Підкажіть, де... (всяке/різне)

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем Vesnyanka, 27 лип 2008.

1. fantagero

fantagero New Member

Подушки для сидіння

Може хтось в курсі де у львові можна купити або замовити подушки для сидіння. Вимоги: хороша якість матеріалу і наповнення, розмір приблизно 20x20см., помірні ціни. Дякую всім за допомогу.

2. Jasmin

Jasmin Well-Known Member

Підкажіть будь ласка контакти особи яка за "доступну" ціну оформляє зал повітряними кульками для ювілею. В Гуглі одні фірми та їх захмарні ціни.

• Подобається Подобається x 1
  3. baralgini

baralgini New Member

сноуборд+снаряга

Народ може хто знає де у Львові можна купити б/у обладнання сноуборд+снаряга

Останнє редагування модератором: 24 кві 2010
  4. hrobak

hrobak Well-Known Member

можна шукати на пл.Петрушевича в маг.Екстрім, можна в маг.Бумеранг на Зеленій, трохи вище Зірки, ще був один магазин на Науковій, але не знаю точно їх адреси, якщо аж конче треба, можу знайти )

---------- Додано в 19:24 ---------- Попередній допис був написаний в 19:23 ----------

спитайте в магазині Галицький писар, що на початку Городоцької, в р-ні Магнусу, може в них ціни будуть не такі захмарні :give_rose:

5. FenixKriss

FenixKriss New Member

Великий тенис. Инвентар

Доброго дня.
    Підкажіть, будьласка, магазини де можна придбати ракетки (для великого тенису) та м'ячи. Головне щоб був вибір (в середньому 500-1000грн)

Дякую

6. fishandy

fishandy New Member

Усім файного дня!

Підкажіть, чи є у Львові якийсь серйозний магазин фототехніки, бо планую придбати недешевий об'єктив, і (що основне) при покупці його обов'язково потестувати-пристрілятись. Не хочу замовляти звідкись-там-не-знати-звідки, бо потім можливо доведеться відсилати назад.

Сам я з Франківська, а у нас із нормальною фототехнікою напряжно. А в Київ їхати нерентабельно трохи =)

7. Полковник

Полковник миється в бані

[​IMG] [​IMG] Рядом с центром находятся:
    1. Студия Константина Каменского 1,31 км
    Героев УПА ул., 73, +380 (32) 245-10-01
    2. Минор ООО 1,61 км
    Свободы просп., 1/3, +380 (32) 272-78-29

8. Nazarko333

Nazarko333 Well-Known Member

Хто в курсі де можна у Львові недорого купити наручники???
    Якщо хтось знає то скажіть одразу і ціну,дякую.

9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Які наручники? Рожеві? :haha: Чи зі сталюки, настоящіє!? Взагалі-то це, мені здається, заборонено... Чи я помиляюсь?

Он Сявич зараз кваліфіковано підкаже, що в секс-шопі. ;))

Останнє редагування: 13 тра 2010
    • Подобається Подобається x 3
  10. syavych

syavych копач

Думаю в магазинах типу "Дон Жуан" чи "Полуничка" можуть бути :)

• Подобається Подобається x 4
  11. Nazarko333

Nazarko333 Well-Known Member

Нічого не заборонено,все дозволено )))
    Мені не для "любовніх утіх",для діла треба,сексшоп не підходить,там вони для інших діл продаються + там дорого (

12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Тоді питай там, де продають зброю - в "Мисливство -Рибальство".

13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

"Цифровичок", в.Наливайка, 16. Там і техніка серйозна і спеціалісти ;)

А наручники може є в "Мисливці" - магазин за пам'ятником королю Данилу з правої сторони від Київстару. Принаймні був там раніше.

14. vinylattic

vinylattic New Member

Ось такий?
    http://cgi.ebay.com/8-FORTUNE-BALL-...t=AU_Information_Products&hash=item4cef4b21ea
    Можна замовити.

15. charmira

charmira New Member

Підкажіть, де у Львові можна побачити фірму LRG? Мені радили на південному магазин вуличного одягу....а ще десь є? не може ж бути, щоб один магазин був на місто....

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та підійти до міліціонера - він Вам надіне. Потім ключ купите в ньогож - і фсьо! :)))

17. skole

skole Well-Known Member

Де купити дешево пластилін?

Хочу купити оптом пластиліну. Ціль - з дочкою зліпити великий макет міста... Тому пластиліну потрібно багато. В магазинах та на базарах не хочу купувати в роздріб, адже можна купити оптом дешевше.
    Підкажіть будь-ласка де можна купити пластилін по низькій ціні.
    Дякую.

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Де купити запчастини ? Потрібні пороги до Опель Вектра.Кажуть зараз немає, бо бляшанку через митницю не пускають:)

19. galinaV

galinaV Member

зеркала для домашнього спортзалу

Народ, підскажіть де у Львові можна купити дзеркала, для домашнього спортзалу? І які ціни приблизі, якщо хтось знає. Хочу велике дзеркало на всю стіну.:)

20. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА мандрівниця-рукодільниця

Львівський склозавод?! знаходиться недалеко від краківського ринку:)

а де твій аватар? :)