують

Тому що алергики і астматики в хаті при нормальному іонізаторі впадуть в перший же день (ну може на другий).
    Тому що маленькі побутові іонізатори, як правило, гольчасті і тої іонізації там як кіт наплакав. Ні користі, ні шкоди. Викинуті гроші.
    Тому що повітря в квартирі буде наелектризоване (процес іонізації в них- на пластини подається декілька тисяч вольт, між ними проходить розряд/іскра і іонізується повітря, створюється озон)І отой озон не так вже й приємно пахне.
    Якби у Вас не було би дитини, то я би дав іонізатор спробувати, а так трохи лячно. Можемо поставити той іонізатор Вашим радникам, а Ви проконтролюєте щоб вони його включали, і подивитесь як довго вони витримають.
    От тому іонізатори ставлять в нежитлових приміщеннях, наприклад де є курилка, і включають на ніч. А ті що пропонують додому, то або знають що іонізатор ніякий, і то цяцька для заспокоєння душі, або ще ніхто їм по лобі не настукав за підсунуту свиню.
    З.І. Пропозиція з позичанням іонізатора на тиждень-другий в силі. Правда він без золожувача, але хазяїн-барин

• Подобається Подобається x 5
  13. Veronicka

Veronicka New Member

от що пишуть :
    Ультразвуковий зволожувач дозволить вам створити здорове кімнатне середовище для ваших дітей. Легкий в користуванні, зручний і безпечний, зволожувач зволожує повітря і створює комфортний рівень вологості. Вбудований іонізатор освіжає і усуває нездорові частинки в повітрі. Це дає позитивний ефект з попередження можливих распіраторних проблем, сезонного кашлю та алергій.
    БЕЗПЕЧНИЙ,ВІД АЛЕРГІЇ І КАШЛЮ ! - от тому ніби і радять ,тим більше для алергиків.
    Але після ваших доводів Picasso -мушу задуматись в доцільності його придбання ! Може дійсно краще простий зволожувач !

На разі дуже дякую Picasso !!!:good:

14. Picasso

ага. А дірол з ксилітом і карбомідом відчищає фсьо до голівудської посмішки. Нє?
    А особливо розкажуть ті що пропонують: "Візьміть у нас два за ціною чотирьох і третій отримаєте безкоштовно" :))
    Veronicka, я возив іонізатори з Канади з 1996 по 2003 рік. Там практично кожен продавець наголошував, не ставити (не включати) там де алергіки і астматики. Шкода що не зберіг інструкцій

15. thinkers

thinkers Well-Known Member

Іонізатор тому і зветься іонізатор, що іонізує пил в повітрі. А іонізований пил, в свою чергу, липне до всього, що має протилежний заряд. В ідеалі, мав би бути пилосос або очищувач повітря, який би той пил всмоктував. УФ-лампи, про які писав Picasso, знищують бактерії, а не пил. Тому треба визначитися, що саме вам потрібно. Рециркулятори з УФ-лампами робить львівська медтехніка, вони безпечні, бо можуть використовуватись в присутності людей. Будете замовляти в медтехніці, пишіть пп, поклею знижку

• Подобається Подобається x 3
  16. napoleona

napoleona Member

Підкажіть де у Львові є гуртівня спиртних напоїв!!!Де можна дешевше купити Мартіні, Чінзано, коньяк!!! Дуже дякую

17. бетменша

бетменша New Member

на Дорошенка є. але я б не скзала, шо там відчутно дешевше

18. bora

bora Well-Known Member

В кінці Коперника (недалеко від перехрестя з Сахарова) є Файна пляшка. Для порівняння з того, що купувала там - 1 л Бехеровки - 120 грн.

19. layer9

layer9 Well-Known Member

біля стрийського рикну непогано роблять

---------- Додано в 15:00 ---------- Попередній допис був написаний в 14:56 ----------

люди підкажіть де самий дешевший шрот для мерседес у Львові, а то біля мрео щось деруть як з липки, дякую

20. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Це ви про мехсклозавод на Шевченка, чи склодзеркальний на Балабана також вже розвалили? На місці мехсклозаводу збираються забабахати елітний житловий масив, а склодзеркальний ще недавно тріпався, у всякому випадку, їх магазинчик працював.

а де твій аватар? :)