Подушки для сидіння Може хтось в курсі де у львові можна купити або замовити подушки для сидіння. Вимоги: хороша якість матеріалу і наповнення, розмір приблизно 20x20см., помірні ціни. Дякую всім за допомогу.
Підкажіть будь ласка контакти особи яка за "доступну" ціну оформляє зал повітряними кульками для ювілею. В Гуглі одні фірми та їх захмарні ціни.
можна шукати на пл.Петрушевича в маг.Екстрім, можна в маг.Бумеранг на Зеленій, трохи вище Зірки, ще був один магазин на Науковій, але не знаю точно їх адреси, якщо аж конче треба, можу знайти ) ---------- Додано в 19:24 ---------- Попередній допис був написаний в 19:23 ---------- спитайте в магазині Галицький писар, що на початку Городоцької, в р-ні Магнусу, може в них ціни будуть не такі захмарні
Великий тенис. Инвентар Доброго дня. Підкажіть, будьласка, магазини де можна придбати ракетки (для великого тенису) та м'ячи. Головне щоб був вибір (в середньому 500-1000грн) Дякую
Усім файного дня! Підкажіть, чи є у Львові якийсь серйозний магазин фототехніки, бо планую придбати недешевий об'єктив, і (що основне) при покупці його обов'язково потестувати-пристрілятись. Не хочу замовляти звідкись-там-не-знати-звідки, бо потім можливо доведеться відсилати назад. Сам я з Франківська, а у нас із нормальною фототехнікою напряжно. А в Київ їхати нерентабельно трохи =)
Рядом с центром находятся: 1. Студия Константина Каменского 1,31 км Героев УПА ул., 73, +380 (32) 245-10-01 2. Минор ООО 1,61 км Свободы просп., 1/3, +380 (32) 272-78-29
Хто в курсі де можна у Львові недорого купити наручники??? Якщо хтось знає то скажіть одразу і ціну,дякую.
Які наручники? Рожеві? Чи зі сталюки, настоящіє!? Взагалі-то це, мені здається, заборонено... Чи я помиляюсь? Он Сявич зараз кваліфіковано підкаже, що в секс-шопі. )
Нічого не заборонено,все дозволено ))) Мені не для "любовніх утіх",для діла треба,сексшоп не підходить,там вони для інших діл продаються + там дорого (
"Цифровичок", в.Наливайка, 16. Там і техніка серйозна і спеціалісти А наручники може є в "Мисливці" - магазин за пам'ятником королю Данилу з правої сторони від Київстару. Принаймні був там раніше.
Ось такий? http://cgi.ebay.com/8-FORTUNE-BALL-...t=AU_Information_Products&hash=item4cef4b21ea Можна замовити.
Підкажіть, де у Львові можна побачити фірму LRG? Мені радили на південному магазин вуличного одягу....а ще десь є? не може ж бути, щоб один магазин був на місто....
Де купити дешево пластилін? Хочу купити оптом пластиліну. Ціль - з дочкою зліпити великий макет міста... Тому пластиліну потрібно багато. В магазинах та на базарах не хочу купувати в роздріб, адже можна купити оптом дешевше. Підкажіть будь-ласка де можна купити пластилін по низькій ціні. Дякую.
Де купити запчастини ? Потрібні пороги до Опель Вектра.Кажуть зараз немає, бо бляшанку через митницю не пускають
зеркала для домашнього спортзалу Народ, підскажіть де у Львові можна купити дзеркала, для домашнього спортзалу? І які ціни приблизі, якщо хтось знає. Хочу велике дзеркало на всю стіну.